Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Kustannusinsinööri

Tule vahvistamaan osaavaa Talonrakentamisen joukkuettamme! Olemme vahva ja osaava toimitilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten toteuttaja sekä suurten projektien taitaja. Vaativat ja mielenkiintoiset kohteemme tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi edistyksellisessä ilmapiirissä ja kokeneiden kollegoiden tukemana.

LVI-assistentti, Optiplan

Optiplanissa on LVIA-suunnittelun ammattilaisia reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA-suunnittelua sekä tuotekehitystä. Meillä saat vastuuta ja pääset vaikuttamaan projekteihin, tervetuloa tiimiin!  Haemme kokenutta LVI-assistenttia Helsingin tiimiin Ruskeasuolle.

LVI-valvoja, Optiplan

Oletko kokenut ja osaava LVI-valvoja? Tule 60 hengen LVIA-suunnittelun ammattilaisten joukkoon! Monialasuunnittelutoimistossamme kokemus kasvaa entisestään ja töitä tehdään hyvällä tiimihengellä.

Työnjohtaja tienhoidon ja ylläpidon tehtäviin

HAEMME Työnjohtajia tienhoidon ja ylläpidon tehtäviin Pohjois-Suomeen Rovaniemen ja Kittilän alueurakkoihin. Työtehtävät alkavat viimeistään jo 15.9.2017. Työnjohtajan pääasialliset tehtävät ovat suunnittelu, tarjouslaskenta sekä raportointi vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

Vastaava työnjohtaja

Haemme vastaavaa työnjohtajaa rakennustyömaillemme Turkuun tai Poriin. Tehtävänäsi on vastata työmaan toteutumisesta taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti.

Työnjohtaja

Tule innostavien hankkeiden pariin rakennustyömaille Turkuun tai Poriin! Meillä on positiivinen meininki! Hommat tehdään yhteistyöllä, onnistumisen halulla ja sovitun mukaisesti.

Työmaainsinööri

Tule vastaamaan työmaan toimivuudesta ja etenemisestä työnjohdon rinnalle Turkuun tai Poriin. Työmaainsinööri on NCC:n työmailla tärkeässä roolissa ja työ on monipuolista.

Työnjohtajia

Tule vahvistamaan osaavaa pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen joukkuettamme! Olemme vahva ja osaava toimitilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten toteuttaja sekä suurten projektien taitaja.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Työmaainsinöörejä Korjausrakentamiseen

Tule vahvistamaan osaavaa ja kasvavaa Korjausrakentamisen joukkuettamme! Korjausrakentaminen on yksi NCC:n strategisista kasvualueista. Olemme tehneet vuosikymmenien ajan lukuisia vaativia ja nimekkäitä korjaushankkeita yksityisille ja julkisille tahoille.

Työnjohtaja

Tule vahvistamaan osaavaa ja kasvavaa Korjausrakentamisen joukkuettamme! Korjausrakentaminen on yksi NCC:n strategisista kasvualueista. Olemme tehneet vuosikymmenien ajan lukuisia vaativia ja nimekkäitä korjaushankkeita yksityisille ja julkisille tahoille.

Työmaainsinööri

Tule vahvistamaan osaavaa  toimitilarakentamisen joukkuettamme! Olemme kokenut toimitilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten toteuttaja sekä suurten projektien taitaja. Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi Häme-Uusimaan alueella.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja vastaavia työnjohtajia.