Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

Päiväkoti muutti Fredriksbergiin

NCC:n kehittämässä Fredriksbergin korttelissa, Bruno Granholmin aukioilla käy iloinen vilske, kun päiväkodin lapset puuhaavat leikkipihallaan. Siis päiväkoti toimistomiljöössä? Kyllä vaan ja hyvin pyyhkii.

Pöllölaakso lennähtää Vallilaan – uusi pesä rakenteilla Fredriksbergiin

MTV Oy kertoi muuttavansa Ilmalasta Vallilaan – uusiin, monipuolisiin ja ympäristöystävällisiin tiloihin, jotka toimivat tulevaisuudessa koko MTV:n laajan viihde-, draama-, urheilu-, uutis- ja ajankohtaisohjelmatarjonnan kotina. Pöllöjengi odottaa jo innolla laskeutumista uuteen kotipesään NCC:n kehittämään Fredriksbergiin, mutta vielä pitää malttaa loppuvuoteen 2022.

Toimitilavuokralaiset hakevat nyt kestäviä ratkaisuja

Espoon Leppävaaraan nouseva OOPS´in korttelikokonaisuus toteutuu vastuullisuutta korostaen. Kestävää kehitystä tukevia valintoja arvostavat myös toimitiloja etsivät vuokralaiset. Tässä uudiskohteessa tekniikka ja tunne kohtaavat niin sisällä, ulkona kuin naapurustossa.

Nuoret osaajat neuvovat ylintä johtoa

NCC Building Nordics -liiketoiminta-alue on nyt kolmatta kertaa muodostanut nuorista osaajista koostuvan tiimin. Kuusi nuorta kollegaa Suomesta, Norjasta ja Tanskasta ovat vuoden 2021 Young Advisory Board (YAB), ja kuten nimi antaa ymmärtää, heidän tehtävänään on neuvoa johtoa. Tänä vuonna heidän tehtävänsä liittyy kestävään kehitykseen.

Kuin kylä kaupungissa, Turun linnan naapurissa

Harppuunakortteli solahtaa Turun linnan historiaan ainutlaatuisella tavalla. Se on yhteisöllinen, omavarainen, ekologinen, vieraanvarainen ja viihtyisä. Rakenteilla oleva kokonaisuus tarjoilee valmistuessaan kutsuvan kyläyhteisön noin tuhannelle asukkaalle.

Nordisk Filmin tarina jatkuu Fredriksbergissä

Kun johtava viihdealan toimija lähtee lentoon ja laskeutuu uuteen kotipesäänsä, paikan tulee istua yritysidentiteettiin ja toimintakulttuuriin. Nordisk Filmin valinta osui luontevasti Fredriksbergiin.

Monta hyvää syytä valita toimitilaksi uudiskohde

Kun yritys pohtii uusia toimitiloja, valinnanvaraa riittää. Sopivin vaihtoehto syntyy monen tekijän summana sijainnista kestävän kehityksen ratkaisuihin. NCC:n myyntipäällikkö Suvi Lähdekorpi kertoo, miksi uudiskohteet vetävät puoleensa.

Lisää asuntoja taidolla ja yhteistyöllä

NCC on kokenut asunto- ja toimitilarakentaja sekä tulevaisuuden asumisen ja toimitilojen kehittäjä. ”Olemme mukana kehitysmatkalla maanhankinnasta rakentamiseen yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa”, kaupunkikehityksen liiketoimintajohtaja Sanni Tuomainen sanoo.

We Land vastaa toimitilojen uuteen normaaliin

Korona muutti työelämää ja työn tekemisen tapoja pysyvästi, arvioivat asiantuntijat. Etätyö tuli jäädäkseen, mutta vastapainoksi työntekijät kaipaavat yhteisöllisyyttä. Miten rakenteilla oleva We Land vastaa tämän päivän toimitilatarpeisiin ja uuteen normaaliin?

Koeajossa liikkumisen uusi malli

Miten liikkuminen arjessa voitaisiin toteuttaa uudella tavalla? NCC ja MaaS Global lähtivät testaamaan Whim-liikkumissovellusta ja -budjettia pilottiryhmän voimin ensimmäistä kertaa maailmassa. Kokemuksia on tarkoitus hyödyntää tulevassa kiinteistökehityksessä.