Kestävää talonrakentamista

NCC rakentaa rakennuksia kouluista, toimistoista, sairaaloista ja liiketiloista datakeskuksiin ja asuinkerrostaloihin asiakkaan toiveiden ja käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Pyydä NCC mukaan heti rakennushankkeen alkuvaiheessa, niin lisäät hankkeen laatua ja tehokkuutta.

Hyvä asiakaskokemus on NCC:n tärkein tavoite. Osallistumme mielellämme kumppanuushankkeisiin, koska niiden lopputulos on kokemuksemme mukaan kaikkien osapuolten kannalta paras mahdollinen. Olemme panostaneet hyvään kumppanuusosaamiseen jo pitkään, joten väitämme olevamme yhteistoiminnallisissa hankkeissa maamme edelläkävijöitä. Meillä on myös oma organisaatio suurten projektien erityishaastavaan hallintaan.

Rakennamme asuntoja, toimitiloja ja niiden korjauksia

NCC:n asuntorakentaminen on vastuullista ja kustannustehokasta ehdottoman nykyaikaisin metodein ja laadusta tinkimättä. Prosessimme on hiottu jokaista naulaa myöten ja tunnemme myös tarkasti nykyasumisen toiveet monipuolisen asiakaskuntamme ansiosta. Koulurakentajana olemme menossa kovaa vauhtia uusia suuntia kohden, sillä olemme olleet mukana jo monissa nykyisen opetussuunnitelman määrittelemissä hankkeissa.

Meillä on ollut ilo olla mukana myös useissa sairaala- ja terveydenhuoltohankkeissa. Näissä projekteissa vaatimukset ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla ja olemme onnistuneet saavuttamaan kiitettävän asiakastyytyväisyyden. Toimistorakentamisessa olemme erittäin kokeneita ja tietoisia myös sen nykyvaatimuksista ja työhyvinvoinnin näkökulman nousevasta merkityksestä.

Ja kun kiinteistökantaa tulee kunnostaa ja ylläpitää, löytyy korjausrakentamisen palveluistamme siihen ratkaisu. Tuomme vanhoja tiloja nykyaikaan ja luomme vanhoille rakennuksille uusia käyttötarkoituksia. Korjaamme kokonaisia asuinkerrostaloja ja toimitilakiinteistöjä tai toteutamme niihin pienempiä muutostöitä.

Ota yhteyttä