Ratkaisukykyä löytyy

Rakentaminen on pitkäjänteistä työtä. Meillä puhutaan projekteista ja useimpia töitä tehdään projekti kerrallaan. Se tuo tekijöille vaihtelua ja antaa mahdollisuuden oppia uutta. Kokemus ja näkemys kasvavat jokaisen projektin myötä iästä riippumatta. Rakennusalalla kyky innostua uudesta hankkeesta, uusista työtavoista, uudesta tekniikasta ja uusista asiakkaista on erityisen tärkeää. Päivittäin haemme uusia ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin, ongelmiin tai toiveisiin. Näissä töissä pärjää rehellinen ja luotettava ammattilainen, joka ajattelee edistyksellisesti ja ympäristötietoisesti ja osaa arvostaa toisia ihmisiä ja heidän työtään. Tervetuloa joukkoomme!

Rakentaminen on pitkä prosessi, johon kuuluu tiiviinä osana kiinteistöjen, infran ja  alueiden kehittäminen. Tuotantovaihe on meille rakentajille tärkeää perustyötä, jotta voimme taata lupaamamme laadun, aikataulun ja lopputuloksen. Mutta ennen kuin pääsemme tuotantovaiheeseen, tehdään yleensä pitkä polku yhdessä rakennuksen tai infran tilaajan kanssa. Ja meidän NCC:läisten työ alkaa jo sitäkin ennen, kun alamme visioida uutta ja etsiä yhteistyökumppaneita. Tähän vuosien mittaiseen prosessiin mahtuu monia ideoita, joista vain osa toteutetaan. Vielä enemmän matkan varrella tulee haasteita ja ongelmia, joita NCC:läiset ratkaisevat päivittäin. Se on rakentamisen arkipäivää. Meitä NCC:läisiä ongelmanratkaisijoita on Pohjoismaissa noin 17 000, ja Suomessakin 2 100.

Jokaiselle hyvälle idealle löytyy osaaja

NCC:llä on isona kiinteistökehitys- ja rakennusyhtiönä etua monipuolisesta osaamisestaan. Meillä ideat eivät lopahda tekijöiden puutteeseen tai osaamiseen. Aina löytyy joku, joka tietää, osaa tai keksii. Joku tietää, keneltä kysyä, joku on kokeillut samaa aiemmin tai tietää, miten kannattaa edetä. Ison talon etuja ovat laaja asiantuntijaverkosto, erikoistuneet osaajat ja vahva perusosaamisen organisaatio. Kun työtavat, työkalut ja toimintatavat on vakioitu, ja kaikki dokumentoidaan, se joku myös aina löytyy. Tämä lisää luottamusta työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden keskuudessa.

Hyviä osaajia tarvitaan aina lisää

NCC:llä on vahva ammattilaisverkosto, mutta hyville ihmisille on aina tarvetta. Tällä hetkellä erityisesti työmaan toimihenkilöt ovat kysyttyjä. Jätä meille tietosi, niin otamme yhteyttä heti, kun tarve ilmenee – mahdollisesti samoin tein.
NCC:llä panostetaan työhyvinvointiin ja työssä kehittymiseen monin tavoin ja yhä yksilöllisemmin. Meillä on aito pohjoismainen ilmapiiri, jossa asioista keskustellaan avoimesti ja kannustetaan parhaaseen lopputulokseen. Laitamme hihat heilumaan ja teemme töitä ripeästi, mutta huumori kulkee mukana ja tekee päivistä myös hauskoja. Tavoitteenamme on, että jokainen saa kokea iloa ja arvostusta hyvästä työstään sekä myönteisen uudistumisen asenteen.