Työmaatiedote 5.5.2023

Rakennamme Helsingin kaupungille kolmen HITAS-kerrostalon kokonaisuuden Talinrantaan Munkkiniemeen. As. Oy Helsingin Muusanpolkuun valmistuu yhteensä 66 asuntoa kahteen 5-kerroksiseen ja yhteen 6-kerroksiseen tiilimuurattuun kerrostaloon sekä autohalli pihakannen alle. Uusiutuvalla energialla lämpenevä kohde valmistuu loppuvuodesta 2023.

Perjantaiterveiset Munkkivuoresta!

 

Työmaalla työvaiheiden päättyessä väki vähenee ja tänäkin perjantaina saatiin grilli kuumaksi työmaan vaihtajien tuotua läksiäispullien sijaan läksiäismakkarat.

 

Talo A

A-talon sisätöissä lattioiden plaanotyöt ovat käynnissä. Tasoitustyöt ja kosteiden tilojen vesieristystyöt ovat valmistumassa ja maalaus jatkuu. Laatoitus on alkamassa.

 

Valmiiksi tasoitettu huoneisto A-rapussa

Vesieristetty kylpyhuone A-rapussa

 

Talo B

B-talon sisällä kylpyhuoneiden laatoitus on valmistumassa. Kalusteiden ja parkettien asennukset ovat käynnissä. Sisäovien asennus on alkamassa.

 

Valmis parkettiasennus B-rapussa

 

Laatoitettu kylpyhuone B-rapussa

 

Talo C 

C-talon sisätöissä kodinkoneasennus on valmistunut. Ikkunoiden pesu ja loppusiivous ovat alkaneet ja viimeistely alkamassa.

 

 

Maalämmön asennus jatkuu autohallikannen valun jälkeen. 

Autohallin ulkopuolen maatäytöt, kannen muottityöt ja raudoitus jatkuvat. Ulkopuolen tukimuurien työt ovat alkamassa.

 

 

Aikataulu

Työmaa etenee aikataulussa. Nykyhetki on kuvattu punaisella viivalla alla olevassa aikataulussa.

Työturvallisuus

Työturvallisuutta havainnoidaan ja mitataan rakennustyömailla viikoittain sisäisillä työturvallisuusmittauksilla ja tasaisin väliajoin ulkoisilla mittauksilla. TR-mittauksilla arvioidaan työmaan työolosuhteita sekä työturvallisuuden hallintaa ja sen kehitystä.

Viimeisimmän mittauksen tulos:
TR-mittaus 5.5.2023 96.11%

 

Muut ajankohtaiset asiat

Työmaalla työskennellään normaalisti arkena klo. 7.00 - 15.30, mutta ajoittain töitä tehdään myös näiden aikojen ulkopuolella. 

Viikonloppuisin työmaa on kiinni.

 

Palautteet työmaalle

Työmaahan voi olla yhteydessä työmaan verkkosivujen kautta ”Palaute -toiminnon” avulla tai sähköpostitse muusanpolku@ncc.fi. Mikäli annatte palautetta verkkosivujen ”Palaute -toiminnon” kautta, niin pyydämme lisäämään sähköpostiosoitteen sähköpostikenttään. Näin toimimalla työmaa pystyy vastaamaan palautteeseen.

Pyydämme huomioimaan työmaaliikenteen liikkuessanne työmaan läheisyydessä.

Pahoittelemme mahdollisesti työmaan aiheuttamaa häiriötä.

Yhteistyöterveisin,

NCC Suomi Oy