Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

Aviapoliksen Mondo Village on nousukiidossa

Lentokentän kainalossa sijaitsevalle Aviapolis-alueelle asettuva Mondo Village on kuin kylä kaupungissa. Ainutlaatuinen hanke tarjoaa tilaa työlle ja elämälle keskellä luontoa. Minne muualle pääsee niin lentäen, raiteita pitkin, autoillen, pyöräillen kuin kävellen?

Leppävaaran OOPS’ia rakennetaan uudella tavalla - NCC:n ja Trimblen yhteishankkeessa hyödynnetään uusimpia digitaalisia työkaluja

Leppävaaran Hatsinanpuistoon nousee yksi pääkaupunkiseudun suurimmista kiinteistökehityshankkeista. Ensimmäisenä NCC:n kehittämälle alueelle asettuu ohjelmistotalo Trimblen pääkonttori, mikä merkitsee yhteistä tutkimusmatkaa uusien rakentamisen digitaalisten työkalujen testaamiseen ja hyödyntämiseen.

NCC:n Erikoisprojektit sai työturvallisuuden ISO 45001 -sertifikaatin

Erikois- ja teollisuusrakentamisen markkinassa toimiva NCC:n Erikoisprojektit-toimiala on saanut ISO 45001 -sertifikaatin. Uutta sertifikaatissa on henkilöstön vahva osallistaminen.

NCC Building Nordics -liiketoiminta-alueelle uusi johtaja

Johtajaksi nimitetty Catarina Molén-Runnäs aloittaa roolissaan tänään 13.1.2020.

Developparit – mikä multitalentti tiimi!

Yirui Jiangin luotsaama kiinteistökehittäjien tiimi on omaa luokkaansa. Tällä porukalla uudet kehityshankkeet hoidetaan alusta loppuun, suunnittelusta toteutukseen, trendejä seuraten ja välillä kristallipalloonkin kurkistellen. Ja mikä parasta, näillä moniosaajilla on yhdessä myös hauskaa.

Raide-Jokeri kehittää modernia kaupunkikuvaa

Raide-Jokeri tuo Helsingin ja Espoon väliseen liikkumiseen täysin uuden ulottuvuuden. Vuonna 2024 liikennöinnin aloittava pikaraitiolinja vie myös Leppävaaran OOPSiin ja Keilaniemi Nextiin.

Nimitys Building Suomen johdossa

NCC Building Suomi saa 1.1.2020 alkaen uuden talousjohtajan.

Rakokiven monitoimitaloa rakennetaan sääsuojan alla

Rakokiven monitoimitalon työmaalle asennettiin marraskuun puolivälissä sääsuoja. Sääsuojalla hallitaan työmaan rakennusaikaista kosteutta ja estetään kosteusongelmia.

Oulun yliopistollisen sairaalan uudisrakennus sai peruskiven

Oulun yliopistollisen sairaalan uudisrakennuksen peruskivi muurattiin juhlallisin menoin lauantaina 30. marraskuuta.

Tietoa vähähiilisten rakennusratkaisujen tueksi

Kiertotalouden edistäminen on olennainen keino päästövähennystavoitteiden saavuttamisessa – tervetuloa Tampereen yliopiston rakennetun ympäristön avoimen yhteiskehittämisalustan, CoreLabin, järjestämään Kiertotalous kiinteistö- ja rakentamisalalla -seminaariin ma 2.12.2019 klo 12–16. Mukana myös Saint-Gobain ja NCC.