Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

Monta hyvää syytä valita toimitilaksi uudiskohde

Kun yritys pohtii uusia toimitiloja, valinnanvaraa riittää. Sopivin vaihtoehto syntyy monen tekijän summana sijainnista kestävän kehityksen ratkaisuihin. NCC:n myyntipäällikkö Suvi Lähdekorpi kertoo, miksi uudiskohteet vetävät puoleensa.

Lisää asuntoja taidolla ja yhteistyöllä

NCC on kokenut asunto- ja toimitilarakentaja sekä tulevaisuuden asumisen ja toimitilojen kehittäjä. ”Olemme mukana kehitysmatkalla maanhankinnasta rakentamiseen yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa”, kaupunkikehityksen liiketoimintajohtaja Sanni Tuomainen sanoo.

We Land vastaa toimitilojen uuteen normaaliin

Korona muutti työelämää ja työn tekemisen tapoja pysyvästi, arvioivat asiantuntijat. Etätyö tuli jäädäkseen, mutta vastapainoksi työntekijät kaipaavat yhteisöllisyyttä. Miten rakenteilla oleva We Land vastaa tämän päivän toimitilatarpeisiin ja uuteen normaaliin?

Koeajossa liikkumisen uusi malli

Miten liikkuminen arjessa voitaisiin toteuttaa uudella tavalla? NCC ja MaaS Global lähtivät testaamaan Whim-liikkumissovellusta ja -budjettia pilottiryhmän voimin ensimmäistä kertaa maailmassa. Kokemuksia on tarkoitus hyödyntää tulevassa kiinteistökehityksessä.

Lisää puhtia kestävään rakentamiseen

Vantaan Tikkurilan Veturikujalle nousee uusia kerrostaloja, jotka toteutetaan Joutsenmerkki-hankkeena. Pohjoismaisen ympäristömerkin tiukat kriteerit varmistavat, että työmaalla jätteiden lajittelu hoituu ja työskentely on sekä terveellistä että turvallista.

Nimitys NCC Buildingin Suomen johdossa

NCC Building Suomi saa 1.2.2021 alkaen uuden korjausrakentamisen toimialajohtajan.

Rakennusteollisuus RT:n hallituksen puheenjohtajana aloittava Mika Soini haluaa toimia sillanrakentajana

On kyse sitten kaupunkien kehittämisestä, ympäristövaikutusten pienentämisestä tai rakentamisen tuottavuuden tehostamisesta, kukaan ei voi ratkaista niitä yksin. Yhteistyön ja yhdessä tekemisen voimaan uskoo NCC Suomen maajohtaja Mika Soini, joka valittiin RT:n hallituksen puheenjohtajaksi liiton syyskokouksessa torstaina 26. marraskuuta.

Teollisuuskadulla uusi ja vanha kulkevat käsi kädessä

Arkkitehti Tiia Ettala on mukana kehittämässä Teollisuuskadun akselia, joka yhdistää Kalastaman ja Pasilan väliset alueet omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Fredriksbergin ympäristö kasvaa lähivuosina yhä eläväisemmäksi osaksi Helsingin kantakaupunkia ja keskustaelämää.

Fredriksbergissä vastuullisuus viedään syvemmälle ja korkeammalle

Fredriksberg on kestävän kehityksen mukainen korttelikokonaisuus niin suunnittelun kuin rakentamisen näkökulmasta. Vastuullisuus on tekniikkaa ja tunnetta sekä kauas katsovaa ajattelua ja arjen fiksuja ratkaisuja.

NCC julkaisee päivitetyt kestävän kehityksen tavoitteet

NCC julkaisi päivitetyt kestävän kehityksen tavoitteet sijoittajille suunnatun Capital Markets Meeting -tapahtuman yhteydessä 18. marraskuuta. Vuoden 2021 alusta voimaan tulevat päivitetyt tavoitteet keskittyvät ilmastoon, energian käyttöön sekä työterveyteen ja -turvallisuuteen.