NCC:n rooli yhteiskunnassa

NCC:n tuotteet ja palvelut vaikuttavat useisiin yhteiskunnan osa-alueisiin. Hallitsemme monimutkaiset rakennusprosessit ja rakentamisen kautta vaikutamme myönteisesti asiakkaisiimme ja yhteiskuntaan. Hankkeemme voivat olla keskenään hyvinkin erilaisia, mutta niillä on aina yksi yhdistävä tarkoitus: myönteisen lopputuloksen aikaansaaminen kaikille sidosryhmille.

Residential buildings at Rudsberget in Karlstad Kuvaaja/kuvittaja: Linn Malmén

Asunnot

NCC rakentaa turvallisia ja terveellisiä koteja. Olemme eturintamassa kehittämässä kestävää asumista ja vähentämässä sekä rakentamisen, että koko rakennuksen elinkaaren aikaisia ympäristövaikutuksia. Hyödynnämme asiantuntemustamme ja vuosien kokemustamme oli sitten kyseessä kerrostalon rakentaminen tai koko asuinalueen kehittäminen.

Lue lisää NCC:n asuntorakentamisesta
Operation room in Höglandssjukhuset. Kuvaaja/kuvittaja: Joakim Kröger

Terveydenhuollon rakennukset

Terveydenhuollon hankkeissa emme keskity pelkästään itse rakennukseen, vaan katsomme myös valmiin hankkeen vaikutuksia terveydenhoitotoimintaan. Panostamalla kumppanuuteen ja aktiiviseen vuoropuheluun jo aikaisessa vaiheessa voimme optimoida toiminnan, ylläpidon ja terveydenhoito-organisaation olosuhteet. Siten luomme pitkällä aikavälillä kestävän kokonaistalouden ja yhteiskunnallista hyötyä kaikille kansalaisille.

Lue lisää tarjonnastamme terveydenhuollolle
school

Koulut, oppilaitokset ja päiväkodit

Hyvän koulutuksen ja koulujen tarve on merkittävä tekijä yhteiskunnassamme. NCC luo läheisessä vuoropuhelussa kuntien, opettajien ja oppilaiden kanssa oppimisympäristöjä, jotka edistävät oppimista. Kehitämme ja rakennamme sekä uusia että peruskorjaamme vanhoja tiloja aina päiväkodeista yliopistoihin saakka.

Lue lisää NCC:n koulurakentamisesta
Four people in a meeting room. Kuvaaja/kuvittaja: Joakim Kröger

Toimitilat

NCC tarjoaa toimisto- ja liiketilaa parhailla paikoilla kasvukeskuksissa. Kehitämme tulevaisuuden toimitiloja, jotka suunnitellaan tukemaan yritysten ja niiden henkilöstön toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Toimitilat toteutetaan BREEAM-ympäristösertifikaatin mukaisesti.

Lue lisää vapaista toimitiloistamme
Interior at Säffle swimming facility. Kuvaaja/kuvittaja: Joakim Kröger

Liikunnan ja vapaa-ajan rakennukset

Työskentelytilojen lisäksi NCC mahdollistaa ihmisille mielekästä vapaa-ajanvietettä rakentamalla kaikkea hotelleista, urheilu- ja uimahallitiloista ja monitoimihalleista aina inspiroiviin kauppakeskuksiin ja virkistysalueisiin.

Lue lisää NCC:n toimitilarakentamisesta
Facade of the Vantaa City museum. Kuvaaja/kuvittaja: Juha Rahkonen

Vanhan rakennuskannan kunnostus

NCC:llä on laajamittaista kokemusta erilaisten vanhojen rakennusten korjaamisesta. Kunnostamme kiinteistön käyttäjille uuden rakennuksen veroiset olosuhteet tai konversoimme vanhalle rakennukselle kokonaan uuden käyttötarkoituksen. Arvorakennusten korjausrakentamisessa olemme Suomen markkinajohtajia.

Lue lisää NCC:n korjausrakentamisesta
Asphalt paving machine. Kuvaaja/kuvittaja: Erik Mårtensson

Asfalttipäällysteet

Asfaltti on hyvä valinta silloin, kun pinnoitteen on oltava huoliteltu, vaivaton ja pitkäikäinen. NCC:llä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista asfalttipäällystystöistä aina lentokentistä ja teollisuusalueista ahtaisiin sisäpihoihin kulmineen ja nurkkineen. Laajasta valikoimastamme löytyy ratkaisu aina uudiskohteiden asfaltoinneista vanhan rakenteen ja päällysteen korjauksiin.

Luo lisää NCC:n asfalttitarjonnasta
Stone quarry Kuvaaja/kuvittaja: Jens Panduro

Kiviainestuotteet

Kiviainesta tarvitaan kaikkeen rakentamiseen. NCC tuottaa laadukkaita kiviaineksia vastuullisesti. Merkitsemme kiviaineslajikkeemme CE-merkinnällä ja olemme Suomessa ensimmäinen EPD-laskelmia tekevä rakentamisen kiviainestuottaja. Lisäksi edistämme aina kiviainesalueillamme luonnon monimuotoisuutta ja luonnontilan palauttamista jo kiviainestoiminnan aikana sekä sen päättyessä.

Lue lisää NCC:n kiviainestarjonnasta
NCC employee at work at Venjar - Eidsvoll. Kuvaaja/kuvittaja: Andreas Faye-Schjøll

Infrastruktuuri - kaupunkiratkaisujen, teiden, tunnelien, rautateiden ja siltojen rakentamisen asiantuntemus

Jos infrastruktuuri lakkaa toimimasta, niin tekee myös muu yhteiskunta. Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa NCC:n tarjontaan kuuluu myös teitä, tunneleita, siltoja ja muuta infrastruktuuria. Tavoitteenamme on tehdä liikkumisesta turvallista ja helppoa.

Lue lisää NCC Infrastructuren liiketoiminta-alueesta