NCC Suomessa

NCC on yksi suurimpia rakennusalan toimijoita Suomessa. Ydinliiketoimintaamme on rakentaminen ja kiinteistökehittäminen.

NCC on yksi Suomen suurimmista rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöistä. Vuonna 2022 NCC:n liikevaihto Suomessa oli noin 500 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 1 100 henkilöä. Suomen yritykset NCC Suomi Oy, NCC Property Development Oy ja NCC Industry Oy ovat NCC AB:n tytäryhtiöitä.

Meillä on pitkät perinteet asuntorakentamisessa sekä toimitilojen kehittämisestä ja rakentamisesta. Olemme merkittävä koulurakentaja Suomessa. Markkina-asemamme on vahva myös korjausrakentamisessa, etenkin pääkaupunkiseudun arvokiinteistöjen korjaamisessa. Toimintamme keskittyy Suomen kasvukeskuksiin.

Erikoisosaamistamme on vaativien rakennusprosessien hallinta ideasta toteutukseen ja käytön tukeen. Panostamme kumppanuuteen ja yhteistyöhön asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa, jotta kaikki osapuolet voivat toimia hankkeen parhaaksi. Työskentelemme määrätietoisesti sekä omien että asiakkaidemme ympäristövaikutusten vähentämiseksi sekä muokataksemme toimintaamme ja tarjontaamme entistä kestävämmäksi ja vastuullisemmaksi. Teemme aktiivisesti työtä työturvallisuuden eteen, kehitämme rakentamisen digitalisaatiota ja panostamme hankintojen vastuullisuuteen.