Ihmiset tekevät NCC:n

Mielenkiintoiset työtehtävät ja hankkeet sekä reilut työkaverit takaavat, että NCC:llä viihdytään. Meitä NCC:läisiä on ympäri Suomea noin 1700. Jokainen projekti edellyttää meiltä yhdessä tekemisen taitoa. Tule mukaan!

Rakentaminen on pitkäjänteistä työtä, jossa vaaditaan ratkaisu- ja yhteistyökykyä. Töitä tehdään projekti kerrallaan. Projektista toiseen siirtyminen tuo tekijöille vaihtelua ja antaa mahdollisuuden oppia uutta. Kokemus ja näkemys kasvavat jokaisen projektin myötä iästä riippumatta.

Rakennusalalla kyky innostua uudesta hankkeesta, uusista työtavoista, uudesta tekniikasta ja uusista asiakkaista on erityisen tärkeää. Näissä töissä pärjää rehellinen ja luotettava ammattilainen, joka ajattelee edistyksellisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti sekä osaa arvostaa myös toisten työtä.

Tutustu työkaveriin

Haluamme olla avoin työyhteisö ja pyrimme tuomaan työkaverit, tiimit ja harjoittelijat tutuiksi myös eri yksiköihin ja alueille. Tutustutaan toisiimme ja tehdään parempaa yhteistyötä asiakkaidemme parhaaksi ja oman hyvinvointimme lisäämiseksi!

Hyviä osaajia tarvitaan aina lisää

NCC on jo vahva osaajaverkosto, mutta uusille NCC:läisille on aina tarvetta. Uusien projektien myötä erityisesti työmaan toimihenkilöitä etsitään usein lisää. Käy katsomassa avoimet työpaikkamme!

Meillä on aito pohjoismainen ilmapiiri, jossa asioista keskustellaan avoimesti ja kannustetaan parhaaseen lopputulokseen. Laitamme hihat heilumaan ja teemme töitä ripeästi, mutta huumori kulkee mukana. Tavoitteenamme on, että jokainen saa arvostusta hyvästä työstä.

Inan uratarina

Ina aloitti harjoittelijana ja palasi myöhemmin projekti-insinööriksi Joutsenmerkki-asuntokohteeseen, joka on videonteon jälkeen jo ehtinyt valmistua ja Inan urakehitys on vienyt hänet projektipäälliköksi.

Astan ja Juhon uratarinat

Asfalttitoimialalla tuotantopäällikkö Asta Tähtinen ja työmaapäällikkö Juho Kitinoja kertovat sydäntä lähellä olevasta työstään. Videonteon jälkeen Asta on ehtinyt jo siirtyä NCC-urallaan talonrakentamisen puolelle työturvallisuuspäälliköksi.