Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Tietosuojapolitiikkamme mukaisesti emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse. Avoimiin työpaikkoihin haetaan rekrytointijärjestelmämme kautta. Voit lukea tietosuojasta lisää täältä.

People-in-office_09_webb

Tällä hetkellä Suomessa on 6 avointa paikkaa

Työpäällikkö/Projektinjohtaja NCC:n We Land -toimistokohteeseen

Tartu haasteeseen – tule mukaan hankkeeseen, jossa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki! Tule kanssamme rakentamaan nykyaikaista ja laadukasta toimistoa Helsingin Ruoholahteen.

Hankinnan osaajia asunto- ja toimitilarakentamiseen

Haluatko vastuullisen työnkuvan, jossa mielenkiintoiset rakennushankkeet seuraavat toisiaan? Etsimme asunto- ja toimitilarakentamisen toimialojen hankintatiimeihin vahvistusta. Toimitilarakentamisen toimialalla pääset kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, OOPS, Fredriksberg ja Keilaniemi Next.

VDC-asiantuntija / BIM-koordinaattori

Virtual Design and Construction (VDC) on NCC:n tapa toimia tietomallinnusta hyödyntävissä projekteissa. Se on täysin uudenlainen tapa ajatella ja lähestyä hanketta, hallita tietoa, projektin organisoitumista sekä projektihenkilöiden tapaa työskennellä.

Projektipäällikkö/-insinööri suunnittelunohjausryhmään

Haemme uutta työkaveria pääkaupunkiseudun asuntorakentamisen suunnittelunohjausryhmään. NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista.

Työnjohtaja asuntorakentamiseen

NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista. Toimimme monipuolisten hanke- ja urakkamuotojen parissa omaperusteisista hankekehityskohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin.

Työmaainsinöörejä toimitilarakentamiseen

Haluatko olla mukana hankkeissa, joissa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki? Tule kanssamme rakentamaan nykyaikaisimpia ja laadukkaimpia toimistotiloja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle.