Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Tietosuojapolitiikkamme mukaisesti emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse. Haku avoimiin työpaikkoihin tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta. Voit lukea tietosuojasta lisää täältä.

Työmaahenkilöitä korjausrakentamiseen

Kiinnostaisiko sinua olla mukana muuttamassa historiallista VR:n vanhaa pääkonttoria hotelliksi Helsingin rautatieasemalla vai olisitko mieluummin korjaamassa tiloja hammaslääketieteelle? Haluatko mieluummin uudistaa kouluja tai toimitiloja? Haemme työnjohtajia sekä työmaainsinöörejä vaativiin ja mielenkiintoisiin korjausrakentamisen projekteihimme pääkaupunkiseudulle.

Hankintainsinööri asuntorakentamiseen

NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista. Toimimme monipuolisten hanke- ja urakkamuotojen parissa omaperusteisista hankekehityskohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin.

Työmaa-/projekti-insinööri toimitilarakentamiseen

Haluatko olla mukana hankkeissa, joissa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina Campus ja Keilaniemi Next.

Talouden harjoittelija Industryn palvelukeskukseen

NCC Industryn Palvelukeskus etsii Vantaalla sijaitsevaan myyntilaskutustiimiinsä talouden harjoittelijaa kesäksi 2020. Tule porukkaamme varmistamaan laskutusprosessin saumaton sujuvuus! Laskutuskeskusorganisaatiomme on uusi.

Työnjohtajia toimitilarakentamiseen

Haluatko vastuullisen työnkuvan, jossa mielenkiintoiset rakennushankkeet seuraavat toisiaan? Olisiko sinusta mukava toimia työmaalla, jossa sinun ja työkavereittesi työturvallisuuteen kiinnitetään aidosti huomiota? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina Campus ja Keilaniemi Next.