Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC:n asfalttitoimintojen turvallisuustyö näkyy tuloksissa

NCC:llä tehdään pitkäjänteistä turvallisuustyötä kohti nollaa vuosittaista tapaturmaa. Tänä vuonna asfalttitoimialalla tapaturmataajuus on laskenut tasolle 2,5 tapaturmaa miljoonaa työtuntia kohden, mikä on pienin eli paras mitattu taajuus NCC:n asfaltissa koskaan. Valtakunnallisesti asfalttitöiden tapaturmataajuus liikkuu suurin piirtein tasolla 12.

Estimodel pitää kustannukset kurissa

Jokainen hankekehitys edellyttää laskentaa, joka ohjaa suunnittelua ja kertoo kannattavuudesta. NCC:llä laskennan peruskivenä on oma tilapohjainen Estimodel-työkalu, jonka avulla kustannusarviot saadaan kohdilleen.

Dronejen käyttöä sovelletaan ja kehitetään nyt ahkerasti palvelemaan työmaan tarpeita

Dronen mukanaan tuoma teknologia on tosissaan rantautunut osaksi Suomen NCC:n eri hankkeita. Perinteisen video- ja valokuvamateriaalin lisäksi mittaukseen soveltuvalla dronella pystytään taltioimiaan ja tuottamaan projekteille mahdollisimman ajantasainen tieto hankkeen etenemisestä, mikä hyödyttää kaikkia osapuolia.

Mistä täydellinen toimitila? Myyntitiimimme tietää

NCC:n kehittämien toimitilakohteiden poikkitieteellistä osaamista edustava myyntitiimi on monessa mukana hankkeen suunnittelusta kohteen valmistumisen jälkeiseen elämään. Haastattelimme tiimiä siitä, mikä asiakastyössä on tärkeää, miltä toimitilat näyttävät tulevaisuudessa ja miten poikkeuksellisen hyvä yhteishenki luodaan.

”Yhdessä olemme entistä vahvempia”

Kun NCC Suomi yhdisti Jyväskylän ja Kuopion toimintansa, samalla liitettiin yhteen molempien yksiköiden vahvuudet ja huippuosaamiset. ”Syksyn aikana starttaavat uudet hankkeet ja rekrytoinnit kertovat puolestaan”, toimialajohtaja Tommi Tiihonen sanoo.

Vuoden välittäjä luottaa tulevaisuuteen

Kaisu Puolamaa on NCC:n vuoden toimitilavälittäjä 2019. Pitkän linjan ammattilaisena ja kiinteistöalan asiantuntijana tunnetun Puolamaan asenne on selkeä: ”Me välittäjät tavoittelemme aina onnistumista.”

Toimitilojen sielu ja sydän

Vaikka koronavuosi pisti suunnitelmat pitkälti uusiksi, Juvenes Oy:ssä odotetaan jo malttamattomasti uuden toimipisteen avausta OOPS´iin syksyllä 2021. Nyt jos koskaan ollaan ajan hermolla.

NCC pääpartneri Nordic CityMaking -viikossa

Kansainvälinen kaupunkikehittämisen liike Nordic CityMaking Week käynnistyy syyskuussa Helsingissä ja Vantaalla.

Uusi liikuntahalli Kaarinaan

NCC rakentaa Kaarinan kaupungille uuden liikuntahallin. Valmistuessaan halli korvaa Valkeavuoren alakoulun ja yläkoulun salit. Kohteen sisätilat valmistuvat jouluun 2021 mennessä.

NCC rakentaa kaksi kerrostaloa Turun satama-alueelle

Kahden kerrostalon ja 113 asunnon kohde nousee Vallihaudankadulle lähelle Turun linnaa. Kohde valmistuu maaliskuussa 2022.