Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Tietosuojapolitiikkamme mukaisesti emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse. Haku avoimiin työpaikkoihin tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta. Voit lukea tietosuojasta lisää täältä.

Hankekehityspäällikkö/-kehittäjä

NCC:n Urban Development (UD) on kunnianhimoinen maankäyttöön, kaupunkikehitykseen sekä kiinteistö- ja hankekehitykseen keskittyvä yksikkö, jonka tavoitteena on tuottaa uusia kannattavia hankkeita NCC:lle.

Group Information Security Architect

The Construction Industry is facing a transformation driven by digitalization. Within VDC, mobility, cloud, Internet of things, Smart Buildings, Smart Cities, Sustainability, the Sharing economy, Helpful homes there is great potential to develop NCC further.

Suunnittelunohjausryhmän vetäjä

Haemme nyt asuntorakentamisyksikköömme innostunutta ja kehitysmyönteistä vetäjää suunnittelunohjausryhmään. NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista.

Työpäällikkö korjausrakentamiseen

Kiinnostaisiko sinua olla mukana muuttamassa VR:n vanhaa pääkonttoria hotelliksi Helsingin rautatieasemalla tai kiinnostaisiko sinua muut vaativat korjaushankkeet?     Tule innostavien hankkeiden pariin ja osaavaan joukkoon! Uudet tehtäväsi NCC:llä Haemme kehitysmyönteistä ja asiakaslähtöistä työpäällikköä.

Työmaahenkilöitä korjausrakentamiseen

Kiinnostaisiko sinua olla mukana muuttamassa historiallista VR:n vanhaa pääkonttoria hotelliksi Helsingin rautatieasemalla vai olisitko mieluummin korjaamassa tiloja hammaslääketieteelle? Haluatko mieluummin uudistaa kouluja tai toimitiloja? Haemme työnjohtajia sekä työmaainsinöörejä vaativiin ja mielenkiintoisiin korjausrakentamisen projekteihimme pääkaupunkiseudulle.

Hankintapäällikkö

Onko sinulla hyvät yhteistyötaidot sekä laaja rakennusalan tuotteiden ja palveluiden tuntemus? Haluatko vaikuttaa toimintatapojen kehittämiseen? Rakenna uusi urasi hyvien työkavereiden ympäröimänä NCC:llä! Haemme nyt NCC Building Suomen hankintaorganisaatioon hankintapäällikköä.

Projektipäällikkö suunnittelunohjausryhmään

Haemme uutta työkaveria pääkaupunkiseudun asuntorakentamisen suunnittelunohjausryhmään. NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista.

Projekti-insinööri korjausrakentamiseen

Nyt on tarjolla mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä korjausrakentamisen suunnittelun ohjaustiimissä. Mikäli sinua kiinnostaa projekteihin vaikuttaminen hankekehityksestä ja suunnittelusta aina toteutukseen asti, saatat olla hakemamme henkilö.

Rakennesuunnittelun ryhmäpäällikkö Optiplanille

Haemme korjausrakentamispalvelun rakennesuunnitteluun ryhmäpäällikköä Helsingin toimistollemme. Jos jaat intohimomme suunnitella laadukkaita ja kestävää kehitystä tukevia elinympäristöjä ja taloja, tule uudeksi ryhmäpäälliköksemme! Korjausrakentamisen rakennesuunnittelun ryhmäpäällikkönä: - Vastaat ryhmäsi projektien tuloksesta sekä resursoinnista - Kehität ryhmän operatiivisista toimintaympäristöä ja toimit esimiehenä suunnittelijoista koostuvassa ryhmässä - Toimit rakennesuunnittelijana asiakasrajapinnassa ja hoidat mielenkiintoisten projektien suunnittelun sekä ohjauksen - Toimit myös projektipäällikkönä omassa rakennesuunnitteluryhmässä Toivomme sinultaInsinööri- tai DI-koulutusta sekä vaativien rakenteiden suunnittelijapätevyyttä betoni- tai teräsrakenteissa tai lähiaikoina saavutettavaa vastaavaa pätevyyttä.

Työnjohtaja tienhoitoon

Haemme työnjohtajaa tienhoidon Lappeenrannan alueurakkaan. Pääset mukaan hyvähenkiseen ammattilaisporukkaamme johtamaan monipuolisia talvi- ja kesähoitotöitä tiestöllä.

Työturvallisuuspäällikkö

Sykkiikö sydämesi työturvallisuudelle? Jos jaat kanssamme saman intohimon, liity joukkoomme rakentamaan entistä turvallisempaa työelämää! Monipuolisessa tehtävässä toimit kumppanina vastuualueellesi kuuluvien toimialojen ja työmaiden työturvallisuusasioissa.

Työmaainsinöörejä toimitilarakentamiseen

Haluatko olla mukana hankkeissa, joissa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina, Campus ja Keilaniemi Next.

Työnjohtajia toimitilarakentamiseen

Haluatko vastuullisen työnkuvan, jossa mielenkiintoiset rakennushankkeet seuraavat toisiaan? Olisiko sinusta mukava toimia työmaalla, jossa sinun ja työkavereittesi työturvallisuuteen kiinnitetään aidosti huomiota? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle kuten We Land, Hatsina, Campus ja Keilaniemi Next.

Sähköverkkoasentajia

Oletko sähköverkon rakentamisen vankka ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme sähköverkko- ja sähkölaitosasennustöihin kokenutta osaajaa eri puolille Suomea tuulivoimahankkeiden verkon rakentamiseen, huoltoon ja ylläpitoon.

Projektiarkkitehti Optiplanille

Haemme projektiarkkitehtia Turun arkkitehtiryhmään. Työsi sisältää asunto- ja toimitilasuunnittelun tehtäviä ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.