Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

Toimitilat ovat yrityksen vahvuus

Kun Analyse2 Oy:ssä lähdettiin miettimään muuttoa, sijainti oli 13 vuoden kokemuksella selvä. Uudet toimitilat löytyivät NCC:n kehittämästä uudiskohteesta, Espoon Leppävaaran OOPS´ista. Uusia kohtaamisia odotetaan jo malttamattomasti.

Parhaat vinkit sujuvaan yritysmuuttoon

Yrityksen muutto on innostava ja odotettu tapahtuma. Jotta muutto sujuisi mahdollisimman jouhevasti ja stressittä, keräsimme yhteen sujuvan muuton vinkkimme. Parhaimmillaan muutosta tulee ikimuistoinen osa yrityksen tarinaa.

Vanhasta toimistosta ylelliseksi hotelliksi

Lyhyt dokumentti näyttää, miten satavuotias rakennus sai uuden elämän upeana hotellina.

Korjausrakentaminen kiehtoo ja kiinnostaa

NCC tunnetaan uudiskohteiden kiinteistökehittäjänä, mutta myös korjausrakentamishankkeistaan, joiden myötä vanhat rakennukset palautetaan uuteen loistoonsa. ”On hienoa päästä jatkamaan tarinaa kohteista, joilla on historia”, kiinteistökehittäjä Matti Partanen sanoo.

Jakomäen sydämessä yhdistyvät monimuotoinen oppimisympäristö ja eri käyttäjäryhmiä palvelevat yhteistilat

Osana Jakomäen keskiosan kehittämishanketta alue sai syksyllä 2020 kauan odotetun uuden keskipisteen, kun Jakomäen sydän -nimeä kantava palvelurakennus valmistui ja koulutyö tiloissa päästiin vihdoin aloittamaan. Yhteiskäyttöisessä monitoimirakennuksessa toimii tällä hetkellä saman katon alla peruskoulu, varhaiskasvatus ja nuorisotalo. Uudenlainen, tilojen avoimuuteen perustuva oppimisympäristö on vaatinut taustalleen pitkän kehitystyön ja käyttäjiltä valmiuksia toimia uutta oppimiskäsitystä edustavissa tiloissa.

Paluu toimistolle on uusi mahdollisuus

Yritykset valmistautuvat paluuseen toimistoille. Jos tutkimukset pitävät paikkansa, etätyö jatkuu, mutta myös toimitilat vetävät puoleensa. Nyt jos koskaan on aika pohtia, miten tutut tilat istuvat uuteen normaaliin ja mitä pitäisi ehkä ajatella uudestaan.

Suomen ensimmäinen hankevaiheen LEEDv4 -Platina -tason ympäristösertifikaatti Scandic Grand Central Helsingin hotellikiinteistölle

Scandic Grand Central Helsinki -hotellirakennus on saanut ensimmäisenä Suomessa ja maailmassa arvostetun LEEDv4 Platina-luokituksen BD+C Hospitality luokitusmallilla. LEED-ympäristösertifikaatti kattaa laajasti kestävän rakentamisen eri teemat. Platina-luokitus on korkein mahdollinen.

Mittava tehdashanke rakentuu tiiviissä yhteistyössä

NCC rakentaa uudet toimitilat David Brown Santasalolle Jyväskylään. Uudesta tehtaasta tulee konsernin lippulaiva, joka palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti. Yli 22 miljoonan euron investointi on teollisuusvaihdealan suurin Suomeen tehty kertainvestointi ja myös globaalisti yhtiön suurin.

NCC etsii aktiivisesti myös uutta rakentamisen markkinaa

Vahvojen perustoimintojensa lisäksi NCC etsii rakennusalalta itselleen jatkuvasti uutta liiketoimintaa ja katsoo koko alaa avarasti ja avoimin mielin. Oman Erikoisprojektit-toimialan avulla NCC voi toteuttaa laaja-alaista osaamistaan vahvasti uusillakin markkinoilla. Mitä se tarkoittaa käytännössä?

Petri Moksén johtamaan NCC Building Suomen Tampereen yksikköä

Moksén siirtyy NCC:lle lokakuun alussa.