Reilun harjoittelun paikka

NCC on yksi parhaista harjoittelupaikoista: meillä on opiskelijoille monipuolinen kirjo erilaisia harjoittelumahdollisuuksia ja reilu NCC-porukka, jossa jokainen on tärkeä.

NCC tarjoaa harjoittelu- ja kesätyöpaikan sekä työssäoppimismahdollisuuden vuosittain noin 150 opiskelijalle eri puolella Suomea. NCC:n harjoitteluohjelman sisällä on mahdollisuus myös projektitöiden ja opinnäytetöiden tekijöille. NCC:n eri toimialat tarjoavat monipuolisia tehtäviä ja urapolkuja alan opiskelijoille. 

Olemme ylpeitä jo vuosia jatkuneesta yhteistyöstä harjoittelijoiden kanssa, mikä näkyy toimivana ohjelmana, sitoutuneina esimiehinä ja hyvänä fiiliksenä. Meillä harjoittelijan ei tarvitse jännittää työmaalle menoa. Meillä jokainen kokematonkin rakentajan alku otetaan mukaan porukkaan tasavertaisena jäsenenä. Meille on helppo tulla ihan sellaisena omana itsenä kuin olet. Tervetuloa!

“En voisi olla tyytyväisempi harjoittelujaksooni!”

- Harjoittelija, kesä 2019

“Olen erittäin tyytyväinen harjoitteluuni NCC:llä. Työssä sain vastuulleni haastaviakin tehtäviä, jotka olivat tietenkin kaikkein opettavaisimpia.”

- Harjoittelija, kesä 2019

Esittäytyminen Otaniemessä

Harjoittelijahausta kiinnostuneet kävivät tutustumassa NCC:hen syyskuussa 2019 Espoon Otaniemeen pystytetyssä Dome of Visions -paviljongissa.
Vastuullinenkesäduuni2020_LOGO1

Inan ura harjoittelijasta rakennusalan ammattilaiseksi

NCC tarjoaa monia mahdollisuuksia ja urakehityksen. Ina aloitti NCC-harjoittelusta ja videolla hän kertoo projekti-insinöörin työstään Joutsenmerkki-hankkeen parissa.