Työmaatiedote 12.10.2023

Rakennamme Helsingin kaupungille kolmen HITAS-kerrostalon kokonaisuuden Talinrantaan Munkkiniemeen. As. Oy Helsingin Muusanpolkuun valmistuu yhteensä 66 asuntoa kahteen 5-kerroksiseen ja yhteen 6-kerroksiseen tiilimuurattuun kerrostaloon sekä autohalli pihakannen alle. Uusiutuvalla energialla lämpenevä kohde valmistuu joulukuussa 2023.

Syksyiset terveiset Talinrannasta!

Kuluvan viikon aikana on muun muassa edistetty pihatöitä, yleisten tilojen asennuksia sekä loppusiivousta ja viimeistelytöitä.

Talo A

Sähkö- ja putkityöt jatkuvat muiden työvaiheiden lomassa ja yleisten tilojen alakatto- sekä mattotyöt ovat käynnissä. Asuntojen loppusiivous sekä viimeistelytyöt ovat käynnissä. Alla olevassa kuvassa ulkoiluvälinevaraston mattoasennus käynnissä ja seinällä näkyvissä polkupyörätelineet.

 

Talo B

Asukastilan lattiatyöt ovat käynnissä. Käytävillä viimeistellään listoituksia ja alakattotöitä. Huoneistoissa on käynnissä loppusiivous ja viimeistelytyöt. Kuvassa käynnissä asukastilan lattian plaanovalu.

 

Talo C 

Asuntojen viimeistely on loppusuoralla.

Autohalli 

Autohallissa on käynnissä sähkö- ja putkityöt.

Ulkoalueet

B-talon istutusaltaiden muurien muotti- ja raudoitustyöt ovat käynnissä. Sisäpihalla autohallin kannen kivityöt edistyvät ja piharakennuksen teräsrungon asennus on aloitettu.

  Istutusaltaiden muurien muottityöt käynnissä.

  Sisäpihan kivityöt etenevät.

  Sisäpihalle tulevan piharakennuksen teräsrungon asennus on aloitettu.  

Aikataulu

Työmaa etenee aikataulussa.

Työturvallisuus

Työturvallisuutta havainnoidaan ja mitataan rakennustyömailla viikoittain sisäisillä työturvallisuusmittauksilla ja tasaisin väliajoin ulkoisilla mittauksilla. TR-mittauksilla arvioidaan työmaan työolosuhteita sekä työturvallisuuden hallintaa ja sen kehitystä.

Viimeisimmän mittauksen tulos:
TR-mittaus 4.10.2023, 97,7%

 

Muut ajankohtaiset asiat

Työmaalla työskennellään normaalisti arkena klo. 7.00 - 15.30, mutta ajoittain töitä tehdään myös näiden aikojen ulkopuolella. 

Viikonloppuisin työmaa on kiinni.

 

Palautteet työmaalle

Työmaahan voi olla yhteydessä työmaan verkkosivujen kautta ”Palaute -toiminnon” avulla tai sähköpostitse muusanpolku@ncc.fi. Mikäli annatte palautetta verkkosivujen ”Palaute-toiminnon” kautta, niin pyydämme lisäämään sähköpostiosoitteen sähköpostikenttään. Näin toimimalla työmaa pystyy vastaamaan palautteeseen.

Pyydämme huomioimaan työmaaliikenteen liikkuessanne työmaan läheisyydessä.

Pahoittelemme mahdollisesti työmaan aiheuttamaa häiriötä.

Yhteistyöterveisin,

NCC Suomi Oy