Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.

Työnjohtajia infrarakentamiseen Jyväskylään

Haemme työnjohtajia maa- ja betonirakentamiseen Jyväskylään.  Työnjohtajana vastaat nimettyjen työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikataululle asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Työnjohtajia tuulivoimatyömaille

Haemme työnjohtajia käynnistyvien ja käynnissä olevien tuulivoimapuistohankkeiden maanrakennus-, betoni- ja sähkörakentamiseen. Työnjohtajana vastaat nimettyjen työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Arkkitehti korjausrakentamispalveluihin

Haemme kokenutta arkkitehtiä korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua. Pääset osaksi motivoitunutta, huipputasoista ja tulosta tekevää tiimiä! Toivomme sinulta Arkkitehdin koulutuksen lisäksi vahvaa kokemusta rakennusalan konsultointitehtävistä.

LVI-suunnittelija korjausrakentamiseen Optiplanille

  Haemme kokenutta LVI-suunnittelijaa korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua.

Rakennuttajakonsultti Optiplanille

  Haemme kokenutta rakennuttajakonsulttia korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua.

Projektihankkija

Kiinnostavatko sinua vaihtelevat työtehtävät, kaupankäynti, verkostoituminen ja  kontaktien luominen yhteistyökumppaneihin? Haluatko laajentaa osaamistasi, oletko miettinyt työkiertoa tai kaipaatko uusia haasteita? Saatat olla juuri etsimämme jäsen hankinnan tiimiimme! Haemme projektihankkijoita vastaamaan asunto- , toimitila- ja korjausrakentamiskohteiden hankintojen toteutuksesta.

Rakennesuunnittelija Optiplanille

  Haemme kokenutta rakennesuunnittelijaa korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua.

Työnjohtajia, työmaainsinöörejä infrarakentamiseen

Ota haaste vastaan ja hae mukaan kasvavaan infrarakentajien joukkoomme! Pääset osaksi työstään innostunutta ja ammattitaitoista porukkaa, jossa jokaisella on oma tärkeä roolinsa, mutta töitä tehdään porukalla yhteisiin tavoitteisiin pyrkien.

Työnjohtaja tienhoitoon

Tule meille työnjohtajaksi tienhoitoon Lappeenrannan alueurakkaan. Pääset mukaan hyvähenkiseen ammattilaisporukkaamme johtamaan monipuolisia talvi- ja kesähoitotöitä tiestöllä.

Työmaatoimihenkilöitä korjausrakentamiseen

Meillä on lukuisia korjaushankkeita käynnissä – hae meille töihin! Haemme työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja vastaavia työnjohtajia erilaisiin korjausrakentamisen projekteihin pääkaupunkiseudulle.

Harjoittelija / diplomityöntekijä energia- ja ympäristöpalvelut -yksikköön

Optiplan on valtakunnallisesti toimiva asunto-, toimitila- ja korjausrakentamisen suunnittelija ja asiantuntija. Laaja-alainen henkilökuntamme koostuu arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun, rakenne- ja elementtisuunnittelun, taloteknisen suunnittelun, energia- ja ympäristösuunnittelun sekä projektinjohtamisen asiantuntijoista.