Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC hakee kaavamuutosta Leppävaaran OOPSin myöhäisimpiin vaiheisiin

NCC on hakenut kaavamuutosta Espoon kaupungilta toimitilojen rakentamiseksi Hatsinanpuiston alueelle Leppävaarassa.

Miten Myyrmäen kirkkoa korjataan, jotta sisäilma paranee?

Vuonna 1984 valmistunut Myyrmäen kirkko on ikänsäkin puolesta jo peruskorjauksen tarpeessa, mutta suurin ongelma kirkossa on ollut sen huono sisäilma. Kirkko on ollut pois käytöstä sisäilmaongelmien vuoksi jo useamman vuoden. Miten sisäilmaongelmat käytännössä korjataan?

Oulun Lyseon korjaustyö valmistui

Kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden Oulun Lyseon tilojen peruskorjaus on valmistunut. Tilat on kunnostettu vastaamaan nykyvaatimuksia talojen historiaa kunnioittaen. Noin 550 lukiolaista ja lukion henkilöstö pääsevät aloittamaan opinnot ja työskentelyn uusissa tiloissa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti tällä viikolla.

Toimitiloja tarvitaan – ehkä enemmän kuin koskaan

Korona-aika asetteli työn tekemisen tavat uuteen malliin. Töitä tehtiin etänä enemmän kuin koskaan, ja samalla alettiin kaivata toimistolle. Työterveyslaitoksen vanhempi tutkija Annu Haapakangas kertoo, miten toimitilat ovat muuttuneet ja mikä niissä vetää nyt puoleensa.

Toimitilat ovat yrityksen vahvuus

Kun Analyse2 Oy:ssä lähdettiin miettimään muuttoa, sijainti oli 13 vuoden kokemuksella selvä. Uudet toimitilat löytyivät NCC:n kehittämästä uudiskohteesta, Espoon Leppävaaran OOPS´ista. Uusia kohtaamisia odotetaan jo malttamattomasti.