Hankekehitys Oulu

Oulun hankekehitysyksikkömme toimii Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa.

Oulun alueella kehitämme, rakennamme ja korjaamme asuinrakennuksia ja toimitilakiinteistöjä erilaisiin tarpeisiin. Toiminta-alueenamme on Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin maakunnat. Olemme luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani sekä kiinteistösijoittajille, rakennuttajille, kiinteistönomistajille että toimitiloja tarvitseville yrityksille.

Tutustu hankkeisiimme

Metsokankaan ja Ritaharjun koulut, Oulu

NCC rakensi Oulussa ensimmäistä kertaa Suomessa koulurakennuksia kennoharkkorungoista, jotka on tehty tiili- ja kivimateriaalista. Tehokkaan suunnittelun tavoitteena saatiin rakentaminen käyntiin mahdollisimman pian ja materiaalivalinnoilla varmistettiin koulujen hyvä sisäilma. Syksyllä 2019 valmistuneet Metsokankaan ja Ritaharjun uusien koulurakennusten muuntuvat tilat palvelevat yläkouluikäisiä opetustiloina ja vapaa-ajankäyttäjiä harrastustiloina.

Linnakangastalon laajennus, Kempele

NCC laajensi Linnakangastalon monitoimitalon noin tuhannen käyttäjän käyttöön. Kesällä 2018 valmistuneessa hankkeessa rakennettiin uuden opetussuunnitelman mukaisia avoimia oppimisympäristöjä. Rakentamisessa noudatettiin Kuivaketju10-toimintamallia.

Asuinkortteli Oulun keskustassa

Aiemmin Oulun Diakonissalaitoksen omistamalta tontilta purettiin 70-luvulla rakennetun korttelin kerrostalot. Paikalle rakennettiin kolme kerrostaloa ja maanalainen autohalli.

Bittium pääkonttori, Oulu

Rakensimme Bittiumille Ouluun uuden pääkonttorin, joka henkii yrityksen toimintatapaa. Julkisivussa eri materiaalit kohtaavat kiinnostavalla tavalla toisensa ja inspiroivassa sisääntuloaulassa ihmiset kohtaavat luontevasti toisiaan.

Kalevan toimitalo

Kaleva Oy:n uusi pääkonttori, mediatalo, valmistui Oulun Karjasillalle, kaupungin Ympäristötalon kanssa samaan kortteliin. Toimitalo rakennettiin allianssimallilla.

Rantaroustin koulu, Tyrnävä

Rantaroustin koulun uudisrakennus toteutettiin Tyrnävän kirkonkylään lähelle muita kunnan keskeisiä palveluja. Vuonna 2017 valmistuneen koulun suunnittelussa on huomioitu uuden opetussuunnitelman vaatimukset. NCC on sitoutunut koulun ylläpitoon ja kiinteistön huoltoon 20 vuodeksi.

Lähetä yhteydenottopyyntö!

Antinmaa Eemeli

Hankekehityspäällikkö, Rakentaminen, Oulu, NCC Building Nordics

Perätalo Esa

Aluejohtaja, Rakentaminen, Oulu, NCC Building

NCC Oulu
NCC Oulu
Käyntiosoite:

Uusikatu 72, 90120 Oulu

Postiosoite:

Uusikatu 72, 90120 Oulu

Puhelin: 010 507 4700