Työmaatiedote 6.10.2023

Rakennamme Helsingin kaupungille kolmen HITAS-kerrostalon kokonaisuuden Talinrantaan Munkkiniemeen. As. Oy Helsingin Muusanpolkuun valmistuu yhteensä 66 asuntoa kahteen 5-kerroksiseen ja yhteen 6-kerroksiseen tiilimuurattuun kerrostaloon sekä autohalli pihakannen alle. Uusiutuvalla energialla lämpenevä kohde valmistuu joulukuussa 2023.

Syksyiset terveiset Talinrannasta!

Kuluvalla viikolla näkyvimmin ovat edistyneet pihatyöt ja loppusiivous. Hämärtyvät aamut ovat vaatineet valaistuksen lisäämistä työmaalla, jotta kulkeminen ja työskentely pääsee jatkumaan turvallisena.

Talo A

Sähkö- ja putkityöt jatkuvat muiden työvaiheiden lomassa ja yleisten tilojen alakattotyöt ja käytävien pohjatyöt ovat käynnissä. Loppusiivous ja viimeistely on alkanut talon ylimmissä kerroksissa. Julkisivun puolella julkisivusäleiköiden asennus on käynnissä.

Talo B

Yleisten tilojen laatoitus ja käytävämattojen asennus edistyvät hienosti ja myös porraskäytävien pellitykset ovat alkaneet. Huoneistoissa on käynnissä loppusiivous. Sähkö-, ilmanvaihto- ja putkityöt jatkuvat muiden työvaiheiden lomassa. Yhteistilan sisäpuolella väliseinät ja etuputsi etenevät hyvää vauhtia.

Talo C 

Suojat on poistettu asunnoista ja viimeistely on loppusuoralla. Parvekkeiden ja yleisten tilojen pellitykset ovat käynnissä ja viimeisiä palokatkoja on asennettu. Työt saunaosastolla etenevät hyvää tahtia.

Autohalli 

Autohallissa on käynnissä sähkö- ja putkityöt.

Ulkoalueet

B-talon istutusaltaiden anturat on valettu ja C-talon ulkoportaiden muottityöt ovat edenneet hyvin. Myös pihatyöt on päästy aloittamaan autohallin kannella kivitöiden merkeissä. Maarakentaja tekee viimeisiä tekniikka-asennuksia työmaalla ja muun muassa sähköliittymä on valmis ja lopullinen sähkö käytössä työmaalla.

Aikataulu

Työmaa etenee aikataulussa.

Työturvallisuus

Työturvallisuutta havainnoidaan ja mitataan rakennustyömailla viikoittain sisäisillä työturvallisuusmittauksilla ja tasaisin väliajoin ulkoisilla mittauksilla. TR-mittauksilla arvioidaan työmaan työolosuhteita sekä työturvallisuuden hallintaa ja sen kehitystä.

Viimeisimmän mittauksen tulos:
TR-mittaus 4.10.2023, 97,7%

 

Muut ajankohtaiset asiat

Työmaalla työskennellään normaalisti arkena klo. 7.00 - 15.30, mutta ajoittain töitä tehdään myös näiden aikojen ulkopuolella. 

Viikonloppuisin työmaa on kiinni.

 

Palautteet työmaalle

Työmaahan voi olla yhteydessä työmaan verkkosivujen kautta ”Palaute -toiminnon” avulla tai sähköpostitse muusanpolku@ncc.fi. Mikäli annatte palautetta verkkosivujen ”Palaute-toiminnon” kautta, niin pyydämme lisäämään sähköpostiosoitteen sähköpostikenttään. Näin toimimalla työmaa pystyy vastaamaan palautteeseen.

Pyydämme huomioimaan työmaaliikenteen liikkuessanne työmaan läheisyydessä.

Pahoittelemme mahdollisesti työmaan aiheuttamaa häiriötä.

Yhteistyöterveisin,

NCC Suomi Oy