Työmaatiedote 12.5.2023

Rakennamme Helsingin kaupungille kolmen HITAS-kerrostalon kokonaisuuden Talinrantaan Munkkivuoreen. As. Oy Helsingin Muusanpolkuun valmistuu yhteensä 66 asuntoa kahteen 5-kerroksiseen ja yhteen 6-kerroksiseen tiilimuurattuun kerrostaloon sekä autohalli pihakannen alle. Uusiutuvalla energialla lämpenevä kohde valmistuu loppuvuodesta 2023.

Aurinkoista perjantaita ja hyvää äitienpäiväviikonloppua Talinrannasta!

Tällä viikolla työmaalla on vietetty sekä NCC:n että Rakennusteollisuuden työturvaviikkoa. Viikko on sisältänyt perinteisiä aamujumppia, erilaisia infoja ja poistumisharjoituksen. Viikon tarkoituksena on ollut lisätä kaikkien työmaalla työskentelevien tietoisuutta ja havainnointia työturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

 

Talo A

A-talon sisätöissä lattioiden plaanotyöt ja kylpyhuoneiden etuputsi ovat käynnissä. Kosteiden tilojen vesieristystyöt ovat valmistumassa ja maalaus jatkuu. Laatoitus on alkanut.

A-talon kylpyhuone etuputsin jälkeen

Valmiiksi tasoitettu asunto A-talossa

Vesieristetty kylpyhuone A-talossa

 

Talo B

B-talon sisällä kylpyhuoneiden laatoitus on valmistumassa. Kalusteiden ja parkettien asennukset ovat käynnissä. Sisäovien asennus on hyvässä vauhdissa.

 

Talo C 

Ikkunoiden pesu ja loppusiivous ovat alkaneet ja viimeistely alkamassa.

Yleiskuvaa C-talon asunnon keittiöstä

 

Autohalli

Maalämmön asennus jatkuu autohallikannen valun jälkeen. 

Autohallin kannen muottityöt ja raudoitus ovat käynnissä ja viimeisen osa valu suunniteltu viikolle 20. Ulkopuolen tukimuurien työt ovat alkamassa. Maarakentaja tekee vierustäyttöjä autohallin ympärillä.

 

Aikataulu

Työmaa etenee aikataulussa. Nykyhetki on kuvattu punaisella viivalla alla olevassa aikataulussa.

 

Työturvallisuus

Työturvallisuutta havainnoidaan ja mitataan rakennustyömailla viikoittain sisäisillä työturvallisuusmittauksilla ja tasaisin väliajoin ulkoisilla mittauksilla. TR-mittauksilla arvioidaan työmaan työolosuhteita sekä työturvallisuuden hallintaa ja sen kehitystä.

Viimeisimmän mittauksen tulos:
TR-mittaus 12.5.2023 98.39%

 

Muut ajankohtaiset asiat

Työmaalla työskennellään normaalisti arkena klo. 7.00 - 15.30, mutta ajoittain töitä tehdään myös näiden aikojen ulkopuolella. 

Viikonloppuisin työmaa on kiinni.

 

Palautteet työmaalle

Työmaahan voi olla yhteydessä työmaan verkkosivujen kautta ”Palaute -toiminnon” avulla tai sähköpostitse muusanpolku@ncc.fi. Mikäli annatte palautetta verkkosivujen ”Palaute -toiminnon” kautta, niin pyydämme lisäämään sähköpostiosoitteen sähköpostikenttään. Näin toimimalla työmaa pystyy vastaamaan palautteeseen.

Pyydämme huomioimaan työmaaliikenteen liikkuessanne työmaan läheisyydessä.

Pahoittelemme mahdollisesti työmaan aiheuttamaa häiriötä.

Yhteistyöterveisin,

NCC Suomi Oy