Hotel Grand Central, Helsinki

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamisen ammattilaisemme auttavat, kun rakennuksesi kaipaa korjausta tai jopa uuden käyttötarkoituksen. Meiltä löytyy apu myös pienempiin tilamuutoksiin, vaativiin sisäilmakorjauksiin sekä kiinteistöjen pitkäaikaiseen ylläpitoon.

Nykyisen rakennuskannan korjausvelka kasvaa, tilojen toiminnalliset vaatimukset muuttuvat ja rakennusten vähähiilisyys tai hiilineutraalius ovat pian edellytyksiä. Kun korjaamme kiinteistöt nykyajan vaatimusten mukaisiksi, palvelemme kiinteistönomistajia, käyttäjiä ja ympäristöä. Parhaimmillaan rakennuksen peruskorjaus on arvokas kulttuurihistoriallinen teko. Saneeraus myös pidentää  aina rakennuksen elinkaarta ja säästää rakennusmateriaaleja uudisrakentamiseen verrattuna.

Suunnittelemme ja toteutamme korjausrakentamisen hankkeet yhteistyössä asiakkaan kanssa, käyttäjien toiveita sekä rakennuksen kuntoa ja historiaa kunnioittaen. Panostamme hankkeissamme rakentamisen vastuullisuuteen ja käytönaikaiseen kestävyyteen, kuten vähähiilisyyteen, energiatehokkuuteen ja materiaalikiertoon. Suuresta koostamme sekä monipuolisesta osaamisestamme on hyötyä, kun haemme hankkeelle parhaimmat osaajat, olkoon rakennuksen nykyinen ja tuleva käyttötarkoitus mikä tahansa.