Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

Fredriksberg tarjoaa lisää tilaa ja vetovoimaa

Vallilan Fredriksbergin B- ja C -talot valmistuivat toukokuun lopulla aikataulussaan ja vuokralaiset pääsivät muuttamaan sisään heti kesäkuun alussa. ”Odotetun kohteen valmistuminen oli kaikille hieno hetki”, projektipäällikkö Miro Pojanluoma sanoo.

Kouluelämää peruskorjauksen jälkeen: kuin yö ja päivä

Turun Puolalan koulu koki täydellisen muutoksen kahdessa vuodessa. Peruskorjauksen jälkeen kaikki on nyt toisin, minkä ansiosta opettajat ja oppilaat tuskin malttavat odottaa kesälomien päättymistä.

Moderni klassikko Helsingin Rautatientorille – Scandic Grand Central Helsinki

Scandic avaa ensi vuonna uniikin kokonaisuuden ja luo arvokkaasta kulttuuriperinnöstä maailmanluokan hotellin. Hotelli tulee olemaan pääkaupungin sykkivä sydän, uudenlainen tapahtuma- ja kohtaamispaikka aivan kaupungin ytimessä tarjoten vanhanajan charmia ja klassisuutta raikastettuna modernilla twistillä ja ripauksella yllätyksellisyyttä.

Uusia kiviainesalueita

NCC on avannut tänä keväänä kaksi uutta kiviainesaluetta Lempäälän Marjamäkeen ja Tammisillan alueelle Paimioon.

Keski-Suomen pääteiden päällystykset alkavat ensi viikolla

Keski-Suomen ELY-keskuksen kunnossapitämien maanteiden päällystystyöt käynnistyvät toukokuun ensimmäisellä viikolla.

OOPS'in suunnittelussa ja rakentamisessa tähdätään Excellent-tason BREEAM-ympäristöluokitukseen

OOPS'in rakenteilla olevat toimistojen A- ja B-vaiheet nousevat vauhdilla Leppävaarassa. OOPS-kampuksen suunnittelussa on alusta lähtien otettu huomioon kansainvälisen kestävän kehityksen BREEAM-luokituksen Excellent-tason vaatimukset. BREEAM ohjaa suunnittelemaan ja rakentamaan ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä rakennuksia koko niiden käyttöiän ajaksi.

NCC Green Asphalt on entistä vihreämpi

NCC Green Asphalt on yksi NCC:n kestävän kehityksen johtotähdistä. Tänä vuonna vahvistamme Green Asphaltia laskemalla siihen mukaan kaikki asfalttimassan tuotannossa CO2-päästöihin vaikuttavat asiat.

NCC kartuttanut puurakentamisen osaamista Turun Linnanfältissä

NCC oli ensimmäinen rakennusyritys, joka aloitti rakentamisen Turun Linnanfältin puutaloalueella. Koko Suomessa oli sitä ennen rakennettu vain alle 30 puukerrostaloa kokeilukohteina. Nyt puutalohankkeiden kokemusta on NCC:lle Linnanfältissä kertynyt sekä suurelementeistä, että tilaelementeistä rakentamisesta.

Käsintehtyjä makumatkoja huippunäkymin

Miltä kuulostaisi Bánh Cuon, Mu Ping, Bò Lá Lot tai vaikkapa Nam Nuang? Tätä kaikkea ja paljon muuta voi herkutella Fredriksbergiin kotiutuvassa Loi Loi -ravintolassa. Täällä moderni aasialaisen keittiö, käsintehty ruoka ja oma tislaamo kohtaavat huikeat näkymät.

Harppuunakortteli tähtää energiaomavaraisuuteen

Turun linna saa naapurikseen kahdentoista kerrostalon muodostaman Harppuunakorttelin. Merimieseläkekassan rakennuttamassa kohteessa katse on nostettu hieman kauemmas horisonttiin. Korttelista halutaan rakentaa lähes energiaomavarainen, ekologinen ja yhteisöllinen kokonaisuus.