Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC mukana Tampereen yliopiston hybridikiinteistökehitystä tutkivassa CityCen-hankkeessa

Kaupunkikehityshankkeiden toteutusmallit CityCen -hankkeen tarkoituksena on pureutua hybridikiinteistökehityshankkeiden haasteisiin ja kehittää niiden pohjalta toimivia toteutusmalleja kaupunkien ja yksityisten toimijoiden välille.

Helen muuttaa NCC:n We Landin toimistorakennukseen Helsingin Ruoholahteen

NCC on tehnyt vuokrasopimuksen Helenin kanssa, joka muuttaa Sähkötalosta We Landin toimitiloihin kesällä 2025. Helenille suunnitellaan noin 6500 neliön tilat neljään kerrokseen.

NCC tänään kiinteistöalan Business Arena -tapahtumassa: ”Toivomme liikettä kiinteistömarkkinaan”

Kiinteistöalan asiantuntijat kokoontuvat tänään vuosittaiseen Business Arena Helsinki 2024 -tapahtumaan Messukeskukseen. NCC on jälleen paikalla sekä omalla ständillä että pyöreän pöydän keskustelussa tuomassa energiaa hiljaiseen markkinaan: ”Olemme liikkeellä Make it happen -asenteella”, NCC:ltä todetaan.

NCC mukana Triangeli-asuinkorttelihankesuunnitelmassa Tampereen Hiedanrantaan

Setlementtiasunnot, A-Kruunu, NCC ja arkkitehtitoimisto NOAN muodostivat konseptiehdotuksen Triangeli-korttelista, joka voitti tontin viime vuoden puolella käydyssä Tampereen Hiedanrannan tontinluovutuskilpailussa. Triangeli-korttelin keskeisiä teemoja ovat yhteisöllisyys, jakamistalous, yhdenvertaisuus, resurssiviisaus sekä digitaalisuus.

Pakilanpuiston allianssihanke tuo uudet koulu- ja päiväkotitilat Pakilan lapsille

Kaksivaiheinen päiväkoti- ja koulurakennuskokonaisuus on saatu aikataulun mukaisesti päätökseen tammikuussa 2024. Helsingin kaupunki on vastaanottanut hankkeen toisessa vaiheessa Elontielle toteutetut tilat, jotka otetaan käyttöön viikolla 9.

NCC:n asiakastilaisuudessa viriteltiin ajatuksia vastuullisuuden moninaisille taajuuksille

NCC järjesti asiakkaille suunnatun NCC Pakkaspäivän Helsingissä viime viikolla. Tilaisuudella haluttiin virittää keskusteluja vastuullisuuden ajankohtaisiin aiheisiin ja eri näkökulmiin – mahdollisuuksiin ja velvoitteisiin. Tuhtien infopakettien lisäksi inspiroiduttiin esimerkkitapauksista. Aikaa jäi hyvin myös kuulumisten vaihtoon ja visioiden virittelyyn.

Muutosneuvottelut NCC Buildingissa

NCC Buildingissa on käyty muutosneuvottelut, joiden tavoitteena on ollut sopeuttaa henkilöstön määrä työ- ja tilauskantaan.

NCC:n toteuttama Saimaanportin yhtenäiskoulu Mikkelissä on valmis vastaanottamaan koululaiset

Huhtikuussa 2022 alkanut hanke saatiin aikataulun mukaisesti päätökseen tammikuussa 2024. Mikkelin kaupunki vastaanotti avaimet uusiin tiloihin 5.1.2024.

NCC toteutti Helsingin kaupungille kolmen asuinkerrostalon kokonaisuuden Munkkiniemen Talinrantaan

NCC:n Helsingin kaupungille toteuttamaan As. Oy Helsingin Muusanpolkuun valmistui joulukuussa yhteensä 66 asuntoa. Asuntotuotanto vastaanotti talot juuri ennen vuodenvaihdetta, ja ensimmäiset asukkaat pääsivät aloittamaan uuden vuoden uusissa kodeissaan.

NCC:n Helsingin kaupungin Asuntotuotannolle toteuttamille asuntokohteille neljän tähden Rakennustiedon ympäristöluokitus ensimmäisinä Suomessa

Helsingin kaupungin Asuntotuotannon (ATT) rakennuttamat ja NCC:n toteuttamat Heka Kustinpolku 7 ja As Oy Helsingin Kuriiri ovat Suomen ensimmäiset valmiit asuntokohteet, jotka ovat saavuttaneet neljän tähden tason Rakennustiedon ympäristöluokituksessa.