Työmaatiedote 3.11.2023

Rakennamme Helsingin kaupungille kolmen HITAS-kerrostalon kokonaisuuden Talinrantaan Munkkiniemeen. As. Oy Helsingin Muusanpolkuun valmistuu yhteensä 66 asuntoa kahteen 5-kerroksiseen ja yhteen 6-kerroksiseen tiilimuurattuun kerrostaloon sekä autohalli pihakannen alle. Uusiutuvalla energialla lämpenevä kohde valmistuu joulukuussa 2023.

Syksyiset terveiset työmaalta!

Päivä lyhenee lyhenemistään ja se tarkoittaa, että työmaalla valaistusta on lisättävä, jotta kulkeminen ja työnteko pysyy turvallisena. Alla meidän työntekijöiden halloween-hengessä taiteilema mörkö ilahduttamassa (tai kauhistuttamassa) ohikulkijoita.

Muusamörkö

 

Talo A

Asunnoista on poistettu suojat ja ensimmäinen loppusiivouskierros on taputeltu. Viimeistely on käynnissä koko talossa. Sähkö- ja putkityöt jatkuvat muiden työvaiheiden lomassa. Yleisissä tiloissa käytävien laatoitus on saatu valmiiksi.

Muusanpolku

A-talon asunnoista on saatu suojat pois

Muusanpolku

A-talossa on päästy siirtymään loppusiivouksen ja viimeistelyn pariin

 

Talo B

B-talon asunnoista on poistettu suojat, loppusiivous on tältä erää valmis ja käynnissä on asuntojen viimeistely. Asukastilassa on kuluvalla viikolla tehty tasoitustöitä ja asennettu keittiötä ja akustokatto on saatu valmiiksi. Julkisivujen puolella on saatu rappausta hyvin eteenpäin sääsuojan ja telineiden turvin.

Muusanpolku

B-talon asunto suojien poiston jälkeen

Muusanpolku

B-talon asunnon keittiö ilman suojia

Muusanpolku

Yleiskuvaa B-talon asunnon vessasta

Muusanpolku

Telineet ja sääsuoja rappausta varten B-talon julkisivulla

 

Talo C 

Suojat on poistettu asunnoista ja viimeistely on loppusuoralla. Talotekniikka-asennuksia viimeistellään ja testaillaan yleisissä tiloissa.

Muusanpolku

Yleiskuvaa C-talon asunnosta

Muusanpolku

C-talon viimeistelty keittiö

Muusanpolku

Asukassaunan pukuhuone ilman suojia

Muusanpolku

Asukassaunan vessa alkaa olla käyttövalmis

 

Autohalli 

Autohallissa on käynnissä sähkö- ja putkityöt. Tällä viikolla autohalliin on maalattu parkkiruudut ja asennettu nosto-ovi.

Muusanpolku

Autohallin nosto-ovi asennettuna

Muusanpolku

Valmiit parkkiruudut autohallissa

 

Ulkoalueet

Pihakannen kivityöt on saatu valmiiksi. Asfaltin pohjatöitä on päästy aloittamaan tontin eri puolilla. Maan profiloinnit ovat viittä vaille valmiit ja ne saadaan maalin ensi viikon aikana. Sisäpihan leikkipaikka on turva-alustaa vaille valmis. Sisäpihan katoksien puutyöt valmistuivat tällä viikolla ja ensi viikolla päästään vesieristeiden kimppuun. Muusanpolun puoleisten sisäänkäyntikatosten puutyöt ovat alkaneet. Kaikkien talojen parvekkeiden peltityöt on saatu kokonaan valmiiksi.

Muusanpolku

 

Muusanpolku

 

Muusanpolku

 

Muusanpolku

 

Muusanpolku

Leikkialue on viittä vaille valmis

Muusanpolku

 

Muusanpolku

A-talon päädyn rappaus on valmis

 

Aikataulu

Työmaa etenee aikataulussa. Nykyhetki on kuvattu punaisella viivalla alla olevassa aikataulussa.

Aikataulu vk44

 

Työturvallisuus

Työturvallisuutta havainnoidaan ja mitataan rakennustyömailla viikoittain sisäisillä työturvallisuusmittauksilla ja tasaisin väliajoin ulkoisilla mittauksilla. TR-mittauksilla arvioidaan työmaan työolosuhteita sekä työturvallisuuden hallintaa ja sen kehitystä.

Viimeisimmän mittauksen tulos:
TR-mittaus 3.11.2023 98.09%

 

Muut ajankohtaiset asiat

Työmaalla työskennellään normaalisti arkena klo. 7.00 - 15.30, mutta ajoittain töitä tehdään myös näiden aikojen ulkopuolella. 

Viikonloppuisin työmaa on kiinni.

 

Palautteet työmaalle

Työmaahan voi olla yhteydessä työmaan verkkosivujen kautta ”Palaute -toiminnon” avulla tai sähköpostitse muusanpolku@ncc.fi. Mikäli annatte palautetta verkkosivujen ”Palaute-toiminnon” kautta, niin pyydämme lisäämään sähköpostiosoitteen sähköpostikenttään. Näin toimimalla työmaa pystyy vastaamaan palautteeseen.

Pyydämme huomioimaan työmaaliikenteen liikkuessanne työmaan läheisyydessä.

Pahoittelemme mahdollisesti työmaan aiheuttamaa häiriötä.

Yhteistyöterveisin,

NCC Suomi Oy