Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC Buildingin Keski-Suomen yksikkö suljetaan

NCC Buildingin Keski-Suomen yksikköä koskevat neuvottelut on saatu päätökseen. Neuvottelujen tuloksena on tehty päätös Keski-Suomen yksikön sulkemisesta.

Muutos Suomen Buildingin johdossa

Suomen Buildingin maajohtaja Kari Onniselkä jättää tehtävänsä. Liiketoiminta-alue Building Nordicsin johtaja Catarina Molén-Runnäs toimii Suomen Buildingin johtajana toistaiseksi.

NCC korjaa Vantaan kiinteistöjä puitesopimuksella

NCC on korjannut ja parantanut Vantaan kaupungin kiinteistöjä jo yhdeksän vuoden ajan. Kuluvan vuoden alkukesästä alkoi kolmas sopimuskausi. Eniten korjausrakentamista tehdään Vantaan päiväkodeissa ja kouluissa, mutta myös toimitiloissa ja urheilukiinteistöissä.

NCC voitti Rovaniemen monitoimitalon tarjouskilpailun

Seuraavaksi alkaa hankkeen kehitysvaihe. Rakentaminen voi alkaa aikaisintaan kesällä.

Ranualla juhlittiin Monitoimikeskus Kerkän valmistumista

Ranuan monitoimitalo valmistui kokonaisuudessaan tänä syksynä. Uusia tiloja juhlittiin nyt, kun käyttäjät ovat jo tovin päässeet nauttimaan uusista tiloistaan.

OYSin uudistamisohjelma etenee - A-rakennuksen alimmissa kerroksissa siirrytään käyttöönottovaiheeseen

Oulun yliopistollisen sairaalan uuden A-rakennuksen työmaalla saavutettiin lokakuussa tärkeä välietappi, kun rakennuksen ensimmäiset osat siirtyivät rakentajalta sairaanhoitopiirille käyttöönottoa varten. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tiloja päästään vaiheittain kalustamaan, varustamaan ja testaamaan noin vuoden päässä häämöttävää potilastoiminnan alkamista silmällä pitäen.

Toimitiloja tarvitaan – ehkä enemmän kuin koskaan

Korona-aika asetteli työn tekemisen tavat uuteen malliin. Töitä tehtiin etänä enemmän kuin koskaan, ja samalla alettiin kaivata toimistolle. Työterveyslaitoksen vanhempi tutkija Annu Haapakangas kertoo, miten toimitilat ovat muuttuneet ja mikä niissä vetää nyt puoleensa.

Helsingin Savonkadun ympäristön kehittäminen etenee, nyt suunnitelmia voi kommentoida

Helsinki tavoittelee Alppilan Savonkadusta kantakaupunkimaisen tiivistä aluetta, jossa on sekä asumista että toimitilaa. NCC on kehittänyt aluetta yhdessä kaupungin kanssa. Nyt esillä on kolme alustavaa viitesuunnitelmaa, joita alueen asukkaat voivat kommentoida kaupungin Kerro kantasi -palvelussa 21.6. asti.

Arvoketjuyhteistyö helpottaa vähähiilisten runkoratkaisujen valintaa

NCC Suomi, Stora Enso, Ramboll ja Combient Pure tutkivat yhdessä erilaisten massiivipuurunkojen tuomia vaihtoehtoja rakennuksen elinkaaripäästöjen vähentämiseen.

Business Arena kokosi kiinteistöalan yhteen Helsingissä

Business Arena on johtava pohjoismainen kiinteistöalan tapahtuma, joka järjestettiin Helsingissä 24.5.2022. NCC osallistui tapahtumaan omalla osastollaan ja seminaariesiintymisillä.