Kestävää talonrakentamista

Laitamme asiat tapahtumaan. Rakennamme kouluja, sairaaloita, toimistoja, urheilu- ja uimahalleja, asuntoja, liiketiloja. Mitä vaikeampi tehtävä, sitä kiinnostavampi haaste. Olemme tarpeeksi suuri, jotta voimme ottaa vastaan vaativimmatkin projektit, mutta samalla niin lähellä asiakkaitamme, että ymmärrämme paikallisia olosuhteita.

Avain onnistuneisiin projekteihin ja pitkäkestoisiin kumppanuuksiin on kykymme hyödyntää kaikkea meille kertynyttä kokemusta ja osaamista. Osallistumme mielellämme kumppanuushankkeisiin, koska niiden lopputulos on kokemuksemme mukaan kaikkien osapuolten kannalta paras mahdollinen. Olemme panostaneet hyvään kumppanuusosaamiseen jo pitkään, joten väitämme olevamme yhteistoiminnallisissa hankkeissa maamme edelläkävijöitä.

Toimitiloja, asuntoja ja korjauskohteita

Koulurakentajana suunnittelemme ja toteutamme yhdessä asiakkaan kanssa inspiroivat, terveelliset ja kestävät oppimistilat, jotka tarjoavat oppilaille ja henkilöstölle parhaan mahdollisen oppimisympäristön.

Meillä on ollut ilo olla mukana myös useissa sairaala- ja terveydenhuoltohankkeissa. Terveydenhuollon hankkeissa emme keskity pelkästään rakennukseen, vaan katsomme myös valmiin hankkeen vaikutuksia terveydenhoitotoimintaan.Tehokkaiden hoitoprosessien sekä potilastyytyväisyyden ja -turvallisuuden kehittämisen pitää olla mahdollista ilman, että rakennushankkeen aikataulu pakottaa tekemään tärkeitä päätöksiä liian aikaisin.

Muuntojoustavat ja yhteisöllisyyttä tukevat urheilu- ja liikuntatilat sekä uimahallit suunnitellaan energiatehokkaina ratkaisuina, kestävyys ja toiminnallisuus etusijalla.

Hotellirakentamisessa olemme toteuttaneet elämyksellisiä kohteita lukuisille majoitusvieraille.

Toimistorakentamisessa puolestaan kehitämme ja toteutamme tulevaisuuden toimitiloja, jotka suunnitellaan tukemaan yrityksesi toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.