Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC vahvistaa asemaansa Ruotsissa ostamalla vedenkäsittelyn osaamista Ahvenanmaalta

NCC vahvistaa asemaansa vedenkäsittelyssä ostamalla ahvenanmaalaisen vedenkäsittely- ja biokaasuyhtiö Goodtech Environmental Solutionsin, jolla on alan erikoisosaamista ja 25 työntekijää.

NCC jatkaa Punaisen Ristin LäksyHelpin tukemista Suomessa

Joululahjojen sijasta teemme joka vuosi lahjoituksen merkitykselliseen kohteeseen. Tänä vuonna jatkamme pohjoismaisten organisaatioiden tukemista, jotka auttavat lapsia ja nuoria oppimaan. Lahjoitamme yhteensä 150 000 euroa, joka on jaettu tasan kaikkien neljän maan kesken, joissa toimimme. Suomessa teemme lahjoituksen jo toista kertaa Punaisen Ristin LäksyHelpille.

NCC on valittu Myyrmäen kirkon korjauksen urakoitsijaksi

NCC toteuttaa Myyrmäen kirkon peruskorjauksen. Urakoitsijan valitsi Vantaan seurakuntien yhteinen kirkkoneuvosto kokouksessaan 14.12.2022. Tarjouskilpailuun osallistui neljä tarjoajaa.

NCC palkittiin jälleen UEPG Sustainable Development Awards 2022 -kilpailussa Brysselissä

UEPG on Euroopan kiviainesalan kattojärjestö, jonka kestävän kehityksen kilpailussa NCC on jo useana vuonna palkittu. Tänä vuonna NCC sai kunniamaininnan Economic Contribution -sarjassa kehittämällään päästölaskurilla ja One-Stop-Shop-toiminnalla. Nettilaskurilla voi laskea ja vertailla kiviaineskuljetusten polttoaineenkulutusta ja päästöjä.

NCC Buildingin Keski-Suomen yksikkö suljetaan

NCC Buildingin Keski-Suomen yksikköä koskevat neuvottelut on saatu päätökseen. Neuvottelujen tuloksena on tehty päätös Keski-Suomen yksikön sulkemisesta.

Muutos Suomen Buildingin johdossa

Suomen Buildingin maajohtaja Kari Onniselkä jättää tehtävänsä. Liiketoiminta-alue Building Nordicsin johtaja Catarina Molén-Runnäs toimii Suomen Buildingin johtajana toistaiseksi.

NCC korjaa Vantaan kiinteistöjä puitesopimuksella

NCC on korjannut ja parantanut Vantaan kaupungin kiinteistöjä jo yhdeksän vuoden ajan. Kuluvan vuoden alkukesästä alkoi kolmas sopimuskausi. Eniten korjausrakentamista tehdään Vantaan päiväkodeissa ja kouluissa, mutta myös toimitiloissa ja urheilukiinteistöissä.

NCC voitti Rovaniemen monitoimitalon tarjouskilpailun

Seuraavaksi alkaa hankkeen kehitysvaihe. Rakentaminen voi alkaa aikaisintaan kesällä.

Ranualla juhlittiin Monitoimikeskus Kerkän valmistumista

Ranuan monitoimitalo valmistui kokonaisuudessaan tänä syksynä. Uusia tiloja juhlittiin nyt, kun käyttäjät ovat jo tovin päässeet nauttimaan uusista tiloistaan.

OYSin uudistamisohjelma etenee - A-rakennuksen alimmissa kerroksissa siirrytään käyttöönottovaiheeseen

Oulun yliopistollisen sairaalan uuden A-rakennuksen työmaalla saavutettiin lokakuussa tärkeä välietappi, kun rakennuksen ensimmäiset osat siirtyivät rakentajalta sairaanhoitopiirille käyttöönottoa varten. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tiloja päästään vaiheittain kalustamaan, varustamaan ja testaamaan noin vuoden päässä häämöttävää potilastoiminnan alkamista silmällä pitäen.