Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC:n Helsingin kaupungin Asuntotuotannolle toteuttamille asuntokohteille neljän tähden Rakennustiedon ympäristöluokitus ensimmäisinä Suomessa

Helsingin kaupungin Asuntotuotannon (ATT) rakennuttamat ja NCC:n toteuttamat Heka Kustinpolku 7 ja As Oy Helsingin Kuriiri ovat Suomen ensimmäiset valmiit asuntokohteet, jotka ovat saavuttaneet neljän tähden tason Rakennustiedon ympäristöluokituksessa.

NCC:n joululahja tukee lasten ja nuorten oppimista

NCC jatkaa lasten ja nuorten oppimisen tukemista. Tämän vuoden joululahjoitus, 1,5 miljoonaa Ruotsin kruunua, menee neljälle pohjoismaiselle järjestölle, jotka tarjoavat lapsille ja nuorille apua oppimiseen.

Ensi kesänä valmistuva We Land -toimistotalo Helsingin Ruoholahdessa kiinnostaa nyt vuokralaisyrityksiä

Vielä rakenteilla olevan We Landin tiloja vuokrataan hyvää vauhtia Helsingin Ruoholahdessa. NCC on juuri allekirjoittanut vuokrasopimuksen muutaman tuhannen neliön tiloista.

OYSin uusi F-rakennus etenee suunnitellusti - työmaalla vietettiin harjannostajaisia

Uudisrakennukseen rakennetaan tiloja muun muassa syöpätautien hoidolle ja eri erikoisalojen poliklinikoille.

Pukkilan uudelle asuinalueelle Turussa ensimmäiset asukkaat

Turun keskustan liepeillä oleva alue saa ensimmäiset asukkaansa joulukuun alussa, kun NCC:n Nrepille rakentaman kokonaisuuden Kortteli 88:n eli Juli Pukkilan ensimmäinen talo Harmony valmistuu.

NCC vahvistaa asemaansa Ruotsissa ostamalla vedenkäsittelyn osaamista Ahvenanmaalta

NCC vahvistaa asemaansa vedenkäsittelyssä ostamalla ahvenanmaalaisen vedenkäsittely- ja biokaasuyhtiö Goodtech Environmental Solutionsin, jolla on alan erikoisosaamista ja 25 työntekijää.

NCC jatkaa Punaisen Ristin LäksyHelpin tukemista Suomessa

Joululahjojen sijasta teemme joka vuosi lahjoituksen merkitykselliseen kohteeseen. Tänä vuonna jatkamme pohjoismaisten organisaatioiden tukemista, jotka auttavat lapsia ja nuoria oppimaan. Lahjoitamme yhteensä 150 000 euroa, joka on jaettu tasan kaikkien neljän maan kesken, joissa toimimme. Suomessa teemme lahjoituksen jo toista kertaa Punaisen Ristin LäksyHelpille.

NCC on valittu Myyrmäen kirkon korjauksen urakoitsijaksi

NCC toteuttaa Myyrmäen kirkon peruskorjauksen. Urakoitsijan valitsi Vantaan seurakuntien yhteinen kirkkoneuvosto kokouksessaan 14.12.2022. Tarjouskilpailuun osallistui neljä tarjoajaa.

NCC palkittiin jälleen UEPG Sustainable Development Awards 2022 -kilpailussa Brysselissä

UEPG on Euroopan kiviainesalan kattojärjestö, jonka kestävän kehityksen kilpailussa NCC on jo useana vuonna palkittu. Tänä vuonna NCC sai kunniamaininnan Economic Contribution -sarjassa kehittämällään päästölaskurilla ja One-Stop-Shop-toiminnalla. Nettilaskurilla voi laskea ja vertailla kiviaineskuljetusten polttoaineenkulutusta ja päästöjä.

NCC Buildingin Keski-Suomen yksikkö suljetaan

NCC Buildingin Keski-Suomen yksikköä koskevat neuvottelut on saatu päätökseen. Neuvottelujen tuloksena on tehty päätös Keski-Suomen yksikön sulkemisesta.