Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC mukana Triangeli-asuinkorttelihankesuunnitelmassa Tampereen Hiedanrantaan

Setlementtiasunnot, A-Kruunu, NCC ja arkkitehtitoimisto NOAN muodostivat konseptiehdotuksen Triangeli-korttelista, joka voitti tontin viime vuoden puolella käydyssä Tampereen Hiedanrannan tontinluovutuskilpailussa. Triangeli-korttelin keskeisiä teemoja ovat yhteisöllisyys, jakamistalous, yhdenvertaisuus, resurssiviisaus sekä digitaalisuus.

Pakilanpuiston allianssihanke tuo uudet koulu- ja päiväkotitilat Pakilan lapsille

Kaksivaiheinen päiväkoti- ja koulurakennuskokonaisuus on saatu aikataulun mukaisesti päätökseen tammikuussa 2024. Helsingin kaupunki on vastaanottanut hankkeen toisessa vaiheessa Elontielle toteutetut tilat, jotka otetaan käyttöön viikolla 9.

NCC:n asiakastilaisuudessa viriteltiin ajatuksia vastuullisuuden moninaisille taajuuksille

NCC järjesti asiakkaille suunnatun NCC Pakkaspäivän Helsingissä viime viikolla. Tilaisuudella haluttiin virittää keskusteluja vastuullisuuden ajankohtaisiin aiheisiin ja eri näkökulmiin – mahdollisuuksiin ja velvoitteisiin. Tuhtien infopakettien lisäksi inspiroiduttiin esimerkkitapauksista. Aikaa jäi hyvin myös kuulumisten vaihtoon ja visioiden virittelyyn.

Muutosneuvottelut NCC Buildingissa

NCC Buildingissa on käyty muutosneuvottelut, joiden tavoitteena on ollut sopeuttaa henkilöstön määrä työ- ja tilauskantaan.

NCC:n toteuttama Saimaanportin yhtenäiskoulu Mikkelissä on valmis vastaanottamaan koululaiset

Huhtikuussa 2022 alkanut hanke saatiin aikataulun mukaisesti päätökseen tammikuussa 2024. Mikkelin kaupunki vastaanotti avaimet uusiin tiloihin 5.1.2024.

NCC toteutti Helsingin kaupungille kolmen asuinkerrostalon kokonaisuuden Munkkiniemen Talinrantaan

NCC:n Helsingin kaupungille toteuttamaan As. Oy Helsingin Muusanpolkuun valmistui joulukuussa yhteensä 66 asuntoa. Asuntotuotanto vastaanotti talot juuri ennen vuodenvaihdetta, ja ensimmäiset asukkaat pääsivät aloittamaan uuden vuoden uusissa kodeissaan.

Nimitys NCC Building Finlandin johtoryhmässä

Ismo Tiittanen nimitetty Suomen NCC Buildingin strategiajohtajaksi.

NCC korjaa Helsingin yliopiston tutkimuslaitoksen kiinteistöjä Hangossa

Tvärminnen eläintieteellisen tutkimuslaitoksen päärakennuksen peruskorjaus valmistui loppusyksyllä ja nyt käynnissä ovat tutkija-asuntolan peruskorjaus sekä laituri. Helsingin yliopisto tekee Tvärminnessä rannikonläheisten elinympäristöjen tutkimusta.