Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Tietosuojapolitiikkamme mukaisesti emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse. Haku avoimiin työpaikkoihin tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta. Voit lukea tietosuojasta lisää täältä.

People-in-office_09_webb

Tällä hetkellä Suomessa on 3 avointa paikkaa

Työnjohtaja Ranuan monitoimitaloprojektiin

NCC:n Oulun aluetoimisto vastaa rakentamisesta Oulussa ja sen lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Teemme työtä kannustavassa hengessä, sitoutuen ensiluokkaiseen työturvallisuuteen, korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Ostaja OYS2030-sairaalatyömaalle

Haluatko mukaan rakentamaan maailman älykkäintä sairaalaa? Etsimme vahvistusta Oulun yliopistollisen sairaalan uudistusprojektiin. NCC:n erikoisrakentamisen toimiala on osana uudistusprojektin allianssia, tavoitteenaan rakentaa OYS:lle turvalliset, terveelliset ja toimivat hoitotilat, jotka vastaavat tulevaisuuden erikoissairaanhoidon tarpeisiin.

Työmaa/projekti-insinöörejä toimitilarakentamiseen

Haluatko olla mukana hankkeissa, joissa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki? Tule kanssamme rakentamaan nykyaikaisimpia ja laadukkaimpia toimistotiloja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle.