Ihmiset tekevät NCC:n

Mielenkiintoiset työtehtävät ja hankkeet sekä reilut työkaverit takaavat, että NCC:llä viihdytään. Meitä NCC:läisiä on ympäri Suomea noin 1 100. Jokainen projekti edellyttää meiltä yhdessä tekemisen taitoa. Tule mukaan!

Rakentaminen on pitkäjänteistä työtä, jossa vaaditaan ratkaisu- ja yhteistyökykyä. Töitä tehdään projekti kerrallaan. Projektista toiseen siirtyminen tuo tekijöille vaihtelua ja antaa mahdollisuuden oppia uutta. Kokemus ja näkemys kasvavat jokaisen projektin myötä iästä riippumatta.

Rakennusalalla kyky innostua uudesta hankkeesta, uusista työtavoista, uudesta tekniikasta ja uusista asiakkaista on erityisen tärkeää. Näissä töissä pärjää rehellinen ja luotettava ammattilainen, joka ajattelee edistyksellisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti sekä osaa arvostaa toisten työtä.

Tutustu työkaveriin, tutustu NCC:läisiin

Haluamme olla avoin työyhteisö ja pyrimme tuomaan työkaverit, tiimit ja harjoittelijat tutuiksi myös yrityksen sisällä toisillemme eri yksiköihin ja alueille. Sen myötä sinullakin on mahdollisuus tutustua meihin NCC:läisiin. Haluamme parantaa keskinäistä yhteistyötämme tietysti asiakkaidemme parhaaksi, mutta myös oman hyvinvointimme lisäämiseksi.

MikkoKiiveri

NCC:läiset korona-ajan aamukahvivieraina

UllaNyman_7728_web

NCC:läisiä esittelyssä "Tutustu työkaveriin" -juttusarjassa

Hyviä osaajia tarvitaan aina lisää

NCC on jo vahva osaajaverkosto, mutta uusille NCC:läisille on aina tarvetta. Uusien projektien myötä erityisesti työmaan toimihenkilöitä etsitään usein lisää. Käy katsomassa avoimet työpaikkamme!

Meillä on aito pohjoismainen ilmapiiri, jossa asioista keskustellaan avoimesti ja kannustetaan parhaaseen lopputulokseen. Laitamme hihat heilumaan ja teemme töitä ripeästi, mutta huumori kulkee mukana. Tavoitteenamme on, että jokainen saa arvostusta hyvästä työstä.

Ajatteletko isosti?

Jos haluat olla mukana isoissa projekteissa, kokea onnistumista ja oppia lisää, tule mukaan!

Miksi NCC:llä viihdytään?

Katso lyhyt video, miksi vastaava työnjohtaja viihtyy NCC:llä.

Millainen työpaikka NCC on?

Tutustu, millaista on nuoren työmaainsinöörin mielestä olla töissä NCC:llä.

Millainen työpaikka NCC on uusimmasta tekniikasta kiinnostuneelle?

Tutustu videossa, miten NCC:llä perehdytään uusimpiin teknisiin innovaatioihin.