Työmaatiedote 28.7.2023

Rakennamme Helsingin kaupungille kolmen HITAS-kerrostalon kokonaisuuden Talinrantaan Munkkiniemeen. As. Oy Helsingin Muusanpolkuun valmistuu yhteensä 66 asuntoa kahteen 5-kerroksiseen ja yhteen 6-kerroksiseen tiilimuurattuun kerrostaloon sekä autohalli pihakannen alle. Uusiutuvalla energialla lämpenevä kohde valmistuu loppuvuodesta 2023.

Perjantaiterveisiä Munkkiniemestä!

Yleiskuva talot Muusa

 

Talo A

Parkettiasennus on valmistunut. Kylpyhuoneiden paneelien asennus on käynnissä. Sähkö- ja putkityöt jatkuvat muiden työvaiheiden lomassa.

A kylppäri paneeli

Kosteiden tilojen kattopaneelit asennettuina

A parketti

Parkettiasennus on saatu päätökseensä viimeisenkin talon osalta

 

Talo B

Välitilojen laatoitus on käynnissä. Vesikalusteiden ja kylpyhuoneiden paneelien asennus on valmistunut. Sähkö-, ilmanvaihto- ja putkityöt jatkuvat muiden työvaiheiden lomassa. Yleisten tilojen maalaus on käynnissä.

B kylppäripaneeli

Kylpyhuoneen paneelit asennettuna

 

Talo C 

Ikkunoiden pesu, loppusiivous ja viimeistely ovat käynnissä koko rapussa. Suojat on poistettu asunnoista. Yleisissä tiloissa on tällä viikolla jatkettu mattojen ja laattojen asentamisella ja maalaamisella.

C laatat

C-talon sisääntulokerroksen laatat on asennettu tällä viikolla

 

Autohalli 

Autohallissa maalämmön keruuputkiston asennus ja täytöt ovat valmistuneet. Valuvalmistelut on saatu valmiiksi. Kannen vedeneristys on valmis ja vedenpainekokeet saatu läpi puhtain paperein. Autohallin kannen suojavalun valmistelut ja valu on saatu tällä viikolla tehtyä.

Autohalli

 

Autohalli

 

Autohalli

 

Autohalli

 

Ulkoalueet

A- ja B-talojen välissä ulkoportaiden muottityöt ovat käynnissä. B-talon päädyssä yhteistilan perustustyöt ovat käynnissä.

Anturat

Asukastilan anturoiden raudoitusta

Muusa ulkoportaat

Ulkoportaiden muotti ja raudoitusta

 

Aikataulu

Työmaa etenee aikataulussa. Nykyhetki on kuvattu punaisella viivalla alla olevassa aikataulussa.

Aikataulu vk30

 

Työturvallisuus

Työturvallisuutta havainnoidaan ja mitataan rakennustyömailla viikoittain sisäisillä työturvallisuusmittauksilla ja tasaisin väliajoin ulkoisilla mittauksilla. TR-mittauksilla arvioidaan työmaan työolosuhteita sekä työturvallisuuden hallintaa ja sen kehitystä.

Viimeisimmän mittauksen tulos:
TR-mittaus (ulkoinen) 25.7.2023 98.22%

 

Muut ajankohtaiset asiat

Työmaalla työskennellään normaalisti arkena klo. 7.00 - 15.30, mutta ajoittain töitä tehdään myös näiden aikojen ulkopuolella. 

Viikonloppuisin työmaa on kiinni.

 

Palautteet työmaalle

Työmaahan voi olla yhteydessä työmaan verkkosivujen kautta ”Palaute -toiminnon” avulla tai sähköpostitse muusanpolku@ncc.fi. Mikäli annatte palautetta verkkosivujen ”Palaute-toiminnon” kautta, niin pyydämme lisäämään sähköpostiosoitteen sähköpostikenttään. Näin toimimalla työmaa pystyy vastaamaan palautteeseen.

Pyydämme huomioimaan työmaaliikenteen liikkuessanne työmaan läheisyydessä.

Pahoittelemme mahdollisesti työmaan aiheuttamaa häiriötä.

Yhteistyöterveisin,

NCC Suomi Oy