Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Työmaainsinööri

Infraosaaja, tule vastaamaan työmaidemme toimivuudesta ja etenemisestä työnjohdon ja työpäällikön rinnalle Helsinkiin! Työmaainsinöörin työ on itsenäistä ja vaihtelevaa.

Projektipäällikkö

Onko sinulla osaamista ja silmää löytää rakennushankkeiksi jalostettavia helmiä asiakkaillemme? Koetko asiakkaan, suunnittelijoiden, viranomaistahojen ja useiden yhteistyökumppaneiden kanssa toimimisen innostavaksi ja luontevaksi? Saatat olla etsimämme projektipäällikkö! Haemme uudesta projektipäälliköstä vahvaa tukea Jyväskylän alueen hankekehitykseen ja suunnittelunohjaustehtäviin.

Infra-alan hankkija/hankintapäällikkö (sijainti avoin)

Infraosaaja! Yhdistyykö ammattitaidossasi infra-alan tuotannon monipuolinen tuntemus ja hyvät neuvottelutaidot, hae meille hankkijaksi! Hoidat yksikkömme hankintaa koko Suomen osalta, Helsingistä Kittilään.

Myyntijohtaja

Me NCC Property Developmentissa emme vain rakennuta uusia toimitiloja. Näemme itsemme tulevaisuuden liike-, toimisto- ja logistiikkatilaratkaisujen liikkeellepanijana ja innoittajana. Tavoitteenamme on, että uusien tilojen kautta asiakasyrityksemme on mahdollista kasvattaa omaa liiketoimintaansa.

Työpäällikkö asuntorakentamiseen

Onko sinulle kertynyt runsaasti kokemusta asuntorakentamisesta? Suhtaudutko myönteisesti tulevaisuuden mahdollisuuksiin? Olet varmasti loistotyyppi, jota haemme nyt pääkaupunkiseudulle työpäälliköksi.

Työmaainsinöörejä Korjausrakentamiseen

Tule vahvistamaan osaavaa ja kasvavaa Korjausrakentamisen joukkuettamme! Korjausrakentaminen on yksi NCC:n strategisista kasvualueista. Olemme tehneet vuosikymmenien ajan lukuisia vaativia ja nimekkäitä korjaushankkeita sekä yksityisille että julkisille tahoille.

Kustannusinsinööri

Tule vahvistamaan osaavaa Talonrakentamisen joukkuettamme! Olemme vahva ja osaava toimitilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten toteuttaja sekä suurten projektien taitaja. Vaativat ja mielenkiintoiset kohteemme tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi edistyksellisessä ilmapiirissä ja kokeneiden kollegoiden tukemana.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja vastaavia työnjohtajia.