Ajankohtaista

Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC:lle nelosvoitto työturvallisuuskilpailussa

Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa palkittiin vuonna 2016 menestyneet yritykset ja työmaat. NCC voitti ja vei kaikkiaan neljä kärkisijaa isojen talonrakennusyritysten sarjassa.

Lue lisää
NCC rakentaa Setlementtiasuntojen vuokrakerrostalon Helsingin Kruunuvuorenrantaan

Syksyllä 2018 valmistuvaan kerrostaloon tulee maalämpö ja aurinkopaneeleja. Asuntoja on 108, joista 20 varataan kehitysvammaisille asukkaille.

Lue lisää
Beyond Construction -lehden uusi numero

Tämän vuoden ensimmäinen henkilöstölehti on ilmestynyt. Lehden teemana on kestävä kehitys.

Lue lisää
Lappi-teemainen hotelli Helsinkiin

Hyviä uutisia Helsingin turismille: Lapland Hotels avaa keväällä 2018 Lappi-teemaisen hotellin Bulevardilla, ydinkeskustassa. NCC korjaa vanhaan toimistorakennukseen modernilla tavalla hienostuneen ja elämyksellisen hotellin.

Lue lisää
NCC rakentaa jälleen Espoon Perkkaalle 126 uutta asuntoa

NCC rakentaa Bonava Suomi Oy:lle asuntoja Espoon Perkkaalle. As Oy Espoon Perilänniitty on 126 asunnon kerrostalokokonaisuus, jonka rakennustyöt alkavat huhtikuussa. Kohteen arvioidaan valmistuvan syyskuussa 2018.

Lue lisää
Sukupolvienkortteli on yhteisöllisyyden rakentamisen edelläkävijä

Helsingin Jätkäsaareen valmistuu helmikuussa asuinkortteli, jonka perusideana on yhteisöllisyys. Koti laajenee yhteisiin tiloihin, jotka luovat kohtaamisia. Yhteisöllisyyskoordinaattori tulee vielä lisäämään aktiivisuutta.

Lue lisää
Suomen suurin Joutsenmerkki-talohanke käynnistyi

Vantaalle aletaan alkuvuodesta rakentaa uutta kerrostaloa, jonka on tarkoitus täyttää pohjoismaisen Joutsenmerkin ympäristökriteerit. Valmistuessaan se tulee olemaan suurin Suomessa toteutettu rakennus, jolle Joutsenmerkki myönnetään. Hakunilaan nouseva 127 asunnon kiinteistö tulee myös olemaan ensimmäinen joutsenmerkitty kerrostalo pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää
Jakomäen uusi koulu suunnitellaan kilpailutyönä

Jakomäen keskiosaan suunnitellaan nyt palvelurakennusta, jossa toimivat jatkossa alueen päiväkodit, peruskoulu ja nuorisotalo. Suunnittelu etenee arkkitehtien kilpailulla. Sen voittaja julkistetaan huhtikuun lopussa.

Lue lisää
Tänä vuonna suurimman joululahjan saa Hand in Hand

NCC on päivittäin mukana edistämässä yhteiskunnan kehittymistä ja rakentumista. Joululahjoituksen ajatuksena on ennen kaikkea se, että voimme yhdessä tehdä jotakin vaikeissa olosuhteissa elävien ihmisten puolesta. Sen vuoksi NCC:n miljoonan kruunun joululahjoitus jaetaan tänä vuonna kolmen järjestön kesken. NCC:läiset ovat äänestäneet, miten joululahjoitus jaetaan.

Lue lisää
NCC siirtyy HoloLens-aikaan rakennusalan kärjessä

NCC kulkee rohkeasti eteenpäin digitaalisuuden maailmassa. Olemme ottaneet käyttöön Microsoftin HoloLensit, joiden avulla rakennuksen suunnitelmien esittelyä voidaan viedä entistä visuaalisempaan suuntaan.

Lue lisää