Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC päällystää DB Schenkerin logistiikkaterminaaleja

NCC ja DB Schenker ovat jatkaneet valtakunnallista kunnossapitosopimusta, jonka mukaisesti NCC päällystää DB Schenkerin terminaalien piha-alueita erillisinä tilaustöinä. NCC on päällystänyt Schenkerille terminaaleja jo vuosia erikoisasfalteillaan, joilla saadaan kestävyyttä vaativiin logistiikan tarpeisiin.

Opiskelijat viettivät päivän VDC-tiimin matkassa - tutumisvierailut työmaille ja tiimeihin kiinnostavat yhä enemmän

Metropolia Ammattikorkeakoulussa järjestetyssä KIRA-Rekry-tapahtumassa opiskelijoilla oli mahdollisuus osallistua NCC:n ständillä kilpailuun, jossa palkintona oli tutustumispäivä VDC-tiimin toimintaan. Viime viikolla voittajat pääsivät tutustumaan henkilöihin virtuaaliympäristöjen takana ja näkemään, millainen on NCC:n tapa toimia tietomallinnusta hyödyntävissä projekteissa.

Business Arena tuli ja valloitti – mitä jäi mieleen?

Kiinteistökehittäjien Business Arena rantautui helmikuussa Helsinkiin. Mukana menossa oli myös NCC:n kiinteistökehittäjien tiimi. Mitä päivästä jäi käteen? Mitkä asiat ovat pinnalla? Millaisia uusia tuulia puhaltaa? Iiro Kauppi ja Matti Partanen kertovat.

Aviapoliksen Mondo Village on nousukiidossa

Lentokentän kainalossa sijaitsevalle Aviapolis-alueelle asettuva Mondo Village on kuin kylä kaupungissa. Ainutlaatuinen hanke tarjoaa tilaa työlle ja elämälle keskellä luontoa. Minne muualle pääsee niin lentäen, raiteita pitkin, autoillen, pyöräillen kuin kävellen?

Leppävaaran OOPS’ia rakennetaan uudella tavalla - NCC:n ja Trimblen yhteishankkeessa hyödynnetään uusimpia digitaalisia työkaluja

Leppävaaran Hatsinanpuistoon nousee yksi pääkaupunkiseudun suurimmista kiinteistökehityshankkeista. Ensimmäisenä NCC:n kehittämälle alueelle asettuu ohjelmistotalo Trimblen pääkonttori, mikä merkitsee yhteistä tutkimusmatkaa uusien rakentamisen digitaalisten työkalujen testaamiseen ja hyödyntämiseen.

NCC:n Erikoisprojektit sai työturvallisuuden ISO 45001 -sertifikaatin

Erikois- ja teollisuusrakentamisen markkinassa toimiva NCC:n Erikoisprojektit-toimiala on saanut ISO 45001 -sertifikaatin. Uutta sertifikaatissa on henkilöstön vahva osallistaminen.

NCC Building Nordics -liiketoiminta-alueelle uusi johtaja

Johtajaksi nimitetty Catarina Molén-Runnäs aloittaa roolissaan tänään 13.1.2020.

Developparit – mikä multitalentti tiimi!

Yirui Jiangin luotsaama kiinteistökehittäjien tiimi on omaa luokkaansa. Tällä porukalla uudet kehityshankkeet hoidetaan alusta loppuun, suunnittelusta toteutukseen, trendejä seuraten ja välillä kristallipalloonkin kurkistellen. Ja mikä parasta, näillä moniosaajilla on yhdessä myös hauskaa.

Raide-Jokeri kehittää modernia kaupunkikuvaa

Raide-Jokeri tuo Helsingin ja Espoon väliseen liikkumiseen täysin uuden ulottuvuuden. Vuonna 2024 liikennöinnin aloittava pikaraitiolinja vie myös Leppävaaran OOPSiin ja Keilaniemi Nextiin.

Nimitys Building Suomen johdossa

NCC Building Suomi saa 1.1.2020 alkaen uuden talousjohtajan.