Hankekehitys Oulu

Oulun hankekehitysyksikkömme toimii Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa.

Oulun alueella kehitämme, rakennamme ja korjaamme asuinrakennuksia ja toimitilakiinteistöjä erilaisiin tarpeisiin. Toiminta-alueenamme on Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin maakunnat. Olemme luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani sekä kiinteistösijoittajille, rakennuttajille, kiinteistönomistajille että toimitiloja tarvitseville yrityksille.

Tutustu hankkeisiimme

 • Metsokankaan ja Ritaharjun koulut, Oulu

  NCC rakensi Oulussa ensimmäistä kertaa Suomessa koulurakennuksia kennoharkkorungoista, jotka on tehty tiili- ja kivimateriaalista. Tehokkaan suunnittelun tavoitteena saatiin rakentaminen käyntiin mahdollisimman pian ja materiaalivalinnoilla varmistettiin koulujen hyvä sisäilma. Syksyllä 2019 valmistuneet Metsokankaan ja Ritaharjun uusien koulurakennusten muuntuvat tilat palvelevat yläkouluikäisiä opetustiloina ja vapaa-ajankäyttäjiä harrastustiloina.

 • Linnakangastalon laajennus, Kempele

  NCC laajensi Linnakangastalon monitoimitalon noin tuhannen käyttäjän käyttöön. Kesällä 2018 valmistuneessa hankkeessa rakennettiin uuden opetussuunnitelman mukaisia avoimia oppimisympäristöjä. Rakentamisessa noudatettiin Kuivaketju10-toimintamallia.

 • Asuinkortteli Oulun keskustassa

  Aiemmin Oulun Diakonissalaitoksen omistamalta tontilta purettiin 70-luvulla rakennetun korttelin kerrostalot. Paikalle rakennettiin kolme kerrostaloa ja maanalainen autohalli.

 • Bittium pääkonttori, Oulu

  Rakensimme Bittiumille Ouluun uuden pääkonttorin, joka henkii yrityksen toimintatapaa. Julkisivussa eri materiaalit kohtaavat kiinnostavalla tavalla toisensa ja inspiroivassa sisääntuloaulassa ihmiset kohtaavat luontevasti toisiaan.

 • Kalevan toimitalo

  Kaleva Oy:n uusi pääkonttori, mediatalo, valmistui Oulun Karjasillalle, kaupungin Ympäristötalon kanssa samaan kortteliin. Toimitalo rakennettiin allianssimallilla.

 • Rantaroustin koulu, Tyrnävä

  Rantaroustin koulun uudisrakennus toteutettiin Tyrnävän kirkonkylään lähelle muita kunnan keskeisiä palveluja. Vuonna 2017 valmistuneen koulun suunnittelussa on huomioitu uuden opetussuunnitelman vaatimukset. NCC on sitoutunut koulun ylläpitoon ja kiinteistön huoltoon 20 vuodeksi.

Lähetä yhteydenottopyyntö!