Kestävää talonrakentamista

NCC rakentaa kaikkea kouluista kerrostaloihin rakennuttajan toiveiden mukaisesti. Varmistamme rakentamisen laadun eri mittarein ja tarkastuksin. Teemme tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa. Pyydä NCC mukaan heti rakennushankkeen alkuvaiheessa, niin lisäät hankkeen kustannustehokkuutta.

Hyvä asiakaskokemus on NCC:n tärkein tavoite. Osallistumme mielellämme kumppanuushankkeisiin, koska niiden lopputulos on kokemuksemme mukaan kaikkien osapuolten kannalta paras mahdollinen. Olemme panostaneet hyvään kumppanuusosaamiseen jo pitkään, joten väitämme olevamme kumppanuushankkeissa maamme edelläkävijöitä. Meillä on myös oma organisaatio suurten projektien erityishaastavaan hallintaan.

Kestävän kehityksen rakentaja

Tavoitteenamme on rakentaa kestävän kehityksen mukaisia rakennuksia yhteistyössä rakennuttajan kanssa. Suosittelemme rakentamisen ympäristömerkkejä, kuten BREEAMia ja Joutsenmerkkiä. Olemme myös mukana useissa puurakentamishankkeissa ja valmiina muutokseen, kun vuoden 2021 alusta tulee voimaan EU-direktiivi, joka edellyttää kaikkien uusien rakennusten olevan lähes nollaenergiataloja.

Olemme määritelleet yhdeksi kestävän kehityksen keskeiseksi osa-alueeksi sosiaalisen vastuun, joka tarkoittaa toiminnassamme esimerkiksi lähiökehitystä. Meille on tärkeää päästä mukaan kehittämään ja monipuolistamaan lähiöiden asunto- ja palvelutarjontaa. Korjaus- ja täydennysrakentaminen ovat lähiöissä keskeisiä teemoja. Korjaaminen on kestävää kehitystä kaikin puolin ja yksi NCC:n vahvimmista kasvualueista.

Asuntoja, toimistoja ja paljon muuta

NCC:n asuntorakentaminen on kustannustehokasta ehdottoman nykyaikaisin metodein ja laadusta tinkimättä. Prosessimme on hiottu jokaista naulaa myöten ja tunnemme myös tarkasti nykyasumisen toiveet monipuolisen asiakaskuntamme ansiosta. Koulurakentajana olemme menossa kovaa vauhtia uusia suuntia kohden, sillä olemme jo olleet mukana monissa uuden opetussuunnitelman määrittelemissä hankkeissa.

Meillä on ollut ilo olla mukana useissa sairaala- ja terveydenhuoltohankkeissa. Näissä projekteissa vaatimukset ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla ja olemme myös onnistuneet saavuttamaan kiitettävän asiakastyytyväisyyden. Toimitilarakentamisessa olemme erittäin kokeneita ja tietoisia myös sen nykyvaatimuksista ja työhyvinvoinnin näkökulman nousevasta merkityksestä.

Jari_Harapainen_NCC
Harapainen Jari

Hankekehitysjohtaja, NCC Urban Development, NCC Building Nordics

Martta_Kyllonen_NCC
Kyllönen Martta

Hankekehitysjohtaja, NCC Urban Development, NCC Building Nordics

Juha_Rahkonen_NCC
Rahkonen Juha

Hankekehitysjohtaja, NCC Urban Development, NCC Building Nordics