Valloita. Vaikuta. Haasta.

Valloita, vaikuta ja haasta itsesi - ja meidät! Tule vaikuttamaan ja uudistamaan rakentamisen maailmaa parhaassa jengissä. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle mielekkäitä ja haastavia tehtäviä sekä hyvää ohjausta ja tukea osaamisesi kehittämiseen.

#Valloita

Tulevaisuuden rakennusalan valloittaja? Tule mukaan uudistamaan rakennusalaa. NCC tarjoaa harjoittelu- ja kesätyöpaikan sekä työssäoppimismahdollisuuden vuosittain yli 300 opiskelijalle eri puolella Suomea. NCC:n harjoitteluohjelman sisällä on mahdollisuus myös projektitöiden ja opinnäytetöiden tekijöille. NCC:n eri toimialat tarjoavat monipuolisia tehtäviä ja urapolkuja alan opiskelijoille. 

Harjoitteluohjelmallamme on pitkät perinteet. Harjoittelijoihin sitoutuminen on meillä DNA:ssa. Olemme ylpeitä vuosia jatkuneesta työstä harjoittelijoiden kasvattamisessa, joka näkyy toimivana ohjelmana, sitoutuneina esimiehinä ja hyvänä fiiliksenä. Meillä harjoittelijan ei tarvitse jännittää työmaalle menoa. Meillä jokainen kokematonkin rakentajan alku otetaan mukaan porukkaan tasavertaisena jäsenenä. Meille on helppo tulla. Anna siis meidän valloittaa sinut - tervetuloa meille!

“Työympäristö NCC:llä on ollut todella hyvä ja ainakin meidän työmaalla on vahva yhteen hiileen puhaltamisen meininki.”

- Työnjohtoharjoittelija

#Vaikuta

Rakentaminen on muutoksessa. Meidän visionamme on muuttaa toimialaa ja siksi pyrimme joka päivä toimimaan fiksummin, eilisestä oppien. Tämä näkyy myös harjoitteluohjelmassamme - haluamme harjoittelijoita, jotka haluavat vaikuttaa ja viedä kanssamme rakentamista 2020-luvulle.

Me annamme tilaa omalle ajattelulle ja ideoille. Haluamme tarjota harjoittelijoille mahdollisuuden tutustua ja kasvaa alan ammattilaisiksi turvallisessa työympäristössä ja hyvässä ohjauksessa. Samalla harjoittelijat antavat meille uusia ideoita, positiivista energiaa ja haastavat meidät pohtimaan totuttuja toimintatapoja. Usein suurimmat innovaatiot syntyvät arkipäiväisistä oivalluksista ja rohkeiden kysymysten esittäjistä.

“Kesän aikana parhaimmat fiilikset on tullut siitä kun onnistuu ylittämään itsensä ja pääsee ratkaisemaan vaikeita haasteita. Pidän sitä myös ylpeyden aiheena, että muhun luotetaan sen verran, että voidaan antaa niitä tehtävänantoja joilla oikeasti vaikutetaan siihen miten kunniakkaasti kohteet saadaan loppuun asti.”

- Työmaainsinööriharjoittelija

Annin tarina: harjoitteiljana NCC:llä

Eliaksen tarina: harjoittelijana NCC:llä