Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Tietosuojapolitiikkamme mukaisesti emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse. Haku avoimiin työpaikkoihin tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta. Voit lukea tietosuojasta lisää täältä.

Rakennusautomaatioasiantuntija, Helsinki

Miltä kuulostaisi osaamiseesi muokkautuva rakennusautomaation tehtäväkenttä vaihtelevien rakennushankkeiden parissa ja mahdollisuus kehittyä asiantuntevan tiimin tuella Pohjoismaiden johtavassa rakennusalan yrityksessä? Oletko sinä uusi rakennusautomaatioasiantuntijamme? HAEMME Rakennusautomaatioasiantuntijaa monipuolisiin asiantuntijatehtäviin vahvistamaan asiantuntijatiimiämme.

Talotekniikka-asiantuntija, Helsinki

Tarjolla vastuullinen talotekniikan tehtäväkenttä monipuolisten rakennushankkeiden parissa Pohjoismaiden johtavassa rakennusalan yrityksessä. Oletko sinä uusi talotekniikka-asiantuntijamme? HAEMME Talotekniikka-asiantuntijaa monipuolisiin asiantuntijatehtäviin vahvistamaan asiantuntijatiimiämme.

Assistentti Talonrakentamisen toimialalle

Onko sinulla hyvä organisointikyky ja pysyvätkö useamman tehtävän langat yhtä aikaa käsissäsi? Onko sinulla iloinen ja positiivinen asenne ja kykyä priorisoida työtehtäviä? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Hankintapäällikkö

Oletko tehokas ja järjestelmällinen, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tunnet hyvin rakennusalan tuotteet ja palvelut? Tule hyvien työkavereiden tiimiin kokemaan uudenlaista motivaatiota ja innostusta! Pääset vaikuttamaan projektien ostoihin ja vastaamaan kausisopimuksista ja toimittajahallinnasta sekä johtamaan kategoriataktiikoiden tueksi perustettavien asiantuntijatiimien toimintaa.

Group Information Security Architect

The Construction Industry is facing a transformation driven by digitalization. Within VDC, mobility, cloud, Internet of things, Smart Buildings, Smart Cities, Sustainability, the Sharing economy, Helpful homes there is great potential to develop NCC further.

Työpäällikkö Korjausrakentamiseen

Kiinnostaisiko sinua työt esim. historiallisen ulkoministeriön perusparannushankkeessa Katajanokalla tai olla mukana muuttamassa VR:n vanhaa pääkonttoria hotelliksi Helsingin rautatieasemalla? Tule innostavien hankkeiden pariin ja osaavaan joukkoon! Uudet tehtäväsi NCC:llä Haemme kehitysmyönteistä ja asiakaslähtöistä työpäällikköä.

Työmaatoimihenkilöitä Erikoisprojektien toimialalle Oulun ja Pohjois-Suomen alueelle

Meillä on käynnistymässä mielenkiintoisia erikoisrakentamisen hankkeita ympäri Suomen  – hae meille töihin! Haemme työmaatoimihenkilöitä rakentamisen erikoisprojekteihin Pohjois-Pohjanmaalle ja Lappiin.

Työnjohtajia toimitilarakentamiseen

Haluatko vastuullisen työnkuvan, jossa mielenkiintoiset rakennushankkeet seuraavat toisiaan? Olisiko sinusta mukava toimia työmaalla, jossa sinun ja työkavereittesi työturvallisuuteen kiinnitetään aidosti huomiota? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina, Campus ja Keilaniemi Next.

Työmaainsinöörejä toimitilarakentamiseen

Haluatko olla mukana hankkeissa, joissa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina, Campus ja Keilaniemi Next.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.