Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Hankekehityspäällikkö

HAEMME Hankekehityspäällikköä Tampereen talousalueelle. Hankekehityspäällikön tehtävänä on hankkeen kokonaisvaltainen johtaminen; liikeideasta tai kehityssopimuksesta hankekehitysvaiheeseen ja aina projektin päätökseen saakka.

Hankekehityspäällikkö

Hankekehityspäällikkö   HAEMME Hankekehityspäällikköä Helsinkiin, vahvistamaan Urban Development -hankekehitysyksikkömme asuntorakentamisen osa-aluetta.

Vastaavia työnjohtajia

Haemme vastaavia työnjohtajia Tampereen talousalueelle. Sinä kokenut rakentaja, joka viihdyt hyvässä porukassa ja osaat viedä asioita omatoimisesti eteenpäin: tule johtamaan työmaidemme toteutusta! Tuemme sinua arvokkaassa työssäsi monin tavoin.

Kustannusinsinööri Turku

Haemme kustannusinsinööriä Turun yksikköömme. Rakennusprojektimme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudiskohteita ja saneerauskohteita. Kustannusinsinöörin työhön sisältyy erilaiset tarjousten laadintaan liittyvät tehtävät kuten kohteiden kustannuslaskenta valmiista suunnitelmista, luonnoskuvista laskettavien budjettihintojen määritys tai kustannus- ja määrälaskenta esimerkiksi KVR-urakkatarjousten yhteydessä sekä ennakkotarjouspyyntötehtävät.

Työmaatoimihenkilöitä korjausrakentamiseen

Meillä on lukuisia korjaushankkeita käynnissä – hae meille töihin! Haemme työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja vastaavia työnjohtajia vaativiin ja mielenkiintoisiin korjausrakentamisen projekteihin pääkaupunkiseudulle.

Työmaainsinöörejä

Haemme työmaainsinöörejä Tampereen talousalueelle asuntorakentamisen ja toimitilarakentamisen monipuolisiin hankkeisiin! Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä.

Työnjohtajia

Haemme työnjohtajia Tampereen talousalueelle. Työnjohtajan työ on itsenäistä, uudistuvaa sekä monipuolista. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti.

Projektihankkija

Kiinnostavatko sinua vaihtelevat työtehtävät, kaupankäynti, verkostoituminen ja  kontaktien luominen yhteistyökumppaneihin? Haluatko laajentaa osaamistasi, oletko miettinyt työkiertoa tai kaipaatko uusia haasteita? Saatat olla juuri etsimämme jäsen hankinnan tiimiimme! Haemme projektihankkijoita vastaamaan asunto- , toimitila- ja korjausrakentamiskohteiden hankintojen toteutuksesta.

Suunnittelupäällikkö

Vetäjä johtamaan suunnittelunohjausryhmää   Tampereen rakentamisyksikköön haetaan innostunutta ja kehitysmyönteistä vetäjää suunnittelunohjausryhmään.

Kustannusinsinöörejä pääkaupunkiseudun Asuntorakentamiseen

Haemme kustannusinsinöörejä pääkaupunkiseudun Asuntorakentamiseen vahvistamaan kustannuslaskentatiimiämme. Kustannusinsinöörinä olet keskeisessä roolissa toimialan kustannus- ja tarjouslaskennassa, rakennushankkeiden kustannusten arvioinnissa ja työmaiden kustannustavoitteiden määrittelyssä.

Talotekniikan hankkija

Kiinnostavatko sinua vaihtelevat työtehtävät, kaupankäynti, verkostoituminen ja kontaktien luominen yhteistyökumppaneihin? Työskentelet tarpeen mukaan joko Helsingin toimipisteessä tai jossain muussa NCC toimipisteessä Suomessa.

Vastaava työnjohtaja

Haemme vastaavaa työnjohtajaa asuntorakentamiseen. Tehtävänäsi on vastata työmaan toteutumisesta taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti. NCC:llä pääset rakentamaan ammattitiimin kanssa fiksusti! Työmaan toimiminen työturvallisuussäännösten ja -määräysten mukaisesti on sinun käsissäsi.

Työmaainsinööri Asuntorakentamiseen

Haemme työmaainsinööriä Asuntorakentamiseen, hae osaavaan joukkoomme! Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä.

Infraharjoittelu: työnjohto- ja työmaainsinööriharjoittelijoita / Etelä-Karjala ja Kymenlaakso

Haemme työnjohto- ja työmaainsinööriharjoittelijoita Infrarakentamisen maanrakennustyömaille Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueelle. NCC:llä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta pohja- ja maarakentamisesta, tienhoidosta sekä vesihuollosta.

Sähkösuunnittelijaa/ -Valvojaa Optiplanille uudisrakentamisen toimitila-/ asuntosuunnittelu hankkeisiin Helsinkiin

Toimit osana sähkösuunnittelutiimiä Vastaat itsenäisesti oman osa-alueen sähkösuunnittelusta. Vastaat uudiskohteiden työmaa-aikaisesta suunnittelijan työmaavalvonnasta hallitset Magicad- suunnitteluohjelman käytön.

Työpäällikkö Asuntorakentamiseen

Tule mukaan kehittämään Asuntorakentamisyksikkömme rakennustuotantoa ja rakentamaan yhdessä turvallisia ja terveellisiä koteja. Pääset osaksi osaavaa ja luotettavaa työyhteisöä, joka on valmis tukemaan ja toimimaan kanssasi.

Työnjohtajia

Haemme työnjohtajia Asuntorakentamiseen eri kohteisiin. Johdat vastuualuettasi työturvallisuudelle, taloudelle, laadulle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit työntekijöidesi esimiehenä ja johdat vastuualueesi alihankkijoita.

Vastaava työnjohtaja

Sinä kokenut rakentaja, joka viihdyt porukassa ja osaat viedä asioita ripeästi eteenpäin: tule johtamaan Oulun työmaidemme toteutusta! Tuemme sinua arvokkaassa työssäsi monin tavoin.

IT-Service Owner for Cloud & Server Operations and IT-Support

NCC is currently recruiting a Nordic Service Owner for our IT-Services within Cloud & Server Operations and IT-Support, placement Stockholm or Helsinki.    The role at NCC   Group Operations Development & IT is a Nordic organization with resources in four countries under joint management.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.

Arkkitehti/ Rakennusarkkitehti korjausrakentamispalveluihin Optiplanille

Haemme kokenutta arkkitehtiä/rakennusarkkitehtiä korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua.

LVI-suunnittelija korjausrakentamiseen Optiplanille

  Haemme kokenutta LVI-suunnittelijaa korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua.

Rakennuttajakonsultti Optiplanille

  Haemme kokenutta rakennuttajakonsulttia korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua.

Rakennesuunnittelija Optiplanille

  Haemme kokenutta rakennesuunnittelijaa korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua.