Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Maanrakennustyöntekijöitä Kaakkois-Suomeen

Haemme osaavia maanrakennusalan ammattilaisia Kaakkois-Suomen työmaillemme! Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi kunnallistekniset työt, betonityöt, kenttä- ja katurakenteet sekä erilaisia vaihtelevia tehtäviä kuten putkitustyöt, muoviputken hitsaustyöt ja työhön liittyvät mittaustyöt.

Sähkösuunnittelijoita uudisrakentamiseen, Optiplan

Tule mukaan innostavaan ja kehittymishaluiseen tiimiin! Haemme sähkösuunnittelijoita Helsinkiin ja Tampereelle. Sovitaan paikka ja tarkempi työnkuva yhdessä osaamistasi ja kokemustasi hyödyntäen, toiveesi huomioiden.

Vastaava työnjohtaja infrarakentamiseen

HAEMME vastaavia työnjohtajia pohja- ja maanrakennushankkeisiin pääkaupunkiseudun työmaillemme. Vastaavan työnjohtajan tehtävänä on toimia osana työmaaorganisaatiota vastaten työmaiden toteutuksesta, työturvallisuudesta sekä taloudellisten ja laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta työkohteessa.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.