Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme. NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti!

LVI-suunnittelija, Optiplan

Optiplanissa LVIA-suunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA-suunnittelua sekä tuotekehitystä.

Sähkösuunnittelija/-projektipäällikkö uudisrakentamiseen, Optiplan

Nyt haemme uudispuolen sähkösuunnittelujoukkoomme Helsinkiin tai Turkuun sähkösuunnittelijaa tai kokenutta projektipäällikköä. Muodostetaan tarkka työnkuva yhdessä osaamistasi ja kokemustasi hyödyntäen.

Senior Property Developer

Sijainti: Helsinki Olemme uusien kauppapaikkojen ja toimistotyöympäristöjen kehittämisen edelläkävijä Suomessa. Uuden kasvustrategian myötä vahvistamme organisaatiotamme ja haemme joukkoomme kokenutta ja tulosorientoitunutta kiinteistökehittämisen ammattilaista.

Avoin haku Optiplan

  Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

Kesätyö:Aluesihteeri asfalttiliiketoimintaan

Haemme 2 – 3 kuukauden kesälomasijaista hoitamaan aluesihteereiden töitä Helsingin Ruskeasuolle tai Vantaalle. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi loppuvaiheen taloushallinnon tradenomiopiskelijalle.

Projektipäällikkö infrarakentamiseen Ruotsiin

Haemme projektipäällikköä infrarakentamisen projekteihin Tukholman ja Gävlen alueelle. Projektit toteutetaan pohjoismaisena yhteistyönä, yhdessä suomalaisen tuotantotiimin kanssa.

Vastaava työnjohtaja Ruotsiin

Haemme vastaavia työnjohtajia infrarakentamisen projekteihin Tukholman ja Gävlen alueille. Projektit toteutetaan pohjoismaisena yhteistyönä, yhdessä suomalaisen tuotantotiimin kanssa.

Kustannusinsinööri

Tule vahvistamaan osaavaa Talonrakentamisen joukkuettamme! Olemme vahva ja osaava toimitilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten toteuttaja sekä suurten projektien taitaja. Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi Häme-Uusimaan alueella.

Työmaainsinööri

Tule vahvistamaan osaavaa  toimitilarakentamisen joukkuettamme! Olemme kokenut toimitilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten toteuttaja sekä suurten projektien taitaja. Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi Häme-Uusimaan alueella.

Työmaainsinöörejä Korjausrakentamiseen

Tule vahvistamaan osaavaa ja kasvavaa Korjausrakentamisen joukkuettamme! Korjausrakentaminen on yksi NCC:n strategisista kasvualueista. Olemme tehneet vuosikymmenien ajan lukuisia vaativia ja nimekkäitä korjaushankkeita yksityisille ja julkisille tahoille.

Työnjohtaja

Tule vahvistamaan osaavaa ja kasvavaa Korjausrakentamisen joukkuettamme! Korjausrakentaminen on yksi NCC:n strategisista kasvualueista. Olemme tehneet vuosikymmenien ajan lukuisia vaativia ja nimekkäitä korjaushankkeita yksityisille ja julkisille tahoille.

Avoin haku

Haemme jatkuvasti innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla mukana muuttamassa toimialaa ja joille laadukas rakentaminen on sydämen asia. Rekrytoimme tällä hetkellä osaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja vastaavia työnjohtajia.