Hankekehitys Oulu

Oulun hankekehitysyksikkömme toimii Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa.

Oulun alueella kehitämme, rakennamme ja korjaamme asuinrakennuksia ja toimitilakiinteistöjä erilaisiin tarpeisiin. Toiminta-alueenamme on Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin maakunnat. Olemme luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani sekä kiinteistösijoittajille, rakennuttajille, kiinteistönomistajille että toimitiloja tarvitseville yrityksille.

Tutustu hankkeisiimme

Metsokankaan_koulu_NCC
Metsokankaan ja Ritaharjun koulut, Oulu

NCC rakensi Oulussa ensimmäistä kertaa Suomessa koulurakennuksia kennoharkkorungoista, jotka on tehty tiili- ja kivimateriaalista. Tehokkaan suunnittelun tavoitteena saatiin rakentaminen käyntiin mahdollisimman pian ja materiaalivalinnoilla varmistettiin koulujen hyvä sisäilma. Syksyllä 2019 valmistuneet Metsokankaan ja Ritaharjun uusien koulurakennusten muuntuvat tilat palvelevat yläkouluikäisiä opetustiloina ja vapaa-ajankäyttäjiä harrastustiloina.

asuinkortteli-sofia-oulu_NCC
Asuinkortteli Oulun keskustassa

Aiemmin Oulun Diakonissalaitoksen omistamalta tontilta purettiin 70-luvulla rakennetun korttelin kerrostalot. Paikalle rakennettiin kolme kerrostaloa ja maanalainen autohalli.

Bittium-paakonttori_NCC
Bittium pääkonttori, Oulu

Rakensimme Bittiumille Ouluun uuden pääkonttorin, joka henkii yrityksen toimintatapaa. Julkisivussa eri materiaalit kohtaavat kiinnostavalla tavalla toisensa ja inspiroivassa sisääntuloaulassa ihmiset kohtaavat luontevasti toisiaan.

kalevan-toimitalo-Solistinkatu-11_NCC
Kalevan toimitalo

Kaleva Oy:n uusi pääkonttori, mediatalo, valmistui Oulun Karjasillalle, kaupungin Ympäristötalon kanssa samaan kortteliin. Toimitalo rakennettiin allianssimallilla.

rantaroustin-koulu-tyrnava_NCC
Rantaroustin koulu, Tyrnävä

Rantaroustin koulun uudisrakennus toteutettiin Tyrnävän kirkonkylään lähelle muita kunnan keskeisiä palveluja. Vuonna 2017 valmistuneen koulun suunnittelussa on huomioitu uuden opetussuunnitelman vaatimukset. NCC on sitoutunut koulun ylläpitoon ja kiinteistön huoltoon 20 vuodeksi.

k-supermarket-kaijonharju_NCC
K-Supermarket Kaijonharju, Oulu

NCC kehitti ja toteutti uuden myymälä- ja toimistotilojen rakennuksen Keskon toiveita tarkasti kuunnellen.

Lähetä yhteydeottopyyntö!

Perätalo Esa_NCC
Perätalo Esa

Aluejohtaja, Rakentaminen, Oulu, NCC Building

NCC Building Nordics Oulu
NCC Building Nordics Oulu
Käyntiosoite:

Uusikatu 72, 90120 Oulu

Puhelin: 010 507 4700