Tutustu meihin

Mielenkiintoiset työtehtävät ja hankkeet sekä reilut työkaverit takaavat, että NCC:llä viihdytään. Iso yritys mahdollistaa myös tehtäväkierron ja urakehityksen. Meitä NCC:läisiä on Pohjoismaissa noin 18 000, ja Suomessakin reilu 1600. Tervetuloa joukkoomme!

Rakentaminen on pitkäjänteistä työtä, jossa vaaditaan päivittäistä ratkaisukykyä. Töitä tehdään projekti kerrallaan. Projektista toiseen siirtyminen tuo tekijöille vaihtelua ja antaa mahdollisuuden oppia uutta. Kokemus ja näkemys kasvavat jokaisen projektin myötä iästä riippumatta.

Rakennusalalla kyky innostua uudesta hankkeesta, uusista työtavoista, uudesta tekniikasta ja uusista asiakkaista on erityisen tärkeää. Päivittäin haemme uusia ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin, ongelmiin tai toiveisiin. Näissä töissä pärjää rehellinen ja luotettava ammattilainen, joka ajattelee edistyksellisesti ja ympäristötietoisesti ja osaa arvostaa toisia ihmisiä ja heidän työtään.

Kaupunkikehitystä

Rakentaminen on pitkä prosessi, johon kuuluu tiiviinä osana kiinteistöjen, infran ja  alueiden kehittäminen. Tuotantovaihe on meille rakentajille tärkeää perustyötä, jotta voimme taata lupaamamme laadun, aikataulun ja lopputuloksen. Mutta ennen kuin pääsemme tuotantovaiheeseen, tehdään yleensä pitkä polku yhdessä rakennuksen tai infran tilaajan kanssa. Ja meidän NCC:läisten työ alkaa jo sitäkin ennen, kun alamme visioida uutta ja etsiä yhteistyökumppaneita. Tähän vuosien mittaiseen prosessiin mahtuu monia ideoita, joista vain osa toteutetaan. 

Jokaiselle hyvälle idealle löytyy osaaja

NCC:llä on isona kiinteistökehitys- ja rakennusyhtiönä etua monipuolisesta osaamisestaan. Meillä ideat eivät lopahda tekijöiden puutteeseen tai osaamiseen. Aina löytyy joku, joka tietää, osaa tai keksii. Joku tietää, keneltä kysyä, joku on kokeillut samaa aiemmin tai tietää, miten kannattaa edetä. Ison talon etuja ovat laaja asiantuntijaverkosto, erikoistuneet osaajat ja vahva perusosaamisen organisaatio. Kun työtavat, työkalut ja toimintatavat on vakioitu ja kaikki dokumentoidaan, se joku myös aina löytyy. Tämä lisää luottamusta työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden keskuudessa.

Hyviä osaajia tarvitaan aina lisää

NCC:llä on vahva ammattilaisverkosto, mutta hyville ihmisille on aina tarvetta. Tällä hetkellä erityisesti työmaan toimihenkilöt ovat kysyttyjä. Käy katsomassa avoimet työpaikkamme!

NCC:llä panostetaan työhyvinvointiin ja työssä kehittymiseen monin tavoin ja yhä yksilöllisemmin. Meillä on aito pohjoismainen ilmapiiri, jossa asioista keskustellaan avoimesti ja kannustetaan parhaaseen lopputulokseen. Laitamme hihat heilumaan ja teemme töitä ripeästi, mutta huumori kulkee mukana ja tekee päivistä myös hauskoja. Tavoitteenamme on, että jokainen saa kokea iloa ja arvostusta hyvästä työstään sekä myönteisen uudistumisen asenteen.

Inan uratarina

Ina aloitti harjoittelijana ja palasi myöhemmin tekemään uraa NCC:llä asuntorakentamisessa. Joutsenmerkki-rakentaminen on ollut projekti-insinöörin työssä suuri kohokohta.

Astan ja Juhon uratarinat

NCC Industryn asfalttitoimialalla työskentelevät tuotantopäällikkö Asta Tähtinen ja työmaapäällikkö Juho Kitinoja kertovat työstään.