Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC Green Asphalt on entistä vihreämpi

NCC Green Asphalt on yksi NCC:n kestävän kehityksen johtotähdistä. Tänä vuonna vahvistamme Green Asphaltia laskemalla siihen mukaan kaikki asfalttimassan tuotannossa CO2-päästöihin vaikuttavat asiat.

NCC kartuttanut puurakentamisen osaamista Turun Linnanfältissä

NCC oli ensimmäinen rakennusyritys, joka aloitti rakentamisen Turun Linnanfältin puutaloalueella. Koko Suomessa oli sitä ennen rakennettu vain alle 30 puukerrostaloa kokeilukohteina. Nyt puutalohankkeiden kokemusta on NCC:lle Linnanfältissä kertynyt sekä suurelementeistä, että tilaelementeistä rakentamisesta.

Käsintehtyjä makumatkoja huippunäkymin

Miltä kuulostaisi Bánh Cuon, Mu Ping, Bò Lá Lot tai vaikkapa Nam Nuang? Tätä kaikkea ja paljon muuta voi herkutella Fredriksbergiin kotiutuvassa Loi Loi -ravintolassa. Täällä moderni aasialaisen keittiö, käsintehty ruoka ja oma tislaamo kohtaavat huikeat näkymät.

Harppuunakortteli tähtää energiaomavaraisuuteen

Turun linna saa naapurikseen kahdentoista kerrostalon muodostaman Harppuunakorttelin. Merimieseläkekassan rakennuttamassa kohteessa katse on nostettu hieman kauemmas horisonttiin. Korttelista halutaan rakentaa lähes energiaomavarainen, ekologinen ja yhteisöllinen kokonaisuus.

NCC päällystää DB Schenkerin logistiikkaterminaaleja

NCC ja DB Schenker ovat jatkaneet valtakunnallista kunnossapitosopimusta, jonka mukaisesti NCC päällystää DB Schenkerin terminaalien piha-alueita erillisinä tilaustöinä. NCC on päällystänyt Schenkerille terminaaleja jo vuosia erikoisasfalteillaan, joilla saadaan kestävyyttä vaativiin logistiikan tarpeisiin.

Opiskelijat viettivät päivän VDC-tiimin matkassa - tutumisvierailut työmaille ja tiimeihin kiinnostavat yhä enemmän

Metropolia Ammattikorkeakoulussa järjestetyssä KIRA-Rekry-tapahtumassa opiskelijoilla oli mahdollisuus osallistua NCC:n ständillä kilpailuun, jossa palkintona oli tutustumispäivä VDC-tiimin toimintaan. Viime viikolla voittajat pääsivät tutustumaan henkilöihin virtuaaliympäristöjen takana ja näkemään, millainen on NCC:n tapa toimia tietomallinnusta hyödyntävissä projekteissa.

Business Arena tuli ja valloitti – mitä jäi mieleen?

Kiinteistökehittäjien Business Arena rantautui helmikuussa Helsinkiin. Mukana menossa oli myös NCC:n kiinteistökehittäjien tiimi. Mitä päivästä jäi käteen? Mitkä asiat ovat pinnalla? Millaisia uusia tuulia puhaltaa? Iiro Kauppi ja Matti Partanen kertovat.

Aviapoliksen Mondo Village on nousukiidossa

Lentokentän kainalossa sijaitsevalle Aviapolis-alueelle asettuva Mondo Village on kuin kylä kaupungissa. Ainutlaatuinen hanke tarjoaa tilaa työlle ja elämälle keskellä luontoa. Minne muualle pääsee niin lentäen, raiteita pitkin, autoillen, pyöräillen kuin kävellen?

Leppävaaran OOPS’ia rakennetaan uudella tavalla - NCC:n ja Trimblen yhteishankkeessa hyödynnetään uusimpia digitaalisia työkaluja

Leppävaaran Hatsinanpuistoon nousee yksi pääkaupunkiseudun suurimmista kiinteistökehityshankkeista. Ensimmäisenä NCC:n kehittämälle alueelle asettuu ohjelmistotalo Trimblen pääkonttori, mikä merkitsee yhteistä tutkimusmatkaa uusien rakentamisen digitaalisten työkalujen testaamiseen ja hyödyntämiseen.

NCC:n Erikoisprojektit sai työturvallisuuden ISO 45001 -sertifikaatin

Erikois- ja teollisuusrakentamisen markkinassa toimiva NCC:n Erikoisprojektit-toimiala on saanut ISO 45001 -sertifikaatin. Uutta sertifikaatissa on henkilöstön vahva osallistaminen.