Opiskelijat

Reilun harjoittelun paikka

NCC on yksi parhaista harjoittelupaikoista: meillä on opiskelijoille monipuolinen kirjo erilaisia harjoittelumahdollisuuksia ja reilu NCC-porukka, jossa jokainen on tärkeä.

NCC tarjoaa harjoittelu- ja kesätyöpaikan sekä työssäoppimismahdollisuuden vuosittain reilulle sadalle opiskelijalle eri puolella Suomea. NCC:n harjoitteluohjelman sisällä on mahdollisuus myös projektitöiden ja opinnäytetöiden tekijöille. NCC:n eri toimialat tarjoavat monipuolisia tehtäviä ja urapolkuja alan opiskelijoille. 

Olemme ylpeitä jo vuosia jatkuneesta yhteistyöstä harjoittelijoiden kanssa, mikä näkyy toimivana ohjelmana, sitoutuneina esimiehinä ja hyvänä fiiliksenä. Meillä harjoittelijan ei tarvitse jännittää työmaalle menoa. Meillä jokainen kokematonkin rakentajan alku otetaan mukaan porukkaan tasavertaisena jäsenenä. Meille on helppo tulla ihan sellaisena omana itsenä kuin olet. Tervetuloa!

En voisi olla tyytyväisempi harjoittelujaksooni!
Kesäharjoittelija
Olen erittäin tyytyväinen harjoitteluuni NCC:llä. Työssä sain vastuulleni haastaviakin tehtäviä, jotka olivat tietenkin kaikkein opettavaisimpia.
Kesäharjoittelija

Millainen työpaikka NCC on opiskelijalle? Katso video!