Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Tietosuojapolitiikkamme mukaisesti emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse. Haku avoimiin työpaikkoihin tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta. Voit lukea tietosuojasta lisää täältä.

Suunnittelunohjausryhmän vetäjä

Nyt haemme pääkaupunkiseudun asuntorakentamisyksikköön innostunutta ja kehitysmyönteistä vetäjää suunnittelunohjausryhmään. Tarjoamme kokeneelle rakennusalan ammattilaiselle upean urakehitysmahdollisuuden.

Sähköverkon suunnittelija

HAEMMESähköverkon suunnittelijaa NCC Infrarakentamisen yksikön tuulivoimaprojekteihin sekä muihin jakeluverkon rakennushankkeisiin. Tehtäviisi kuuluu nimettyjen projektien maastosuunnittelu, kaapelointi-, ja kytkentäkuvien sekä maankäyttölupien ja rakennelistojen laadinta.

Laskuttaja

NCC Industryn Kiviaines-yksikkö etsii Vantaalla sijaitsevaan 3 hengen myyntilaskutustiimiinsä vahvistusta. Jos olet kokenut toimistotyön ammattilainen ja kiva työkaveri, tule porukkaamme varmistamaan omalla työpanoksellasi laskutusprosessin saumaton sujuvuus!Laskutuskeskusorganisaatio on uusi ja tehtävässä pääset heti alusta alkaen mukaan kehittämään ja yhtenäistämään Kiviaineksen laskutuksen toimintatapoja.

Group Information Security Architect

The Construction Industry is facing a transformation driven by digitalization. Within VDC, mobility, cloud, Internet of things, Smart Buildings, Smart Cities, Sustainability, the Sharing economy, Helpful homes there is great potential to develop NCC further.

Integrations and RPA management - Service Manager

Group Development Operations & Services is a Nordic organization with resources in four countries under one common management. The aim is to deliver values for NCC as a whole by focusing on optimized benefits delivered to the business as well as by being innovative and drive digital transformation.

Kokeneita projektipäälliköitä suunnitteluohjaukseen

Haemme uusiksi työkavereiksi kokeneita ammattilaisia pääkaupunkiseudun toimitila- ja asuntorakentamisen suunnittelunohjaukseen. Toimitilarakentamisen hankkeemme ovat isoja ja monipuolisia hankekehitys- tai allianssihankkeita.

LVI- suunnittelija

Haemme LVI-suunnittelijaa korjausrakentamispalveluun Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Tule meille osaksi motivoitunutta, huipputasoista ja tulosta tekevää tiimiä! Meillä voit edetä urallasi alan johtavaksi asiantuntijaksi tai esimiestehtäviin.

Junior Business Controller

The newly established function Development & Operations Services at NCC is currently searching for a full-time Junior Controller to join the team. Development Operations & Services is a Nordic organization with resources in four countries under one common management.

Rakennesuunnittelija

Haemme nyt rakennesuunnittelijaa huipputiimiimme Korjausrakentamispalveluun  Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Tule meille osaksi motivoitunutta, huipputasoista ja tulosta tekevää tiimiä! Meillä voit edetä urallasi alan johtavaksi asiantuntijaksi tai esimiestehtäviin.

Sähköverkkoasentajia Tuulivoimahankkeisiin

Oletko sähköverkon rakentamisen vankka ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme sähköverkko- ja sähkölaitosasennustöihin kokenutta osaajaa eri puolille Suomea tuulivoimahankkeiden verkon rakentamiseen, huoltoon ja ylläpitoon.

Työnjohtajia toimitilarakentamiseen

Haluatko vastuullisen työnkuvan, jossa mielenkiintoiset rakennushankkeet seuraavat toisiaan? Olisiko sinusta mukava toimia työmaalla, jossa sinun ja työkavereittesi työturvallisuuteen kiinnitetään aidosti huomiota? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina, Campus ja Keilaniemi Next.

Työmaainsinöörejä toimitilarakentamiseen

Haluatko olla mukana hankkeissa, joissa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina, Campus ja Keilaniemi Next.

Työnjohtajia tuulivoimatyömaille

Haemme työnjohtajia tuulivoimapuistohankkeiden maanrakennus-, betoni- ja sähkörakentamiseen Keski- ja Pohjois-Suomen alueillemme. Työnjohtajana vastaat nimettyjen työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Työpäällikkö toimitilarakentamiseen

Onko sinulle kertynyt runsaasti kokemusta rakentamisesta? Suhtaudutko myönteisesti tulevaisuuden mahdollisuuksiin? Oletko johtajana muutoksen tekijä, joka osaa motivoida rakentamisen ammattilaisia parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin myöntävästi, saatat olla juuri se loistotyyppi, jota haemme nyt työpäälliköksi.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.