Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

Helsingin Savonkadun ympäristön kehittäminen etenee, nyt suunnitelmia voi kommentoida

Helsinki tavoittelee Alppilan Savonkadusta kantakaupunkimaisen tiivistä aluetta, jossa on sekä asumista että toimitilaa. NCC on kehittänyt aluetta yhdessä kaupungin kanssa. Nyt esillä on kolme alustavaa viitesuunnitelmaa, joita alueen asukkaat voivat kommentoida kaupungin Kerro kantasi -palvelussa 21.6. asti.

Arvoketjuyhteistyö helpottaa vähähiilisten runkoratkaisujen valintaa

NCC Suomi, Stora Enso, Ramboll ja Combient Pure tutkivat yhdessä erilaisten massiivipuurunkojen tuomia vaihtoehtoja rakennuksen elinkaaripäästöjen vähentämiseen.

Business Arena kokosi kiinteistöalan yhteen Helsingissä

Business Arena on johtava pohjoismainen kiinteistöalan tapahtuma, joka järjestettiin Helsingissä 24.5.2022. NCC osallistui tapahtumaan omalla osastollaan ja seminaariesiintymisillä.

Uusi NCC:n kiviainestoimipiste Leppävirralle

NCC on avannut uuden Leppävirran Humalamäen kiviainestoimipisteen. Alueelta saa kalliomursketta ja sepeliä kaikkiin rakentamisen tarpeisiin.

NCC aktivoi keskustelua rakennusalan kestävän kehityksen keinoista

NCC:n ensimmäinen live-tapahtuma asiakkaiden kanssa korona-ajan jälkeen johdatteli ajatuksia kestävän kehityksen kirittämiseen. Mitä on resurssitehokas ja vähähiilinen rakentaminen? Miten rakennusyhtiö voi vaikuttaa ja mitä yhteistyöllä voidaan saada aikaan? Keskustelua käytiin Scandic Grand Central Helsingissä.

Ensimmäisenä Suomessa: Helsinkiin nousevalle We Land -toimistotalolle myönnettiin suunnitteluvaiheen BREEAM Outstanding -ympäristösertifikaatti

Suomessa ei ole suunnitteluvaiheen BREEAM-sertifikaatteja Outstanding-tasolle vielä koskaan aiemmin myönnetty. We Land -toimistotalosta tuli Suomen ensimmäinen.

Toimitilarakennus OOPS AB:lle myönnettiin BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatti

NCC:n toimitilakohde OOPS’iin valmistuneille A- ja B-rakennuksille on juuri myönnetty kansainvälinen BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatti. Suunnittelu ja rakentaminen tehtiin alusta asti BREAAM Excellent -tason vaatimusten mukaisesti.

NCC pilotoi Buildotsin konenäköä ja tekoälyä hyödyntävää ohjelmistoa

NCC ja rakennusalan teknologiastartup Buildots toteuttivat pääkaupunkiseudulla kaksi pilottihanketta, joissa työnjohto sai kypärään asennetun kameran avulla päivitettyä tietoa rakennusprojektien sisätilojen edistymisestä. Kameralla taltioitu tieto muodostaa automaattisesti digitaalisen kaksosen, jota järjestelmä vertaa rakennussuunnitelmiin ja -aikatauluihin, ja ilmoittaa mahdollisista poikkeavuuksista.

NCC täsmentää ulkomaisen työvoiman työnteko-oikeuksiin liittyviä käytäntöjään 1.1.2022 alkaen

NCC:n joululahjoitus tukee lapsia ja nuoria oppimisessa

NCC haluaa edistää lasten ja nuorten oppimista. Tämän vuoden joululahjoituksella tuetaan organisaatioita, jotka auttavat lapsia ja nuoria läksyjen kanssa. Suomessa lahjoituksen saa Suomen Punaisen Ristin LäksyHelppi-toiminta.