Työmaatiedote 10.11.2023

Rakennamme Helsingin kaupungille kolmen HITAS-kerrostalon kokonaisuuden Talinrantaan Munkkiniemeen. As. Oy Helsingin Muusanpolkuun valmistuu yhteensä 66 asuntoa kahteen 5-kerroksiseen ja yhteen 6-kerroksiseen tiilimuurattuun kerrostaloon sekä autohalli pihakannen alle. Uusiutuvalla energialla lämpenevä kohde valmistuu joulukuussa 2023.

Syysterveiset työmaalta!

 

Talo A

Viimeistely on käynnissä koko talossa ja palokoteloiden tekeminen on hyvässä vauhdissa. Sähkötyöt jatkuvat muiden työvaiheiden lomassa. Tällä viikolla rakennustöiden valvoja on kiertänyt A-taloa, joten valmistuminen lähestyy kovaa kyytiä.

Muusanpolku

 

Muusanpolku

 

Muusanpolku

 

Muusanpolku

 

Muusanpolku

 

Talo B

Asukastilan lattian laatoitus on käynnissä. Keittiökalusteet on pääsääntöisesti saatu asennettua. Asunnot on saatu kierrettyä valvojan toimesta ja sitä myöten viimeistely pääsee taas ottamaan askeleen eteenpäin. Julkisivun puolella rappaustyöt ja julkisivusaumat on saatu valmiiksi ja telinepurku aloitettu.

Muusanpolku

Asukastilan lattian laatoitus on käynnissä

Muusanpolku

 

Muusanpolku

 

Muusanpolku

Rappaus on saatu valmiiksi ja sääsuojan ja telineen purku on käynnissä

 

Talo C 

Suojat on poistettu asunnoista ja viimeistely on loppusuoralla. Talotekniikka-asennuksia viimeistellään ja testaillaan yleisissä tiloissa.

Muusanpolku

 

Muusanpolku

 

Muusanpolku

 

Autohalli 

Autohallissa on käynnissä sähkötyöt.

 

Ulkoalueet

Yläpihan istutukset on saatu pääosin valmiiksi ja alapihan multaukset on aloitettu. Sisäänkäyntikatosten vedeneristystyöt on aloitettu. Pihavaraston katon rungon puutyöt on saatu käyntiin. Asuntopihojen kivetyksiä tehdään parhaillaan. C-talon ulkoporras on valettu ja muotit päästään purkamaan kuluvalla viikolla.

Muusanpolku

 

Aikataulu

Työmaa etenee aikataulussa. Nykyhetki on kuvattu punaisella viivalla alla olevassa aikataulussa.

Aikataulu vk45

 

Työturvallisuus

Työturvallisuutta havainnoidaan ja mitataan rakennustyömailla viikoittain sisäisillä työturvallisuusmittauksilla ja tasaisin väliajoin ulkoisilla mittauksilla. TR-mittauksilla arvioidaan työmaan työolosuhteita sekä työturvallisuuden hallintaa ja sen kehitystä.

Viimeisimmän mittauksen tulos:
TR-mittaus 10.11.2023 97.39%

 

Muut ajankohtaiset asiat

Työmaalla työskennellään normaalisti arkena klo. 7.00 - 15.30, mutta ajoittain töitä tehdään myös näiden aikojen ulkopuolella. 

Viikonloppuisin työmaa on kiinni.

 

Palautteet työmaalle

Työmaahan voi olla yhteydessä työmaan verkkosivujen kautta ”Palaute -toiminnon” avulla tai sähköpostitse muusanpolku@ncc.fi. Mikäli annatte palautetta verkkosivujen ”Palaute-toiminnon” kautta, niin pyydämme lisäämään sähköpostiosoitteen sähköpostikenttään. Näin toimimalla työmaa pystyy vastaamaan palautteeseen.

Pyydämme huomioimaan työmaaliikenteen liikkuessanne työmaan läheisyydessä.

Pahoittelemme mahdollisesti työmaan aiheuttamaa häiriötä.

Yhteistyöterveisin,

NCC Suomi Oy