Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

Fredriksberg on nyt kolme kertaa BREEAM Excellent

Fredriksbergin B- ja C-talot ovat saaneet BREEAM Excellent-tason ympäristösertifikaatin A-talon seuraksi. Helsingin Vallilassa sijaitseva NCC:n kehityshanke edustaa Suomessa harvinaista herkkua, sillä vastaavaa tasoluokitusta ei ole ollut usein tarjolla.

Vuoden välittäjä yhdistää tarpeet ja tarjonnan

Mikko Lipponen on NCC:n vuoden toimitilavälittäjä 2020. Alan ammattilaisen näkökulmasta paras lopputulos syntyy, kun asiakkaan toiveet, tarpeet ja toimitilat kohtaavat joustavasti. Tässä yhtälössä välittäjällä on merkittävä rooli.

Kulma21:n takaa löytyy värikäs ja vaiherikas elämä

Vanha Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan talo on elänyt vaiherikkaan elämän sota-ajoista tähän päivään. KY-talo on nähnyt paljon ja koskettanut tavallaan lähes jokaista helsinkiläistä. Nyt 80-vuotiaan arvotalon elämässä alkaa uusi vaihe Kulma21:nä ja NCC:n kehityshankkeena.

NCC:n kiviainesalueella Paimiossa tapahtuneen maanvyörymän tutkinta etenee - runsaat sateet ja jyrkkä penger vyörymän syinä

Syyskuun alussa Paimion Tammisillassa tapahtuneen maanvyörymän syiden selvittäminen on loppusuoralla. NCC:n kiviainesalueen reunalle kovalle pohjalle läjitetty maa-aines on epäsuotuisissa olosuhteissa käynnistänyt vyörymän.

NCC toistamiseen Nordic CityMaking Weekin pääyhteistyökumppanina

Vuoden 2021 festivaali käynnistyy keskiviikkona 22.9. verkossa ennakkotapahtumalla ja huipentuu 9.–12.11. sekä verkossa että eri puolilla kumppanikaupunkeja.

Espoon Leppävaaran OOPS-toimitalon A- ja B -osat ovat valmistuneet

Leppävaaran Hatsinanpuiston OOPS´in A- ja B-talot ovat valmistuneet. Ensimmäisinä uudiskohteeseen muuttavat ohjelmistotalo Trimble sekä terveydenalan yritykset Astellas Pharma ja ResMed, lääkeyhtiö Johnson & Johnson sekä mm. kauppaketjuille ohjelmistoja tarjoava Analyse2.

Kulma21 on Helsingin ydinkeskustassa

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva historiallinen KY-talo saa uuden elämän Kulma21:nä. Paikka löytyy Pohjoisen Rautatiekadun ja Fredrikinkadun kulmasta.

Toimitilat ovat yrityksen vahvuus

Kun Analyse2 Oy:ssä lähdettiin miettimään muuttoa, sijainti oli 13 vuoden kokemuksella selvä. Uudet toimitilat löytyivät NCC:n kehittämästä uudiskohteesta, Espoon Leppävaaran OOPS´ista. Uusia kohtaamisia odotetaan jo malttamattomasti.

Parhaat vinkit sujuvaan yritysmuuttoon

Yrityksen muutto on innostava ja odotettu tapahtuma. Jotta muutto sujuisi mahdollisimman jouhevasti ja stressittä, keräsimme yhteen sujuvan muuton vinkkimme. Parhaimmillaan muutosta tulee ikimuistoinen osa yrityksen tarinaa.

Vanhasta toimistosta ylelliseksi hotelliksi

Lyhyt dokumentti näyttää, miten satavuotias rakennus sai uuden elämän upeana hotellina.