Työmaatiedote 15.9.2023

Rakennamme Helsingin kaupungille kolmen HITAS-kerrostalon kokonaisuuden Talinrantaan Munkkiniemeen. As. Oy Helsingin Muusanpolkuun valmistuu yhteensä 66 asuntoa kahteen 5-kerroksiseen ja yhteen 6-kerroksiseen tiilimuurattuun kerrostaloon sekä autohalli pihakannen alle. Uusiutuvalla energialla lämpenevä kohde valmistuu loppuvuodesta 2023.

Terveiset Talinrannasta!

Työmaalla on saatu nauttia jälleen tällä viikolla varsin kosteasta säästä ja harva se päivä ohjelmaan on kuulunut väliaikaisten sääsuojien rakentamista, jotta ulkona tapahtuvia töitä on päästy jatkamaan virkistävästä syyssateesta huolimatta.

Muusa yleiskuva

 

Talo A

Keittiön välitilojen laatoitus ja kylpyhuoneiden paneelien ja kalusteiden asennus ovat valmistuneet. Kodinkoneiden asennus on käynnissä. Sähkö- ja putkityöt jatkuvat muiden työvaiheiden lomassa. Julkisivujen puolella parvekekaiteet ja -lasit on saatu asennettua.

A Muusa keittiö

Keittiön kodinkoneiden asennus on hyvällä mallilla

 

Talo B

Yleisten tilojen laatoitus etenee hyvää vauhtia ja käytävämattojen asennus on alkanut. Sähkö-, ilmanvaihto- ja putkityöt jatkuvat muiden työvaiheiden lomassa. Julkisivujen puolella parvekekaiteiden ja -lasien asennus on valmistunut. B-talon päädyssä yhteistila on saavuttanut harjakorkeutensa, ikkunalasit ja pellit on asennettu ja julkisivumuuraus on valmistunut. Yhteistilan sisäpuolella väliseinät ja etuputsi etenevät hyvää vauhtia.

B Muusa julkisivu

B-talon julkisivulle on asennettu julkisivusäleiköt, parvekekaiteet ja -lasit

B Muusa sähköpääkeskus

Sähköpääkeskus B-talossa

B Muusa yhteistila 2

Yhteistilan julkisivu saatiin muurattua tällä viikolla

 

Talo C 

Suojat on poistettu asunnoista ja viimeistely on loppusuoralla. Yleisten tilojen laatoitus on valmistunut. Saunaosastolla on loppusuoralla seinien ja katon panelointi. Julkisivujen puolella parvekekaidelasien asennus valmistunut.

C Muusa keittiö

Yleiskuva viimeistelyä odottelevasta keittiöstä C-talossa

Muusa talosauna

Talosaunassa laatoitus on valmis

Muusa talosauna paneelit

Talosaunan seinäpaneeleita asennettuna

C Muusa asunto

C-talon asunnot ovat ihanan valoisia

 

Autohalli 

Autohallissa on käynnissä sähkö- ja putkityöt.

 

Ulkoalueet

A-talon edessä istutuslaatikot on valettu, B-talon edustan muottityöt ovat käynnissä ja C-talon ulkoportaidenkin työt ovat alkaneet kuopan kaivamisella. Pihatyöt alkavat isommin ensi viikolla. Julkisivujen puolella tehdään viimeistelytöitä esimerkiksi räystäsmaalauksen ja tiilipaikkausten muodossa.

Muusa räystäsmaalaus

Räystäiden maalausta A-talon seinustalla

 

Aikataulu

Työmaa etenee aikataulussa. Nykyhetki on kuvattu punaisella viivalla alla olevassa aikataulussa.

Aikataulu vk37

 

Työturvallisuus

Työturvallisuutta havainnoidaan ja mitataan rakennustyömailla viikoittain sisäisillä työturvallisuusmittauksilla ja tasaisin väliajoin ulkoisilla mittauksilla. TR-mittauksilla arvioidaan työmaan työolosuhteita sekä työturvallisuuden hallintaa ja sen kehitystä.

Viimeisimmän mittauksen tulos:
TR-mittaus 15.9.2023 98.01%

 

Muut ajankohtaiset asiat

Työmaalla työskennellään normaalisti arkena klo. 7.00 - 15.30, mutta ajoittain töitä tehdään myös näiden aikojen ulkopuolella. 

Viikonloppuisin työmaa on kiinni.

 

Palautteet työmaalle

Työmaahan voi olla yhteydessä työmaan verkkosivujen kautta ”Palaute -toiminnon” avulla tai sähköpostitse muusanpolku@ncc.fi. Mikäli annatte palautetta verkkosivujen ”Palaute-toiminnon” kautta, niin pyydämme lisäämään sähköpostiosoitteen sähköpostikenttään. Näin toimimalla työmaa pystyy vastaamaan palautteeseen.

Pyydämme huomioimaan työmaaliikenteen liikkuessanne työmaan läheisyydessä.

Pahoittelemme mahdollisesti työmaan aiheuttamaa häiriötä.

Yhteistyöterveisin,

NCC Suomi Oy