Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC:n kiviainesalueella Paimiossa tapahtuneen maanvyörymän tutkinta etenee - runsaat sateet ja jyrkkä penger vyörymän syinä

Syyskuun alussa Paimion Tammisillassa tapahtuneen maanvyörymän syiden selvittäminen on loppusuoralla. NCC:n kiviainesalueen reunalle kovalle pohjalle läjitetty maa-aines on epäsuotuisissa olosuhteissa käynnistänyt vyörymän.

NCC toistamiseen Nordic CityMaking Weekin pääyhteistyökumppanina

Vuoden 2021 festivaali käynnistyy keskiviikkona 22.9. verkossa ennakkotapahtumalla ja huipentuu 9.–12.11. sekä verkossa että eri puolilla kumppanikaupunkeja.

Espoon Leppävaaran OOPS-toimitalon A- ja B -osat ovat valmistuneet

Leppävaaran Hatsinanpuiston OOPS´in A- ja B-talot ovat valmistuneet. Ensimmäisinä uudiskohteeseen muuttavat ohjelmistotalo Trimble sekä terveydenalan yritykset Astellas Pharma ja ResMed, lääkeyhtiö Johnson & Johnson sekä mm. kauppaketjuille ohjelmistoja tarjoava Analyse2.

Kulma21 on Helsingin ydinkeskustassa

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva historiallinen KY-talo saa uuden elämän Kulma21:nä. Paikka löytyy Pohjoisen Rautatiekadun ja Fredrikinkadun kulmasta.

Toimitilat ovat yrityksen vahvuus

Kun Analyse2 Oy:ssä lähdettiin miettimään muuttoa, sijainti oli 13 vuoden kokemuksella selvä. Uudet toimitilat löytyivät NCC:n kehittämästä uudiskohteesta, Espoon Leppävaaran OOPS´ista. Uusia kohtaamisia odotetaan jo malttamattomasti.

Parhaat vinkit sujuvaan yritysmuuttoon

Yrityksen muutto on innostava ja odotettu tapahtuma. Jotta muutto sujuisi mahdollisimman jouhevasti ja stressittä, keräsimme yhteen sujuvan muuton vinkkimme. Parhaimmillaan muutosta tulee ikimuistoinen osa yrityksen tarinaa.

Vanhasta toimistosta ylelliseksi hotelliksi

Lyhyt dokumentti näyttää, miten satavuotias rakennus sai uuden elämän upeana hotellina.

Korjausrakentaminen kiehtoo ja kiinnostaa

NCC tunnetaan uudiskohteiden kiinteistökehittäjänä, mutta myös korjausrakentamishankkeistaan, joiden myötä vanhat rakennukset palautetaan uuteen loistoonsa. ”On hienoa päästä jatkamaan tarinaa kohteista, joilla on historia”, kiinteistökehittäjä Matti Partanen sanoo.

Jakomäen sydämessä yhdistyvät monimuotoinen oppimisympäristö ja eri käyttäjäryhmiä palvelevat yhteistilat

Osana Jakomäen keskiosan kehittämishanketta alue sai syksyllä 2020 kauan odotetun uuden keskipisteen, kun Jakomäen sydän -nimeä kantava palvelurakennus valmistui ja koulutyö tiloissa päästiin vihdoin aloittamaan. Yhteiskäyttöisessä monitoimirakennuksessa toimii tällä hetkellä saman katon alla peruskoulu, varhaiskasvatus ja nuorisotalo. Uudenlainen, tilojen avoimuuteen perustuva oppimisympäristö on vaatinut taustalleen pitkän kehitystyön ja käyttäjiltä valmiuksia toimia uutta oppimiskäsitystä edustavissa tiloissa.

Paluu toimistolle on uusi mahdollisuus

Yritykset valmistautuvat paluuseen toimistoille. Jos tutkimukset pitävät paikkansa, etätyö jatkuu, mutta myös toimitilat vetävät puoleensa. Nyt jos koskaan on aika pohtia, miten tutut tilat istuvat uuteen normaaliin ja mitä pitäisi ehkä ajatella uudestaan.