Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Työpäällikkö

Tule mukaan kehittämään Kuopion yksikkömme rakennustuotantoa ja näyttämään suuntaa työmaillemme. Saat osaavan ja luotettavan tiimin, joka on valmiina uuteen aikaan.

Työnjohtaja

Haemme työnjohtajaa Ouluun Tulevaisuuden sairaala 2030 –projektin ensimmäiseen osahankkeeseen, Lasten ja naisten sairaalaan, jonka kehitysvaihe on parhaillaan päättymässä.

Työmaainsinööri

TYÖMAAINSINÖÖRI Haemme työmaainsinööriä Ouluun Tulevaisuuden sairaala 2030 –projektin ensimmäiseen osahankkeeseen, Lasten ja naisten sairaalaan, jonka kehitysvaihe on päättymäisillään.

Projektihankkija

Haemme projektihankkijaa vahvistamaan hankintaorganisaatiotamme ja vastaamaan hankintojen toteutuksesta Turun seudun rakennustyömaillemme. Jos ammattitaidossasi yhdistyvät rakennusalan monipuolinen tuntemus ja hyvät neuvottelutaidot, hae tiimiimme! NCC:n työmaiden hankinnoista vastaa keskitetty organisaatio.

Kustannusinsinööri

Tule vahvistamaan osaavaa Talonrakentamisen joukkuettamme! Olemme vahva ja osaava toimitilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten toteuttaja sekä suurten projektien taitaja. Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi Häme-Uusimaan alueella.

Asfalttityöntekijöitä

Oletko myönteisellä asenteella varustettu asfalttitöiden ammattilainen? Kausi alkaa pian ja haemme levittimen kuljettajia, perämiehiä, kolamiehiä ja jyränkuljettajia Tampereen ja Jyväskylän alueille.

Sähkösuunnittelija / projektipäällikkö Optiplanille

Nyt haemme uudispuolemme sähkösuunnittelujoukkoomme Helsinkiin. Sähkösuunnittelijaa tai kokenutta projektipäällikköä Sähkösuunnittelijana toimit rakennushankkeiden sähkösuunnittelijana osana suunnittelutiimiä.

Purchasing coordinator

NCC Purchasing Group AB – NPG Sales & Project Support is looking for Purchasing coordinator. We are searching for a new active and enthusiastic member to join our team. NCC is today the leading construction company within the area of international purchasing in the Nordic countries.

Rakennesuunnittelijoita ja projektipäälliköitä Optiplanille

Optiplanissa rakennesuunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen rakenne- ja elementtisuunnittelua sekä tuotekehitystä.

Head of HR Services, Denmark

NCC Group HR is looking for a Head of HR Services in Denmark. An important task in the coming years will be to drive the development of a common HR Shared Service for all NCC companies in Denmark under the NCC's corporate strategy.

Työnjohtajia

Tule vahvistamaan osaavaa pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen joukkuettamme! Olemme vahva ja osaava toimitilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten toteuttaja sekä suurten projektien taitaja.

Työmaainsinöörejä Korjausrakentamiseen

Tule vahvistamaan osaavaa ja kasvavaa Korjausrakentamisen joukkuettamme! Korjausrakentaminen on yksi NCC:n strategisista kasvualueista. Olemme tehneet vuosikymmenien ajan lukuisia vaativia ja nimekkäitä korjaushankkeita yksityisille ja julkisille tahoille.

Työnjohtaja

Tule vahvistamaan osaavaa ja kasvavaa Korjausrakentamisen joukkuettamme! Korjausrakentaminen on yksi NCC:n strategisista kasvualueista. Olemme tehneet vuosikymmenien ajan lukuisia vaativia ja nimekkäitä korjaushankkeita yksityisille ja julkisille tahoille.

Työmaainsinööri

Tule vahvistamaan osaavaa  toimitilarakentamisen joukkuettamme! Olemme kokenut toimitilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten toteuttaja sekä suurten projektien taitaja. Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi Häme-Uusimaan alueella.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja vastaavia työnjohtajia.