Hankekehitys pääkaupunkiseutu

Kaupunki- ja hankekehitys keskittyy pääkaupunkiseudun kehityshankkeisiin, asuin-, hoiva-, liike- sekä toimitilarakennuksiin.

Kehitämme kiinteistöjä ja hankekokonaisuuksia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pääkaupunkiseudulla. Tuomme osaamisellamme lisäarvoa ja tukea kumppaneidemme liiketoimintaan niin sijoittamisen, omistamisen kuin tilojen käyttäjän näkökulmasta.

Toimintamme kulmakivi on osallistuminen hankkeen valmisteluun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Hoidamme asiakkaan puolesta kiinteistökehittämiseen liittyvät asiat. Toimimme projektinjohtajana, joka tuo hankkeen kaikki osapuolet yhteen ratkaisemaan ja varmistamaan onnistuneen ja tarkoituksenmukaisen lopputuloksen. Oleellisena osana hankesuunnittelua on tiivis ja rakentava yhteistyö kaupungin kaavoittajien ja muiden hallintoyksiköiden kanssa. Hankkeen alkuvaiheessa luodaan myös suuntaviivat kestävän kehityksen mukaisille ratkaisuille. 

Tutustu hankkeisiimme

 • Riihitonttu, Espoo

  Rakensimme Espoon Niittykumpuun yli 600 asuntoa sekä kolme autohallia. Maaliskuussa 2020 alkanut vaihe 1 valmistui kesällä 2022. Vaihe 2 luovutettiin elokuussa 2023. Vaihe 3 käsittää 191 asuntoa sekä autohallin. Vaiheen 3 I-, J- ja L-portaat sekä autohalli luovutettiin tilaajalle 30.4.2024. K-porras luovutetaan kesäkuun lopussa 2024.

 • Scandic Grand Central Helsinki

  NCC muutti Helsingin päärautatieasemalla sijaitsevan VR:n vanhan hallintorakennuksen Scandic Hotels -ketjun hotelliksi. Vanhan pääkonttorin muutostöiden lisäksi rakennuksen pohjoispuolelle rakennettiin uudisosa. Hotelli valmistui tammikuussa 2021.

 • Ankkuri, Espoo

  Rakensimme Espoonlahteen kolme asuinkerrostaloa: Epoletin, Aarhollin ja Myrskypurjeen. Epoletti on 4-12-kerroksinen kerrostalo, jossa on 76 asuntoa. Aarholli on 5-12-kerroksinen kerrostalo, jossa on 80 asuntoa. Myrskypurje on 6-9-kerroksinen kerrostalo, jossa on 61 asuntoa. Myrskypurjeen kolme alinta kerrosta on pysäköintihallia, joka palvelee muidenkin talojen pysäköintiä. Kokonaisuus valmistui syksyllä 2022.

 • Ankkurin liikerakennus palvelukodiksi

  Espoonlahdessa sijaitseva vajaakäytöllä ollut Ankkurin liikerakennus muutettiin aiemmin monipuolisessa liiketoiminnallisessa käytössä olleesta tilasta palveluasumisen yksiköksi. Aiemmasta rakennuksesta jäivät lähinnä ulkoseinät ja runko. Tilalle luotiin moderni 84 palveluasunnon palvelukoti Mainiokoti Joutsen Mehiläisen käyttöön.

 • Illustration of the Murata factory expansion in Vantaa.
  Muratan tehdaslaajennus, Vantaa

  Murata Electronics Oy:n tehdaslaajennus rakennettiin vanhan tehtaan jatkoksi Vantaan Martinlaaksoon. Projekti oli teknisesti haasteellinen mm. erittäin suuren puhdastilan vaatimusten ansiosta. Vieressä toimivan anturitehtaan vuoksi työmaa ei myöskään saanut aiheuttaa tärinää. Hankkeen laajuus oli kerrosalaltaan yli 10 000 m2 ja se valmistui loppuvuonna 2019.

Lähetä yhteydenottopyyntö!