Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Työnjohtaja tienhoitoon

Haemme työnjohtajaa tienhoidon Lappeenrannan alueurakkaan. Pääset mukaan hyvähenkiseen ammattilaisporukkaamme johtamaan monipuolisia talvi- ja kesähoitotöitä tiestöllä.

Rakennustyönvalvoja

Haemme rakennustyön valvojaa uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissamme. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen työnkuvaa voidaan laajentaa myös rakennuttamisen tehtäviin. Lopullinen työnkuva on sinusta kiinni! Kokeneena valvojana pääset heti kiinni mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin.

Hankintainsinöörejä/hankintapäällikkö

Vahvistamme hankinnan organisaatiotamme. Nyt haemme runkohankintojen toteutuksesta vastaavia hankintainsinöörejä Länsi-Suomen ja Keski-Suomen alueille sekä hankintapäällikköä Tampereelle, Turkuun tai Helsinkiin.

Työmaatoimihenkilöitä korjausrakentamiseen

TYÖMAATOIMIHENKILÖITA KORJAUSRAKENTAMISEEN Meillä on lukuisia korjaushankkeita käynnissä – hae meille töihin! Haemme työnjohtajia sekä työmaainsinöörejä vaativiin ja mielenkiintoisiin korjausrakentamisen projekteihin pääkaupunkiseudulle.

Laskentapäällikkö/kustannusinsinööri

Voit olla kokenut kustannuslaskennan ammattilainen tai motivoitunut kustannusinsinöörin alku, jolla on halua kehittyä alan ammattilaisen rinnalla. Tehtävä ja tehtävänimike muodostuvat osaamisesi mukaan.

Vastaava työnjohtaja

Haemme vastaavaa työnjohtajaa asuntorakentamiseen Päijät-Hämeen alueelle. Tehtävänäsi on vastata työmaan toteutuksesta ja etenemisestä laadullisten, taloudellisten, aikataulullisten ja työturvallisuustavoitteiden mukaisesti.

Projekti-insinööri

Haemme Projekti-insinööriä Lahden yksikköömme. Rakennusprojektimme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudiskohteita ja saneerauskohteita. Projekti-insinöörin tehtäviin kuuluu erilaisia hankkeiden kehittämiseen liittyviä sekä tarjousten laadintaan liittyviä tehtäviä.

Sähkösuunnittelijaa/ -Valvojaa Optiplanille uudisrakentamisen toimitila-/ asuntosuunnittelu hankkeisiin Helsinkiin

Toimit osana sähkösuunnittelutiimiä Vastaat itsenäisesti oman osa-alueen sähkösuunnittelusta. Vastaat uudiskohteiden työmaa-aikaisesta suunnittelijan työmaavalvonnasta hallitset Magicad- suunnitteluohjelman käytön.

Harjoitteluhaku (arkkitehti-, rakenne-, LVIA-, sähkö- ja energiasuunnittelu), Optiplan Oy

Kiinnostaako työskentely arkkitehti-, rakenne-, LVIA-, sähkö- tai energiasuunnittelun parissa? Etsimme tulevaisuuden osaajia harjoitteluun Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Ouluun! Meistä Optiplan tarjoaa monialasuunnittelua asunto-, toimitila- ja korjausrakentamiseen.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.