Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Talotekniikka osaaja Tampereelle

HAEMME Talotekniikan ammattilaista vahvistamaan Tampereen yksikköä. Rakennushankkeemme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudis- ja saneerauskohteita Pirkanmaalla. Tuot asiantuntemuksesi hankkeeseen suunnittelun ohjauksesta valmistumiseen saakka.

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Haemme vastaavia työnjohtajia korjaustyömaillemme Turkuun ja uudiskohteeseen Raumalle. Tehtävänäsi on vastata työmaan toteutumisesta taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti.

Controller

Tule Controlleriksi viiden hengen Business Controlling -tiimiimme! Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen motivoitunutta tulevaisuuden osaajaa, joka näkee uudet asiat ja muutoksen mahdollisuutena.

Tuotantoinsinööri Asuntorakentamiseen

Haemme tuotantoinsinööriä pääkaupunkiseudun asuntorakentamiseen. Tuotantoinsinöörin työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Toimit Helsingissä NCC Suomen pääkonttorilla asuntorakentamisen yksikön johdon alaisuudessa.

Työmaainsinööri Asuntorakentamiseen

Haemme työmaainsinööriä Asuntorakentamiseen, hae osaavaan joukkoomme! Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä.

TALOTEKNIIKKAOSAAJA Turkuun

HAEMME Talotekniikkaosaajaa Turun yksikköömme. Rakennusprojektimme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudiskohteita ja saneerauskohteita. Vastuullasi on talotekniikan suunnittelunohjaus, rakennusaikainen asennusvalvonta sekä tarkastusten ja viimeistelyn koordinointi, osallistut myös talotekniikan hankintaan.

Työnjohtajia ja työmaainsinöörejä infrarakentamisen hankkeisiin

Ota haaste vastaan ja hae mukaan kasvavaan infrarakentajien joukkoomme! Pääset osaksi työstään innostunutta ja ammattitaitoista porukkaa, jossa jokaisella on oma tärkeä roolinsa, mutta töitä tehdään porukalla yhteisiin tavoitteisiin pyrkien.

Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja Lappeenrannan tienhoitoon

Tule meille vastaavaksi työnjohtajaksi tai työnjohtajaksi tienhoitoon Lappeenrannan alueurakkaan. Vastaat nimettyjen työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Aluepäällikkö asfalttiliiketoimintaan

Tule vetämään Tampereen alueemme asfalttiurakointia! Haemme joukkoomme tulosvastuullista aluepäällikköä, joka innostaa yksikkönsä parhaaseen tulokseen hyvällä meiningillä.

LVI-assistentti Optiplanille

Nyt haemme organisaatiomme vahvistukseksi LVI -assistenttia Helsinkiin. Toimit LVI -assistenttina mielenkiintoisissa projekteissa yhteistyössä LVI –suunnittelijan kanssa uudenlaisessa toimintaympäristössä ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi monialasuunnittelutoimistossa.

Työmaatoimihenkilöitä korjausrakentamiseen

Meillä on lukuisia korjaushankkeita käynnissä – hae meille töihin! Haemme työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja vastaavia työnjohtajia erilaisiin korjausrakentamisen projekteihin pääkaupunkiseudulle.

Työnjohtajia tuulivoimapuistojen maanrakennus ja betonitöihin

Haemme työnjohtajia maanrakennus- ja betonitöihin Pohjois-Ruotsissa meneillään oleviin tuulivoimahankkeisiin. Projektit toteutetaan pohjoismaisena yhteistyönä, yhdessä suomalaisen tuotantotiimin kanssa.

Työnjohtajia infrarakentamiseen Jyväskylään

Haemme työnjohtajia maa- ja betonirakentamiseen Jyväskylään.  Työnjohtajana vastaat nimettyjen työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikataululle asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.