NCC Suomessa

NCC on yksi suurimpia rakennusalan toimijoita Suomessa. Ydinliiketoimintaamme on rakentaminen ja kiinteistökehittäminen.

NCC on yksi Suomen suurimmista rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöistä. Vuonna 2021 NCC:n liikevaihto Suomessa oli noin 600 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 1 100 henkilöä. Suomen yritykset NCC Suomi Oy, NCC Property Development Oy ja NCC Industry Oy ovat NCC AB:n tytäryhtiöitä.

Rakennamme vuosittain Suomeen noin 1 800 uutta asuntoa. Meillä on pitkät perinteet myös toimitilojen kehittämisestä ja rakentamisesta, ja olemme erityisesti viime vuosina olleet merkittävä koulurakentaja. Markkina-asemamme on vahva myös korjausrakentamisessa, etenkin pääkaupunkiseudun arvokiinteistöjen korjaamisessa. Toimintamme keskittyy Suomen kasvukeskuksiin.

Erikoisosaamistamme on vaativien rakennusprosessien hallinta ideasta toteutukseen ja käytön tukeen. Panostamme kumppanuuteen ja yhteistyöhön asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa, jotta kaikki osapuolet voivat toimia hankkeen parhaaksi. Työskentelemme määrätietoisesti sekä omien että asiakkaidemme ympäristövaikutusten vähentämiseksi sekä muokataksemme toimintaamme ja tarjontaamme entistä kestävämmäksi ja vastuullisemmaksi. Teemme aktiivisesti työtä työturvallisuuden eteen, kehitämme rakentamisen digitalisaatiota ja panostamme hankintojen vastuullisuuteen.