NCC työnantajana

Yhdessä tekemisen yrityskulttuuri sekä henkilöstön hyvinvointi ja kehittyminen ovat tärkeimpiä tehtäviämme työnantajana. Monipuolisena yrityksenä voimme tarjota sinulle hyvät mahdollisuudet rakentaa oman näköisesi työura ja kokeilla myös uusia, sinua kiinnostavia työtehtäviä.

NCC:llä voimme tarjota sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa pääosassa ovat mitä erilaisimmat rakennusprojektit ja niiden mukanaan tuomat haasteet. Tervetuloa yhdessä tekemisen yrityskulttuuriin, joka perustuu selkeisiin arvoihin ja hyvään yhteishenkeen, jota haluamme entisestään vahvistaa. Rehellisyys, kunnioitus ja luottamus ovat NCC:n arvoja, jotka ohjaavat meitä yhteisiin onnistumisiin toinen toistemme osaamista arvostaen.

Meillä sinulla on mahdollisuus muokata itse uraasi ja valita uusia, kiinnostuksenkohteitasi seuraavia polkuja.

Awareness day Burlövs badet 200902  0731

Sinusta välitetään

NCC:llä et ole yksin. Esimiehet ja yrityksen johto sekä erilaiset talon sisäiset palvelut auttavat sinua selviytymään arjen haasteista ja kehittämään omaa osaamistasi. Heidän avullaan saatat löytää myös kipinään seuraavaan askeleeseen urallasi. Jokaisella työntekijällä ja toimihenkilöllä on toista täydentävä, tärkeä rooli yhteiseen menestykseen. Meillä on käytössä kaikki nykyiset, turvalliset työtavat ja välineet ja kehitämme työturvallisuutta jatkuvasti edelleen. Tavoitteemme on nolla tapaturmaa ja mottomme on, että jokaisen pitää päästä terveenä takaisin kotiin lähimpiensä luokse.

Lue lisää NCC:n työturvallisuudesta >>

Projektstudio_22

Yhteisöllisyys tuo turvaa ja motivoi

NCC:llä tulevaisuuden rakentaminen on tiimityötä. Täällä työskentelet inspiroivien ja sitoutuneiden kollegoiden kanssa kohti yhteisiä tavoitteita. Voit kohdata uusia haasteita joka päivä, mutta tiiminä ja asiantuntijatuella lopullinen suorituskyky on yhteensä suurempi kuin sen osat ja samalla opimme toisiltamme. Työyhteisö tuo myös iloa työpäiviin ja innostaa omaan työhön.

Seuraa blogisivustollamme uratarinoita >>

People at office_16

Verkostoituminen on tätä päivää

NCC:llä kannattaa ja voi verkostoitua eri ihmisten kanssa sekä lisätä osaamistaan koulutusten ja eri kurssien avulla. Suosittelemme alan seuraamista ja yhteydenpitoa asiakkaiden lisäksi myös muihin kollegoihin ja asiantuntijoihin. Sosiaalisen median seuraaminen on suositeltavaa. Pyrimme myös pitämään henkilöstömme avulla yllä jatkuvaa vuoropuhelua alan oppilaitosten kanssa. Meidän on pysyttävä hyvin selvillä, miten rakennusalan tutkimus kehittyy, miten maailma muuttuu ja mitä trendejä on vallalla. Tämä kaikki vaatii paitsi aktiivista alan ja yhteiskunnan seuraamista, myös ajatusten vaihtoa niin kollegojen kuin muiden ihmisten kanssa.

Tutustu NCC:n opiskelijakollegoihin >>

ncc_grupper_8226

Osallistava ja avoin ympäristö

Pyrimme aktiivisesti lisäämään monimuotoisuutta kaikilla NCC:n tasoilla, koska tiedämme, että se luo dynaamisen työympäristön, josta voimme löytää innovatiivisia ratkaisuja ja oppia toisiltamme nopeammin. Tähän sisältyy osallistavan kulttuurin vahvistaminen työpaikoillamme. Lähdemme mielellämme mukaan hankkeisiin, joilla edistetään rakennusalan kehittymistä ja kaupunkiympäristön toimivuutta.

Tutustu myös NCC:n osaaviin tiimeihin blogissamme >>

Coworker_28

Runsaasti uramahdollisuuksia

NCC:llä työskentelet rakennusalan ammattilaisten kanssa ja kohtaat tilanteita, jotka saavat sinut kehittymään myös omassa ammatillisessa roolissasi. Osaamisen pitkäjänteisen kehittämisen varmistamiseksi sinun on mahdollista osallistua mahdollisiin osaamisverkostoihin sekä sisäisiin koulutus- ja kehittämisohjelmiin. Yksi esimerkki on NCC Project Management Academy -ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota alan parhaille projektijohtajille mahdollisuus kehittyä edelleen.

Parent_Child_School_NCC94593

Tasapainoinen arki

Työelämä on pitkä ja haluamme sinun jaksavan ja voivan hyvin koko matkan. Töihin tulemisen pitää tuntua mukavalta ja sinun pitää saada olla oma itsesi. NCC rohkaisee arjen tasapainoon. Se tarkoittaa myös joustavia ratkaisuja työn ja yksityiselämän yhteensovittamiseksi. NCC:llä saat virikesetelit käyttöösi sekä pääkaupunkiseudulla NCC:n Kunnonrakentajien sporttimahdollisuudet kuntosalia myöten. 

Seuraa blogisivustollamme työhyvinvointiin liittyviä juttuja >>

People at office_02

NCC on aidosti pohjoismainen

NCC:llä on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Työtehtävästä riippuen työhön saattaa kuulua myös matkustusta työmaista, aluetoimistoista tai Pohjoismaista toisiin. NCC:läisiä on Suomessa noin 1 100 ja kaikissa Pohjoismaissa yhteensä 13 000. NCC-konsernin pääkonttori on Tukholman Solnassa ja Suomen toimintojen pääkonttori on Mannerheimintiellä Helsingin Ruskeasuolla. NCC Buildingin ja NCC Industryn aluetoimintoja meillä on ympäri Suomen. NCC Property Development on keskittynyt pääkaupunkiseudulle.

Haluaisitko tulla meille töihin? Meillä on aina käynnissä mielenkiintoisia projekteja ja usein osaajia tarvitaan lisää. Katso avoimet paikat, lähetä hakemus ja tervetuloa!