Korjaamme asiakasta kuunnellen

Vanhojen kiinteistöjen käyttäjille on mahdollista rakentaa uuden rakennuksen veroiset olosuhteet. Talotekniikka ja putkisto kuuluvat lähes jokaisen korjauskohteen uusimislistalle. Korjaus tehdään aina asiakkaan toiveiden ja rakennuksen kunnon edellyttämän tilanteen mukaisesti.

NCC korjaa vuosittain kaikentyyppisiä kiinteistöjä. Esimerkkejä referensseistämme ovat useat arvokiinteistöt Helsingin ydinkeskustassa, 70-luvun koulut, lähiöiden kerrostalot ympäri Suomen, teatterit, hotellit, liiketilat ja lukuisat toimistorakennukset. Rakennuksen käyttötarkoitus ei rajaa osaamistamme ja suuresta koostamme on hyötyä, kun haemme kohteelle kokeneimmat osaajat. Samalla uudistamme myös korjausrakentamisen työkalupakkia. Kestävä kehitys, virtuaalirakentaminen ja mobiilituetut työmaat ovat NCC:llä rakentamisen arjessa kaikilla toimialoillamme. Yhä enemmän toimintaamme ohjaavat myös kaupungistuminen ja sosiaalisen kehityksen näkökulma, joka korostuu esimerkiksi lähiö- ja täydennysrakentamisessa.

Allianssimallin edelläkävijä

Olemme allianssihankkeiden kärkiosaajia, sillä hyvä ja avoin yhteistyö kiinteistön omistajien ja käyttäjien kanssa on kokemuksemme mukaan usein paras tapa korjata. Meillä on kyky hallita suuriakin kokonaisuuksia ja yhteistyöhankkeissa asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Vanhoissa rakennuksissa suunnitelmia joudutaan usein muokkaamaan, siksi jatkuva yhteistyö on erityisen tärkeää.

NCC Korjausrakentamisen asiakaspalvelu