Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

IT service manager core applications

Group Operations Development &IT is a Nordic organization with resources in four countries under one common management. The aim is to deliver values for NCC as a whole by focus on optimized benefits delivered to the business as well as be innovative and drive digital transformation.

Työnjohtajia ( Suuret päällystysprojektit)

Haemme työnjohtajia yksittäisiin suuriin päällystysprojekteihin ympäri Suomea. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä mielenkiintoisissa työnjohtotehtävissä ja kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä.

Senior IT Project Manager

NCC is one of the leading construction and property development companies in Northern Europe, with sales of SEK 53 billion and 17 000 employees 2016. With the Nordic region as its home market, NCC is active throughout the value chain – developing and building residential and commercial properties, and constructing industrial facilities and public buildings, roads, civil engineering structures and other types of infrastructure.

Digitalization Project Manager

NCC is one of the leading construction and property development companies in Northern Europe, with sales of SEK 53 billion and 17 000 employees 2016. With the Nordic region as its home market, NCC is active throughout the value chain – developing and building residential and commercial properties, and constructing industrial facilities and public buildings, roads, civil engineering structures and other types of infrastructure.

Työmaainsinöörejä Korjausrakentamiseen

Tule vahvistamaan osaavaa ja kasvavaa Korjausrakentamisen joukkuettamme! Korjausrakentaminen on yksi NCC:n strategisista kasvualueista. Olemme tehneet vuosikymmenien ajan lukuisia vaativia ja nimekkäitä korjaushankkeita sekä yksityisille että julkisille tahoille.

Vastaava työnjohtaja infrarakentamiseen Pirkanmaalle

HAEMMEvastaavaa työnjohtajaa pohja- ja maanrakennushankkeisiin Pirkanmaan alueen työmaillemme. Tällä hetkellä tehtävää hoitava vastaava työnjohtaja on palaamassa kotiseudulleen Turkuun samoihin tehtäviin NCC:lle, joten etsimme nyt tilalle henkilöä jatkamaan hyvin hoidettua työtä ja johtamaan osaavaa ja nuorekasta tuotantotiimiä.

Kustannusinsinööri

Tule vahvistamaan osaavaa Talonrakentamisen joukkuettamme! Olemme vahva ja osaava toimitilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten toteuttaja sekä suurten projektien taitaja. Vaativat ja mielenkiintoiset kohteemme tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi edistyksellisessä ilmapiirissä ja kokeneiden kollegoiden tukemana.

Työnjohtaja Korjausrakentamiseen

Tule vahvistamaan osaavaa ja kasvavaa Korjausrakentamisen joukkuettamme! Korjausrakentaminen on yksi NCC:n strategisista kasvualueista. Olemme tehneet vuosikymmenien ajan lukuisia vaativia ja nimekkäitä korjaushankkeita sekä yksityisille että julkisille tahoille.

Sähkösuunnittelija/-projektipäällikkö uudisrakentamiseen, Optiplan

Nyt haemme uudispuolen sähkösuunnittelujoukkoomme sähkösuunnittelijaa ja kokenutta projektipäällikköä Helsinkiin, Turkuun ja Ouluun. Muodostetaan tarkka työnkuva yhdessä osaamistasi ja kokemustasi hyödyntäen.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja vastaavia työnjohtajia.