Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

Uusia kiviainesalueita

NCC on avannut tänä keväänä kaksi uutta kiviainesaluetta Lempäälän Marjamäkeen ja Tammisillan alueelle Paimioon.

Keski-Suomen pääteiden päällystykset alkavat ensi viikolla

Keski-Suomen ELY-keskuksen kunnossapitämien maanteiden päällystystyöt käynnistyvät toukokuun ensimmäisellä viikolla.

OOPS'in suunnittelussa ja rakentamisessa tähdätään Excellent-tason BREEAM-ympäristöluokitukseen

OOPS'in rakenteilla olevat toimistojen A- ja B-vaiheet nousevat vauhdilla Leppävaarassa. OOPS-kampuksen suunnittelussa on alusta lähtien otettu huomioon kansainvälisen kestävän kehityksen BREEAM-luokituksen Excellent-tason vaatimukset. BREEAM ohjaa suunnittelemaan ja rakentamaan ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä rakennuksia koko niiden käyttöiän ajaksi.

NCC Green Asphalt on entistä vihreämpi

NCC Green Asphalt on yksi NCC:n kestävän kehityksen johtotähdistä. Tänä vuonna vahvistamme Green Asphaltia laskemalla siihen mukaan kaikki asfalttimassan tuotannossa CO2-päästöihin vaikuttavat asiat.

NCC kartuttanut puurakentamisen osaamista Turun Linnanfältissä

NCC oli ensimmäinen rakennusyritys, joka aloitti rakentamisen Turun Linnanfältin puutaloalueella. Koko Suomessa oli sitä ennen rakennettu vain alle 30 puukerrostaloa kokeilukohteina. Nyt puutalohankkeiden kokemusta on NCC:lle Linnanfältissä kertynyt sekä suurelementeistä, että tilaelementeistä rakentamisesta.

Käsintehtyjä makumatkoja huippunäkymin

Miltä kuulostaisi Bánh Cuon, Mu Ping, Bò Lá Lot tai vaikkapa Nam Nuang? Tätä kaikkea ja paljon muuta voi herkutella Fredriksbergiin kotiutuvassa Loi Loi -ravintolassa. Täällä moderni aasialaisen keittiö, käsintehty ruoka ja oma tislaamo kohtaavat huikeat näkymät.

Harppuunakortteli tähtää energiaomavaraisuuteen

Turun linna saa naapurikseen kahdentoista kerrostalon muodostaman Harppuunakorttelin. Merimieseläkekassan rakennuttamassa kohteessa katse on nostettu hieman kauemmas horisonttiin. Korttelista halutaan rakentaa lähes energiaomavarainen, ekologinen ja yhteisöllinen kokonaisuus.

NCC päällystää DB Schenkerin logistiikkaterminaaleja

NCC ja DB Schenker ovat jatkaneet valtakunnallista kunnossapitosopimusta, jonka mukaisesti NCC päällystää DB Schenkerin terminaalien piha-alueita erillisinä tilaustöinä. NCC on päällystänyt Schenkerille terminaaleja jo vuosia erikoisasfalteillaan, joilla saadaan kestävyyttä vaativiin logistiikan tarpeisiin.

Opiskelijat viettivät päivän VDC-tiimin matkassa - tutumisvierailut työmaille ja tiimeihin kiinnostavat yhä enemmän

Metropolia Ammattikorkeakoulussa järjestetyssä KIRA-Rekry-tapahtumassa opiskelijoilla oli mahdollisuus osallistua NCC:n ständillä kilpailuun, jossa palkintona oli tutustumispäivä VDC-tiimin toimintaan. Viime viikolla voittajat pääsivät tutustumaan henkilöihin virtuaaliympäristöjen takana ja näkemään, millainen on NCC:n tapa toimia tietomallinnusta hyödyntävissä projekteissa.

Business Arena tuli ja valloitti – mitä jäi mieleen?

Kiinteistökehittäjien Business Arena rantautui helmikuussa Helsinkiin. Mukana menossa oli myös NCC:n kiinteistökehittäjien tiimi. Mitä päivästä jäi käteen? Mitkä asiat ovat pinnalla? Millaisia uusia tuulia puhaltaa? Iiro Kauppi ja Matti Partanen kertovat.