Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

Kerralla kuntoon hyvässä hengessä

Asunto Oy Hietalahden Puistikko elää uutta kukoistustaan mittavan peruskorjauksen jälkeen. Perusteellisen projektin jälkeen asukkaat nauttivat nyt entistä upeammista kodeistaan ja taloyhtiön hulppeista sauna- ja allasosastoista.

Vantaalle pyöräilyn laatukäytäviä

Helsingin Baanasta ja kaupungin uudemmistakin pyöräilyväylistä kuullaan usein, mutta samalla myös muut kaupungit kehittävät aktiivisesti pyöräilyväyliään. Näin on esimerkiksi Vantaalla. Suunnitelmissa on, että jonain päivänä Helsingin ja Vantaan pyöräilybaanat kohtaavat.

Hyvää koulua tehtiin yhdessä lapsia ja oppimista varten

Vareliuksen koulu Sastamalassa sai uuden elämän, kun NCC toteutti uuden koulurakennuksen pihatöineen ja purki entisen. ”Siirryimme kertaheitolla 80-luvulta nykyaikaan. Uusi koulu on tehty oppimisesta innostumista ajatellen”, rehtori Juha Marttila hymyilee.

Kun puro ja rakentaminen kohtaavat

Luonto tarjoaa vastapainoa rakennetulle ympäristölle. Espoon Monikonpuron varrelle rakentuva Hatsinanpuiston alue rakentuu luontoa arvostaen. Vaikka puron uomaa siirretään, sen elinvoimaa ja virkistysarvoja vaalitaan.

Fredriksberg tarjoaa lisää tilaa ja vetovoimaa

Vallilan Fredriksbergin B- ja C -talot valmistuivat toukokuun lopulla aikataulussaan ja vuokralaiset pääsivät muuttamaan sisään heti kesäkuun alussa. ”Odotetun kohteen valmistuminen oli kaikille hieno hetki”, projektipäällikkö Miro Pojanluoma sanoo.

Kouluelämää peruskorjauksen jälkeen: kuin yö ja päivä

Turun Puolalan koulu koki täydellisen muutoksen kahdessa vuodessa. Peruskorjauksen jälkeen kaikki on nyt toisin, minkä ansiosta opettajat ja oppilaat tuskin malttavat odottaa kesälomien päättymistä.

Moderni klassikko Helsingin Rautatientorille – Scandic Grand Central Helsinki

Scandic avaa ensi vuonna uniikin kokonaisuuden ja luo arvokkaasta kulttuuriperinnöstä maailmanluokan hotellin. Hotelli tulee olemaan pääkaupungin sykkivä sydän, uudenlainen tapahtuma- ja kohtaamispaikka aivan kaupungin ytimessä tarjoten vanhanajan charmia ja klassisuutta raikastettuna modernilla twistillä ja ripauksella yllätyksellisyyttä.

Kaksi uutta kiviainesaluetta

NCC on avannut tänä keväänä kaksi uutta kiviainesaluetta Lempäälän Marjamäkeen ja Tammisillan alueelle Paimioon.

Keski-Suomen pääteiden päällystykset alkavat ensi viikolla

Keski-Suomen ELY-keskuksen kunnossapitämien maanteiden päällystystyöt käynnistyvät toukokuun ensimmäisellä viikolla.

OOPS'in suunnittelussa ja rakentamisessa tähdätään Excellent-tason BREEAM-ympäristöluokitukseen

OOPS'in rakenteilla olevat toimistojen A- ja B-vaiheet nousevat vauhdilla Leppävaarassa. OOPS-kampuksen suunnittelussa on alusta lähtien otettu huomioon kansainvälisen kestävän kehityksen BREEAM-luokituksen Excellent-tason vaatimukset. BREEAM ohjaa suunnittelemaan ja rakentamaan ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä rakennuksia koko niiden käyttöiän ajaksi.