Avoimet harjoittelupaikat

Haku rakennusalan harjoittelupaikkoihimme kesäksi 2024 on nyt käynnissä!

Kesätyö kiviainesmontulla 2024, Ohkola/Mäntsälä

Haemme tulevaksi kesäksi kesätyöntekijää NCC Industryn kiviainesyksikköömme. Tämä kesätyö sopii erinomaisesti esimerkiksi rakennusalan opiskelijalle opintojen alkuvaiheeseen.

Haalariharjoittelijan kesätyöpaikka 2024 rakennustyömaalle, Turun alue

Oletko rakennusalan ensimmäisen tai toisen vuosikurssin opiskelija ammattikoulussa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa? Miltä kuulostaisi palkallinen haalariharjoittelu, jossa sinulla olisi oma ohjaaja varmistamassa, että pääset sujuvaan alkuun rakentamisen urallasi? Meillä NCC:llä sinulla on oiva tilaisuus päästä tutustumaan työmaa-arkeen kokeneiden rakennusalan osaajien opastuksella tulevana kesänä 2024.

Työnjohtoharjoittelija kesälle 2024 rakennustyömaalle, Turun alueelle

Miltä kuulostaisi palkallinen työnjohtoharjoittelu, jossa sinulla on oma ohjaaja varmistamassa, että pääset sujuvaan alkuun rakennustyömaan työvaiheiden johtamisessa?  Meillä NCC:llä sinulla on oiva tilaisuus päästä tutustumaan rakennustöiden johtamiseen kokeneiden rakennusalan osaajien opastuksella tulevana kesänä 2024.

Talotekniikan työnjohtoharjoittelu kesälle 2024 rakennusyhtiössä, Oulu

Miltä kuulostaisi palkallinen talotekniikan harjoittelu rakennustyömaalla, jossa sinulla on oma ohjaaja varmistamassa, että pääset sujuvaan alkuun?      Meillä NCC:llä sinulla on oiva tilaisuus päästä tutustumaan taloteknisten – joko sähkö- tai LVI-töiden – johtamiseen kokeneiden rakennusalan osaajien opastuksella tulevana kesänä 2024.