NCC:n tietosuojaseloste

1. Yleistä

NCC suojaa yksityisyyttäsi. Kaikki meille antamasi henkilötiedot käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

2. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

NCC Suomi Oy
Maarit Seitsonen
Mannerheimintie 103a, PL 13
00280 Helsinki
puh. 010 507 5383

NCC Industry Oy
Kirsi-Mia Kutilainen
Nuolitie 14 C
01740 Vantaa
puh. 010 507 6514

NCC Property Development Oy
Marjo Totro
Mannerheimintie 105, PL13
00280 Helsinki
puh. 010 507 5534

3. Milloin keräämme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietoja, kun:

  • tilaat NCC:n uutiskirjeen
  • lähetät yhteystietosi yhteydenottoa varten
  • lähetät yhteystietosi tarjouspyyntöä varten
  • annat palautetta NCC:n reklamaatio tai palautelomakkeella tai
  • kun se on muuten tarpeen asiakassuhteen ylläpitämistä varten.

NCC käyttää myös evästeitä ja vastaavaa tekniikkaa tietojen keräämiseen sinusta ja käyttämistäsi laitteista. Voit lukea lisää NCC:n käyttämistä evästeistä täältä.

4. Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Säilytämme tietoja niin pitkään kuin se on käsittelyn tarkoituksen kannalta tarpeellista. Voimme säilyttää tietoja pidempään, jos laki edellyttää sitä tai tarvitsemme niitä oikeudellisten etujemme turvaamiseksi esimerkiksi oikeusprosessin aikana.

5. Miksi NCC käsittelee henkilötietojani?

NCC käsittelee henkilötietojasi eri syistä. NCC käsittelee henkilötietoja pääasiassa kyselyiden, esittelyjen, myyntiaktiviteettien, myyntien, takuuasioiden ja viankorjausten hallintaa ja suorittamista varten.

Tietoja voidaan käyttää myös markkina- ja asiakasanalyysien, markkinatutkimusten, tilastojen ja liiketoiminnan seurannan pohjana. Lisäksi tietojasi voidaan yhdistää, segmentoida ja analysoida kohdennettua markkinointia varten, joka sisältää tietoa, tarjouksia ja suosituksia NCC:n tai sen yhteistyökumppaneiden kohteista, tuotteista ja palveluista. Analyysit perustuvat sinua kiinnostaviin hankkeisiin tai kohteisiin, sisustusmieltymyksiisi, tekemiisi kauppoihin ja tilaamiisi valinnaisiin ominaisuuksiin. NCC voi myös yhdistää ja analysoida evästeiden kautta saamiaan tietoja NCC:n asiakasrekisteriin tallennettujen tietojen kanssa tätä tarkoitusta varten.

Hyväksymällä tämän yksityisyydensuojan suostut siihen, että NCC voi lähettää sinulle uutiskirjeen tietystä hankkeesta sähköpostitse tai muulla tavalla.

6. Kenelle luovutamme tietoja?

Tiedot voidaan tarvittaessa välittää muille NCC-konsernin yhtiöille ja myös yhteistyökumppaneillemme, jos se on sinun avustamiseksi tarpeen. NCC ei myy keräämäänsä tietoa muille yhtiöille eikä anna kerättyä tietoa mainostajien tai kolmansien osapuolien käyttöön.

NCC voi luovuttaa henkilötietosi myös yrityksille, jotka käsittelevät henkilötietoja NCC:n puolesta, esimerkiksi IT-palveluiden tarjoajille, asiakaspalveluyrityksille ja konsernin yrityksille. Jos henkilötiedot siirretään maahan, joka sijaitsee EU:n/ETA:n ulkopuolella, NCC huolehtii siitä, että siirto tapahtuu turvallisesti ja voimassa olevien lakien mukaisesti.

Henkilötiedot voidaan luovuttaa myös silloin, kun se on tarpeellista voimassa olevien lakien tai viranomaisten vaatimusten noudattamiseksi, NCC:n oikeudellisten etujen turvaamiseksi tai petosten ja muiden turvallisuuteen tai tekniikkaan liittyvien ongelmien havaitsemiseksi, ehkäisemiseksi tai osoittamiseksi.

7. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Tätä yksityisyydensuojaa voidaan muuttaa aika ajoin. Jos NCC tekee yksityisyydensuojaan merkittäviä muutoksia, muutoksista tiedotetaan sinulle sähköpostitse ennen niiden voimaan tuloa. Ajantasainen yksityisyydensuoja julkaistaan myös NCC:n sivustossa. 

8. Oikeus omien tietojen tarkasteluun ja korjaamiseen

Jos et halua, että NCC käsittelee henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksissa, voit tehdä siitä kirjallisen ilmoituksen NCC:lle. Jokaisessa uutiskirjeessä kerrotaan myös mahdollisuudesta lopettaa uutiskirjeen tilaus.

Sinulla on oikeus saada kerran kalenterikuukaudessa maksutta tieto siitä, mitä henkilötietojasi NCC käsittelee ja missä tarkoituksessa (ns. rekisteriseloste). Rekisteriselostepyynnön tulee olla kirjallinen ja hakijan allekirjoittama. Sinulla on myös oikeus saada virheelliset, harhaanjohtavat tai puutteelliset tiedot korjatuiksi, estetyiksi, tunnistamattomiksi tai poistetuiksi. Jos haluat pyytää rekisteriselostetta tai sinulla on kysyttävää siitä, miten NCC käsittelee henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä: viestit@ncc.fi.