Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

Projektihankkija

Kiinnostavatko sinua vaihtelevat työtehtävät, kaupankäynti, verkostoituminen ja  kontaktien luominen yhteistyökumppaneihin? Haluatko laajentaa osaamistasi, oletko miettinyt työkiertoa tai kaipaatko uusia haasteita? Saatat olla juuri etsimämme jäsen hankinnan tiimiimme! Haemme projektihankkijaa vastaamaan korjausrakentamiskohteiden hankintojen toteutuksesta.

Työmaatoimihenkilöitä korjausrakentamiseen

Meillä on lukuisia korjaushankkeita käynnissä – hae meille töihin! Haemme työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja vastaavia työnjohtajia erilaisiin korjausrakentamisen projekteihin pääkaupunkiseudulle.

Media Relations and Social Media Manager, NCC in Finland

At NCC, we are audacious enough to believe we can actually make the world a better place. Working at NCC therefore requires creative thinking, a collaborative approach and the ability to manage a wide range of challenges.

LVI-suunnittelijoita Optiplanille

Optiplanissa LVIA -suunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA -suunnittelua sekä tuotekehitystä.

LVI-asiantuntija -/ projektipäällikkö Optiplanille

Optiplanissa LVIA -suunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA -suunnittelua sekä tuotekehitystä.

Sähköverkkorakentamisen osaajia infrarakentamiseen

Oletko sähköverkon rakentamisen ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme projektipäälliköitä, tarjouslaskijoita, suunnittelijoita sekä asiantuntijoita eri puolille Suomea.

Jakeluverkko- ja sähkölaitosasentajia infrarakentamiseen

Oletko sähköverkon rakentamisen ammattilainen? Tule meille töihin! Haemme jakelu- ja sähkölaitosasentajia eri puolille Suomea kiinnostaviin sähköverkon rakennushankkeisiin kuten tuuli- ja aurinkovoimapuistoihin sekä säävarman verkon rakentamiseen.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työmaatoimihenkilöitä ja hankinnan henkilöstöä.