Riihitonttu, Espoo

Rakentamisen hankekehitys palveluksessanne

Tuotamme yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa uusia menestyviä rakennushankkeita. Olemme hankekehittäjinä viemässä eteenpäin monia ensiluokkaisia asunto-, toimitila- ja teollisuuskohteita niin pääkaupunkiseudulla kuin suurimmissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa. Meiltä löytyy ratkaisu, kun haluatte rakennuttaa uutta, korjauttaa vanhaa, tai kun haluatte tuottoisan sijoituskohteen.

Tarjoamme maanhankinta-, hankekehitys- ja kaavakehityspalvelua siten, että teemme sen yhdessä asiakkaan kanssa. NCC:llä on vuosikymmenten kokemus erilaisten kiinteistöjen rakentamisesta. Meillä on kykyä ja näkemystä siitä, millaiseksi rakennuskantaa kannattaa kehittää tulevaisuudessa. Seuraamme uusia trendejä, kestävän kehityksen ratkaisuja sekä yksilöllisiä toiveita kustannustehokkuutta unohtamatta.

Maanhankinta rakentaa perustan

Maanhankinnassa on osattava ennustaa, miten markkina kehittyy ja luoda sen pohjalta myös huomenna toimiva yhtälö, jossa paikka, laajuus, laatu ja talous toimivat. Tulee löytää paikka, omistaja ja mahdollinen sijoittaja sekä ennen kaikkea ratkaisu, jolla koko yhtälö saadaan toimimaan. NCC:n hyvät verkostot ja osaaminen ovat tässä tärkeänä apuna.

Hankekehityksessä optimoidaan paras ratkaisu

Hankekehityksen tukena NCC:n oma tilapohjainen kustannusarvio-ohjelmisto EstiModel on varsin oivallinen työkalu. Pystymme yhdessä asiakkaan kanssa kehittämään parhaan mahdollisen kokonaisuuden pienin taloudellisin ja ajallisin panostuksin.

Kaavakehitys mahdollistaa rakentamisen

Kaavakehitysvaihe on kaikkein tärkein vaihe, jotta asetetut tavoitteet toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla rakennettua ja rakentamatonta ympäristöä kunnioittaen.

 • Hankekehitys pääkaupunkiseutu

  Kaupunki- ja hankekehitys keskittyy pääkaupunkiseudun kehityshankkeisiin, asuin-, hoiva-, liike- sekä toimitilarakennuksiin.

 • Hankekehitys Turku

  Turun hankekehitysyksikkömme toimii Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

 • Hankekehitys Tampere

  Tampereen hankekehitysyksikkömme toimii Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

 • Hankekehitys Oulu

  Oulun hankekehitysyksikkömme toimii Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa.