Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Rakennesuunnittelijoita/projektipäälliköitä, Optiplan

Haemme organisaatiomme vahvistukseksi kokeneita rakennesuunnittelijoita ja projektipäälliköitä Helsinkiin. Tule hyvien työkavereiden tiimiin kokemaan uudenlaista motivaatiota ja innostusta! Pääset vaikuttamaan projektien kulkuun ja alamme kehitykseen.

LVI-suunnittelun ryhmäpäällikkö

Haemme LVI-suunnittelun ryhmäpäällikköä korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää LVI-suunnittelun asiantuntijatehtäviä, esimiestyötä ja asiakaspalvelua.

Rakennesuunnittelun tiimivetäjä

Haemme korjausrakentamispalvelun rakennesuunnitteluun tiiminvetäjää Helsingin toimistollemme Ruskeasuolle. Ammattitaidon ja esimiesosaamisen lisäksi on olennaista, että olet kiinnostunut suunnitteluprosessien kehittämisestä ja muutosten toteuttamisesta.

Tekninen manageri

Haemme pääkaupunkiseudun elinkaarikohteisiimme teknistä manageria, joka vastaa hankkeiden palvelujaksojen toteuttamisesta. Jos olet korjausrakentamisen ammattilainen ja asiakaspalveluhenkinen verkostoituja, hae ihmeessä tätä monipuolista ja innostavaa työtä! Teknisen managerin työpaikka on Helsingin toimistollamme, osana korjaus- ja elinkaaripalveluiden yksikköä.

Suunnittelujohtaja Arkkitehtiryhmään Optiplanille

Haemme innostavaa ja kokenutta arkkitehtiryhmän vetäjää Helsinkiin tai Turkuun. Roolisi on merkittävä Optiplanille myös johtoryhmän jäsenenä. Tule tukemaan tuloksentekoa työhyvinvoinnin kautta ja samalla kasvattamaan lahjakkaiden arkkitehtiemme kunnianhimoa jatkuvan kehityksen tiellä! Tulevan ryhmäsi arkkitehdit työskentelevät Helsingissä ja Turussa.

Business Controller-harjoittelija

Business Controller-harjoittelija NCC:n pääkonttorille Helsinkiin / Infrarakentaminen Tavoitteena ura Controller tehtävissä? Etsimämme liiketoimintalähtöinen Business Controller harjoittelija on mukana tukemassa infrarakentamisen projekteja.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.