Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Tietosuojapolitiikkamme mukaisesti emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse. Haku avoimiin työpaikkoihin tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta. Voit lukea tietosuojasta lisää täältä.

Talotekniikan hankintainsinööri

Talotekniikan hankintainsinööri Kiinnostavatko sinua vaihtelevat työtehtävät, kaupankäynti, verkostoituminen ja kontaktien luominen yhteistyökumppaneihin? Etsimme hankintaorganisaatioomme talotekniikan kategorian pariin hankintainsinööriä.

Hankintainsinööri toimitilarakentamisen yksikköön

Hankintainsinööri toimitilarakentamisen yksikköön Haluatko vastuullisen työnkuvan, jossa mielenkiintoiset rakennushankkeet seuraavat toisiaan? Olisiko sinusta mukava toimia työmaalla, jossa sinun ja työkavereittesi työturvallisuuteen kiinnitetään aidosti huomiota? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina ja Keilaniemi Next.

Hankintapäällikkö

Onko tässä uusi tehtäväsi NCC:llä? Haemme erikoisrakentamisen yksikköömme hankintapäällikköä vastaamaan projektihankintojen johtamisesta. Erikoisrakentamisen parissa pääset varmistamaan ainutlaatuisten hankkeidemme, kuten tehtaiden ja sairaaloiden, laadukkaan toteutuksen hankinnan näkökulmasta, sekä kehittämään yhteistyömallejamme ja hankintastrategiaa projektien menestystä tukeviksi.

Sähköverkon suunnittelija, Infrarakentaminen

Sähköverkon suunnittelija, Infrarakentaminen Oletko sähköverkon suunnittelun ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme vahvistusta sähköverkon suunnitteluun ja rakentamiseen.

Projekti-insinööri korjausrakentamiseen

Projekti-insinööri suunnittelun ohjaukseen ja hankekehitykseen Nyt on tarjolla mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä korjausrakentamisen suunnittelun ohjaustiimissä. Mikäli sinua kiinnostaa projekteihin vaikuttaminen hankekehityksestä ja suunnittelusta aina toteutukseen asti, saatat olla hakemamme henkilö.

Työmaainsinöörejä toimitilarakentamiseen

Haluatko olla mukana hankkeissa, joissa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina, Campus ja Keilaniemi Next.

Myyntipäällikkö kiinteistökehitys

NCCOn yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2017 lähes 5,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 17 800.

Hankekehitysjohtaja, Tampere

Hankekehitysjohtaja Haemme hankekehitysjohtajaa Tampereen kehittyvälle talousalueelle. Jos sinulla on myyntihenkinen työskentelyote, olet business-orientoitunut ja sinulla on kykyä liiketoimintastrategioita edistävien ratkaisujen luomiseen ja toteuttamiseen, ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen! Hankekehitysjohtajan työ on hyvin itsenäistä, mutta edellyttää tiivistä yhteistyötä tuotannon, suunnitteluohjauksen, laskennan ja esimiehesi kanssa.

Hankintainsinööri, Tampere

Hankintainsinööri Kiinnostavatko sinua vaihtelevat työtehtävät, kaupankäynti, verkostoituminen ja kontaktien luominen yhteistyökumppaneihin? Haluatko laajentaa osaamistasi? Oletko miettinyt työkiertoa tai kaipaatko uusia haasteita? Saatat olla juuri etsimämme henkilö hankinnan tiimiimme, kun haemme hankintainsinööriä Tampereen talousalueelle.

Työnjohtajia toimitilarakentamiseen

Haluatko vastuullisen työnkuvan, jossa mielenkiintoiset rakennushankkeet seuraavat toisiaan? Olisiko sinusta mukava toimia työmaalla, jossa sinun ja työkavereittesi työturvallisuuteen kiinnitetään aidosti huomiota? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina, Campus ja Keilaniemi Next.

Sähköverkkoasentajia

Oletko sähköverkon rakentamisen vankka ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme sähköverkko- ja sähkölaitosasennustöihin kokenutta osaajaa eri puolille Suomea tuulivoimahankkeiden verkon rakentamiseen, huoltoon ja ylläpitoon.

Projektiarkkitehti Optiplanille

Haemme projektiarkkitehtia Turun arkkitehtiryhmään. Työsi sisältää asunto- ja toimitilasuunnittelun tehtäviä ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.