Kiviainekset, murskeet ja sorat meiltä

Tarvitsetko rakennuskohteeseesi kiviainesta? Oletko kenties rakentamassa omaa taloa, pihaa, pihatietä tai yksityistietä? Meiltä saat laadukkaat kiviainekset kaikkeen rakentamiseen.

Ei ole sama, mistä kiviainekset hankit. Niiden puhtaudessa, laadussa ja tuotannossa on suuria eroja. Hyvä lopputulos edellyttää hyvää rakennusmateriaalia.

Kaikki lähtee raaka-aineesta eli käytetyn kallion kivilajista ja sen lujuudesta. Tasalaatuinen ja hyvän muotoinen murske tiivistyy kunnolla: rakenteista tulee tiiviitä ja ne palvelevat tarkoitustaan.

Merkitsemme kiviaineslajikkeemme CE-merkinnällä rakennustuoteasetuksen mukaisesti. CE-merkintä takaa sinulle sen, että NCC selvittää tuotteen keskeiset ominaisuudet standardisoiduilla menetelmillä ja noudattaa harmonisoitua tuotestandardia. CE-dokumentit löytyvät täältä.

NCC on Suomessa myös ensimmäinen EPD-laskelmia tekevä rakentamisen kiviainestuottaja. EPD-laskelmasta saadaan NCC:n kiviainestuotteen ja sen valmistuksen ympäristövaikutukset, kuten ilmastoa lämmittävien päästöjen määrät. EPD eli ympäristöseloste vastaa NCC:n kiviainestuotteiden osalta kestävän kehityksen, yritysvastuullisuuden ja tuotteidemme läpinäkyvyyden toiveisiin. EPD-laskettua kiviainesta saa nyt Mäntsälän Ohkolasta.

Edistämme aina kiviainesalueillamme luonnon monimuotoisuutta ja luonnontilan palauttamista jo mahdollisuuksien mukaan kiviainestoiminnan aikana sekä sen päättyessä. Lue lisää biodiversiteettityöstämme sekä pohjoismaisesta NCC Kielo-ohjelmastamme

Ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisää!

Tarjouspyyntö kiviaineksista

Yhteystietosi

Tutustu esitteeseemme