Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Tietosuojapolitiikkamme mukaisesti emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse. Haku avoimiin työpaikkoihin tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta. Voit lukea tietosuojasta lisää täältä.

Työnjohtajia tuulivoimatyömaille

Haemme työnjohtajia tuulivoimapuistohankkeiden maanrakennus-, betoni- ja sähkörakentamiseen Keski- ja Pohjois-Suomen alueillemme. Työnjohtajana vastaat nimettyjen työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

IT Service Manager – Integrations and RPA management

Group Development Operations & Services is a Nordic organization with resources in four countries under one common management. The aim is to deliver values for NCC as a whole by focusing on optimized benefits delivered to the business as well as by being innovative and drive digital transformation.

Työpäällikkö talonrakentamisen toimialalle

Onko sinulle kertynyt runsaasti kokemusta rakentamisesta? Suhtaudutko myönteisesti tulevaisuuden mahdollisuuksiin? Oletko johtajana muutoksen tekijä, joka osaa motivoida rakentamisen ammattilaisia parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin myöntävästi, saatat olla juuri se loistotyyppi, jota haemme nyt työpäälliköksi.

Kokeneita projektipäälliköitä suunnitteluohjaukseen

Haemme uusiksi työkavereiksi kokeneita ammattilaisia pääkaupunkiseudun toimitila- ja asuntorakentamisen suunnittelunohjaukseen. Toimitilarakentamisen hankkeemme ovat isoja ja monipuolisia hankekehitys- tai allianssihankkeita.

Sähköverkkoasentajia Tuulivoimahankkeisiin

Oletko sähköverkon rakentamisen vankka ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme sähköverkko- ja sähkölaitosasennustöihin kokenutta osaajaa eri puolille Suomea tuulivoimahankkeiden verkon rakentamiseen, huoltoon ja ylläpitoon.

Hankintapäällikkö

Oletko tehokas ja järjestelmällinen, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tunnet hyvin rakennusalan tuotteet ja palvelut? Tule hyvien työkavereiden tiimiin kokemaan uudenlaista motivaatiota ja innostusta! Pääset vaikuttamaan projektien ostoihin ja vastaamaan kausisopimuksista ja toimittajahallinnasta sekä johtamaan kategoriataktiikoiden tueksi perustettavien asiantuntijatiimien toimintaa.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.