Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

Akaan hyvinvointikeskus starttaa pian toimintansa

Uusi ja odotettu Akaan hyvinvointikeskus on asettunut aurinkoiselle tontille kaupungin keskustaan. Kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut saman katon alle kokoava rakennus on enää viimeistelyä vaille valmis. NCC luovuttaa talon tilaajalle kesäkuussa ja toiminta aloitetaan heti elokuun alusta.

Trimblen pääkonttori löytyy pian OOPS´ista

Ohjelmistotalo Trimble muuttaa Espoon Leppävaaran Hatsinanpuistoon, NCC:n kehittämään OOPS´iin syksyllä 2021 ensimmäisten joukossa. Uusi pääkonttori on toteutettu yhteishankkeena ja kuin mittatilaustyönä uusimpia digitaalisia työkaluja hyödyntäen.

OOPS kiinnostaa terveydenalan yrityksiä

Hyvinvointiin, kansainvälisyyteen ja kestävään kehitykseen panostava kohtaamisten keidas, NCC:n OOPS, vetää puoleensa terveydenalan yrityksiä. Muuttoa Espoon Leppävaaran Hatsinanpuistoon odottavat jo innolla Astellas Pharma ja ResMed.

We Land tarjoilee uuden palvelun toimistoon: Kyllä Charlie hoitaa!

Mitä jos työpäivän aika pystyisi hoitamaan juoksevia asioita ja lisäämään arjen sujuvuutta? Helsingin Ruoholahteen rakentuva ja NCC:n kehittämä We Land tarjoaa jotain ihan uutta, jota ei muualta vielä löydy. Että mitä? Käydään kurkistamassa.

Robottikoira nuuski NCC:n työmaalla OOPS´issa

Moni hieraisi silmiään uudemmankin kerran, kun Spot-robottikoira lähti nuuskimaan OOPS´in työmaalla. Espoon Leppävaaran Hatsinanpuistossa hauva veti heti huomion puoleensa koiramaiseen tapaan. Ihan työmaalemmikistä ei sentään ole kyse, vaan mistä?

Taidelukio Lumit rakentuu hyvässä hengessä

Kuopion ydinkeskustaan nouseva taidelukio Lumit ei ole mikä tahansa uusi rakennus. Se on hanke, joita ei tilaajalle tai urakoitsijalle joka päivä tipahda käsiin. Lumit osuu suoraan kaupungin sykkivään sydämeen.

NCC hankkii koiran

Kuten niin monet muut korona-aikoina, myös NCC on hankkinut koiran. Se on vielä kennelissä Yhdysvalloissa, mutta pian se matkustaa Ruotsiin. Sen koti on aluksi NCC:n Kineum-projektissa Göteborgissa. Ja siellä koira ei ainoastaan leiki, vaan tekee myös töitä.

Päiväkoti muutti Fredriksbergiin

NCC:n kehittämässä Fredriksbergin korttelissa, Bruno Granholmin aukioilla käy iloinen vilske, kun päiväkodin lapset puuhaavat leikkipihallaan. Siis päiväkoti toimistomiljöössä? Kyllä vaan ja hyvin pyyhkii.

Pöllölaakso lennähtää Vallilaan – uusi pesä rakenteilla Fredriksbergiin

MTV Oy kertoi muuttavansa Ilmalasta Vallilaan – uusiin, monipuolisiin ja ympäristöystävällisiin tiloihin, jotka toimivat tulevaisuudessa koko MTV:n laajan viihde-, draama-, urheilu-, uutis- ja ajankohtaisohjelmatarjonnan kotina. Pöllöjengi odottaa jo innolla laskeutumista uuteen kotipesään NCC:n kehittämään Fredriksbergiin, mutta vielä pitää malttaa loppuvuoteen 2022.

Toimitilavuokralaiset hakevat nyt kestäviä ratkaisuja

Espoon Leppävaaraan nouseva OOPS´in korttelikokonaisuus toteutuu vastuullisuutta korostaen. Kestävää kehitystä tukevia valintoja arvostavat myös toimitiloja etsivät vuokralaiset. Tässä uudiskohteessa tekniikka ja tunne kohtaavat niin sisällä, ulkona kuin naapurustossa.