Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Materiaaliostaja

Oletko tehokas ja järjestelmällinen, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tunnet hyvin rakennusalan tuotteet ja palvelut? Voit olla uusi jäsen materiaaliostoryhmäämme!  Ryhmä vastaa rakennustuotteiden ja -materiaalien hankinnasta valtakunnallisesti kaikille NCC:n työmaille.

Kehityspäällikkö

Haemme NCC Suomi Oy:n palvelutoimintoihin pääkonttoriimme Helsinkiin   Kehityspäällikköä rakentamisen digitalisointiin   Oletko kiinnostunut edistämään rakentamisen digitalisointia? Koetko virtuaalisen suunnittelun ja rakentamisen omaksesi? Tehtäviisi kuuluu muun muassa NCC:n talonrakennusprojektien digitaalisen tiedonhallinnan kehittäminen projektien tukeminen projekteissa toimivien henkilöiden kouluttaminen VDC-asiantuntijoista koostuvan tiimin vetäminen yhteistyö asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa NCC:n Pohjoismaisissa verkostoissa toimiminen Toivomme sinulta: soveltuvaa koulutusta ja kokemusta rakennusprojektien eri vaiheista vankkaa ymmärrystä rakennusprojektien tiedonhallinnasta suunnittelusta tuotantoon sekä käyttöön ja ylläpitoon käyttökokemusta rakentamisen tietomallityökaluista, esim.

Suunnittelujohtaja Optiplanille

Optiplan Oy Optiplan tarjoaa monialasuunnittelua asunto-, toimitila- ja korjausrakentamiseen. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja muut toimipisteemme ovat Turussa, Tampereella ja Oulussa, Toimimme valtakunnallisesti.

Projektiarkkitehti

Haemme projektiarkkitehtia Turun arkkitehtiryhmään. Työsi sisältää asunto- ja toimitilasuunnittelun tehtäviä ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena.

Sähköverkkoasentaja (vastaava) tuulivoimahankkeet

Oletko sähköverkon rakentamisen vankka ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme sähköverkko- ja sähkölaitosasennustöihin kokenutta osaajaa eri puolille Suomea tuulivoimahankkeiden verkon rakentamiseen, huoltoon ja ylläpitoon.

LVI- suunnittelija

Haemme LVI-suunnittelijaa korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua. Pääset kykyjesi mukaan nopeasti mielenkiintoisiin hankkeisiin vastuulliseksi suunnittelijaksi ja osaksi motivoitunutta, huipputasoista sekä tulosta tekevää tiimiä! Meillä etenet urallasi alan johtavaksi asiantuntijaksi tai esimiestehtäviin omien tavoitteiden ohjaamana.

Sähkötöiden työmaapäällikkö tuulivoimahankkeisiin

Haemme työmaapäällikköä tuulipuistohankkeiden sähkörakentamiseen.  Sähkötöiden työmaapäällikkönä vastaat nimettyjen hankkeiden ja työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Asentajia sähköverkkotiimiin tuulivoimahankkeisiin

Oletko sähköverkon rakentamisen vankka ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme jakelu- ja sähkölaitosasentajia eri puolille Suomea tuulivoimaverkon rakentamiseen. Tehtäväsi NCC:llä Haemme perustettavaan sähköverkkotiimiimme kokeneita asentajia jakeluverkko- ja sähkölaitostehtäviin tuulivoimarakentamisen yksikköön.

Työnjohtajia tuulivoimatyömaille

Haemme työnjohtajia tuulivoimapuistohankkeiden maanrakennus-, betoni- ja sähkörakentamiseen. Työnjohtajana vastaat nimettyjen työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Arbetsledare till vår fräsverksamhet

Supervisor/Arbetsledare asfaltsfräsning Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Hankintapäällikkö

Onko tässä uusi tehtäväsi NCC:llä? Haemme hankintapäällikköä vastaamaan projektihankintojen johtamisesta Jyväskylän alueen työmaillamme. Hankintapäällikkönä:  vastaat itsenäisesti ja tiimisi kanssa rakennus- ja laskentavaiheen hankinnoista yhteistyössä laskennan, tuotannon ja muun hankintaorganisaation kanssa.

Rakennesuunnittelija

Rakennesuunnittelija Optiplanille Haemme rakennesuunnittelijaa korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua.

Työnjohtaja tienhoitoon

Haemme työnjohtajaa tienhoidon Lappeenrannan alueurakkaan. Pääset mukaan hyvähenkiseen ammattilaisporukkaamme johtamaan monipuolisia talvi- ja kesähoitotöitä tiestöllä.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.