Työmaatiedote 30.6.2023

Rakennamme Helsingin kaupungille kolmen HITAS-kerrostalon kokonaisuuden Talinrantaan Munkkiniemeen. As. Oy Helsingin Muusanpolkuun valmistuu yhteensä 66 asuntoa kahteen 5-kerroksiseen ja yhteen 6-kerroksiseen tiilimuurattuun kerrostaloon sekä autohalli pihakannen alle. Uusiutuvalla energialla lämpenevä kohde valmistuu loppuvuodesta 2023.

Terveiset työmaalta Munkkiniemestä!

Heinäkuun ajaksi työmaa hiljenee varsinkin sisätyövaiheiden osalta, joten tällä viikolla on yritetty saattaa mahdollisimman monta työvaihetta siihen pisteeseen, että lomilta voidaan palata siistille ja toimivalle työmaalle.

Muusa yleiskuva

 

Talo A

Parkettiasennus on edennyt toiseksi viimeiseen kerrokseen. Oviasennus on hyvässä vauhdissa. Sähkö- ja putkityöt jatkuvat muiden työvaiheiden lomassa. Yleisiin tiloihin asennettiin tällä viikolla porraskäytävän kaiteita ja putoamissuojia.

A parkettiasennus

Parkettiasennus on menossa A-talossa

 

Talo B

B-talossa listoitus, sälekaihdinten asennus ja kylpyhuoneen kiintokalusteiden asennus ovat valmistuneet. Kylpyhuoneiden alakattojen asennus on valmistumassa. Kodinkoneasennus ja välitilojen laatoitus ovat käynnissä. Sähkö-, ilmanvaihto- ja putkityöt jatkuvat muiden työvaiheiden lomassa. Yleisten tilojen osalta pohjakerroksessa on käynnissä putkikanaalin täyttötyöt ja porraskäytävän kaiteiden asennus.

B porraskäytävä

Porraskäytävään asennettiin tällä viikolla kaiteita ja putoamissuojia

B pesulan seinän suoristus

Pesulan seinän laatoituksen valmistelua

B talotekniikkaa

Erilaiset talotekniikan työt etenevät muiden työvaiheiden lomassa

B välitilalaatoitus

Välitilalaatoitus on käynnissä B-talossa

 

Talo C 

Ikkunoiden pesu, loppusiivous ja viimeistely ovat käynnissä koko rapussa. Loppusiivous on edennyt siihen pisteeseen, että suojia poistetaan asunnoista ja saamme valmiit pinnat esiin.

C asunto ilman suojia

C-talon asunnoista alettiin poistaa tänään suojia osana loppusiivousta

C valmis asunto

Yleiskuvaa asunnosta suojien poiston jälkeen

 

Autohalli 

Autohallissa maalämmön keruuputkiston asennus ja täytöt ovat valmistuneet. Valuvalmistelut ovat käynnissä. Kannella vedeneristystöiden ensimmäinen osa on valmistumassa.

Autohalli Muusa kermitys

Kannen vedeneristystyöt ovat käynnissä

Autohalli Muusa valuvalmistelut

Autohallissa valuvalmistelut ovat käynnissä

 

Ulkoalueet

A- ja B-talojen välissä ulkoportaiden työt ovat käynnissä ja A-talon edustalla istutuslaatikko valettu ja muotit purettu. Julkisivurappaus alkoi loppuviikosta ja jatkuu heinäkuun pari ensimmäistä viikkoa.

Muusa rappaus

 

Aikataulu

Työmaa etenee aikataulussa. Nykyhetki on kuvattu punaisella viivalla alla olevassa aikataulussa.

Aikataulu vk26

 

Työturvallisuus

Työturvallisuutta havainnoidaan ja mitataan rakennustyömailla viikoittain sisäisillä työturvallisuusmittauksilla ja tasaisin väliajoin ulkoisilla mittauksilla. TR-mittauksilla arvioidaan työmaan työolosuhteita sekä työturvallisuuden hallintaa ja sen kehitystä.

Viimeisimmän mittauksen tulos:
TR-mittaus 30.6.2023 98.12%

 

Muut ajankohtaiset asiat

Työmaalla työskennellään normaalisti arkena klo. 7.00 - 15.30, mutta ajoittain töitä tehdään myös näiden aikojen ulkopuolella. 

Viikonloppuisin työmaa on kiinni.

 

Palautteet työmaalle

Työmaahan voi olla yhteydessä työmaan verkkosivujen kautta ”Palaute -toiminnon” avulla tai sähköpostitse muusanpolku@ncc.fi. Mikäli annatte palautetta verkkosivujen ”Palaute-toiminnon” kautta, niin pyydämme lisäämään sähköpostiosoitteen sähköpostikenttään. Näin toimimalla työmaa pystyy vastaamaan palautteeseen.

Pyydämme huomioimaan työmaaliikenteen liikkuessanne työmaan läheisyydessä.

Pahoittelemme mahdollisesti työmaan aiheuttamaa häiriötä.

Yhteistyöterveisin,

NCC Suomi Oy