Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

”Yhdessä olemme entistä vahvempia”

Kun NCC Suomi yhdisti Jyväskylän ja Kuopion toimintansa, samalla liitettiin yhteen molempien yksiköiden vahvuudet ja huippuosaamiset. ”Syksyn aikana starttaavat uudet hankkeet ja rekrytoinnit kertovat puolestaan”, toimialajohtaja Tommi Tiihonen sanoo.

Vuoden välittäjä luottaa tulevaisuuteen

Kaisu Puolamaa on NCC:n vuoden toimitilavälittäjä 2019. Pitkän linjan ammattilaisena ja kiinteistöalan asiantuntijana tunnetun Puolamaan asenne on selkeä: ”Me välittäjät tavoittelemme aina onnistumista.”

Toimitilojen sielu ja sydän

Vaikka koronavuosi pisti suunnitelmat pitkälti uusiksi, Juvenes Oy:ssä odotetaan jo malttamattomasti uuden toimipisteen avausta OOPS´iin syksyllä 2021. Nyt jos koskaan ollaan ajan hermolla.

NCC pääpartneri Nordic CityMaking -viikossa

Kansainvälinen kaupunkikehittämisen liike Nordic CityMaking Week käynnistyy syyskuussa Helsingissä ja Vantaalla.

Uusi liikuntahalli Kaarinaan

NCC rakentaa Kaarinan kaupungille uuden liikuntahallin. Valmistuessaan halli korvaa Valkeavuoren alakoulun ja yläkoulun salit. Kohteen sisätilat valmistuvat jouluun 2021 mennessä.

NCC rakentaa kaksi kerrostaloa Turun satama-alueelle

Kahden kerrostalon ja 113 asunnon kohde nousee Vallihaudankadulle lähelle Turun linnaa. Kohde valmistuu maaliskuussa 2022.

Kerralla kuntoon hyvässä hengessä

Asunto Oy Hietalahden Puistikko elää uutta kukoistustaan mittavan peruskorjauksen jälkeen. Perusteellisen projektin jälkeen asukkaat nauttivat nyt entistä upeammista kodeistaan ja taloyhtiön hulppeista sauna- ja allasosastoista.

Vantaalle pyöräilyn laatukäytäviä

Helsingin Baanasta ja kaupungin uudemmistakin pyöräilyväylistä kuullaan usein, mutta samalla myös muut kaupungit kehittävät aktiivisesti pyöräilyväyliään. Näin on esimerkiksi Vantaalla. Suunnitelmissa on, että jonain päivänä Helsingin ja Vantaan pyöräilybaanat kohtaavat.

Hyvää koulua tehtiin yhdessä lapsia ja oppimista varten

Vareliuksen koulu Sastamalassa sai uuden elämän, kun NCC toteutti uuden koulurakennuksen pihatöineen ja purki entisen. ”Siirryimme kertaheitolla 80-luvulta nykyaikaan. Uusi koulu on tehty oppimisesta innostumista ajatellen”, rehtori Juha Marttila hymyilee.

Kun puro ja rakentaminen kohtaavat

Luonto tarjoaa vastapainoa rakennetulle ympäristölle. Espoon Monikonpuron varrelle rakentuva Hatsinanpuiston alue rakentuu luontoa arvostaen. Vaikka puron uomaa siirretään, sen elinvoimaa ja virkistysarvoja vaalitaan.