Kestävää talonrakentamista

NCC rakentaa rakennuksia kouluista, toimistoista, sairaaloista ja liiketiloista datakeskuksiin ja asuinkerrostaloihin asiakkaan toiveiden ja käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Pyydä NCC mukaan heti rakennushankkeen alkuvaiheessa, niin lisäät hankkeen laatua ja tehokkuutta.

Hyvä asiakaskokemus on NCC:n tärkein tavoite. Osallistumme mielellämme kumppanuushankkeisiin, koska niiden lopputulos on kokemuksemme mukaan kaikkien osapuolten kannalta paras mahdollinen. Olemme panostaneet hyvään kumppanuusosaamiseen jo pitkään, joten väitämme olevamme yhteistoiminnallisissa hankkeissa maamme edelläkävijöitä. Meillä on myös oma organisaatio suurten projektien erityishaastavaan hallintaan.

Kestävän kehityksen rakentaja

Tavoitteenamme on rakentaa kestävän kehityksen mukaisia rakennuksia yhteistyössä rakennuttajan tai sijoittajan kanssa. Suosittelemme rakentamisen ympäristömerkkejä, kuten BREEAMia ja Joutsenmerkkiä. Olemme myös mukana useissa puurakentamishankkeissa ja valmiina muutokseen, kun vuoden 2021 alusta tulee voimaan EU-direktiivi, joka edellyttää kaikkien uusien rakennusten olevan lähes nollaenergiataloja.

Olemme määritelleet yhdeksi kestävän kehityksen keskeiseksi osa-alueeksi sosiaalisen vastuun, joka tarkoittaa toiminnassamme esimerkiksi lähiökehitystä. Meille on tärkeää päästä mukaan kehittämään ja monipuolistamaan lähiöiden asunto- ja palvelutarjontaa. Korjaus- ja täydennysrakentaminen ovat lähiöissä keskeisiä teemoja. Korjaaminen on kestävää kehitystä kaikin puolin ja yksi NCC:n vahvimmista kasvualueista.

Asuntoja, toimistoja ja paljon muuta

NCC:n asuntorakentaminen on kustannustehokasta ehdottoman nykyaikaisin metodein ja laadusta tinkimättä. Prosessimme on hiottu jokaista naulaa myöten ja tunnemme myös tarkasti nykyasumisen toiveet monipuolisen asiakaskuntamme ansiosta. Koulurakentajana olemme menossa kovaa vauhtia uusia suuntia kohden, sillä olemme jo olleet mukana monissa uuden opetussuunnitelman määrittelemissä hankkeissa.

Meillä on ollut ilo olla mukana useissa sairaala- ja terveydenhuoltohankkeissa. Näissä projekteissa vaatimukset ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla ja olemme myös onnistuneet saavuttamaan kiitettävän asiakastyytyväisyyden. Toimistorakentamisessa olemme erittäin kokeneita ja tietoisia myös sen nykyvaatimuksista ja työhyvinvoinnin näkökulman nousevasta merkityksestä.

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.