Hankekehitys pääkaupunkiseutu

NCC Urban Development on hankekehitysyksikkö, joka keskittyy pääkaupunkiseudun aluekehityshankkeisiin, asuin-, hoiva- sekä toimitilarakennuksiin.

Pääkaupunkiseudulla kehitämme kiinteistöjä ja aluekokonaisuuksia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tuomme osaamisellamme lisäarvoa ja tukea kumppaneidemme liiketoimintaan niin sijoittamisen, omistamisen kuin tilojen käyttäjän näkökulmasta.

Toimintamme kulmakiviä ovat osallistuminen hankkeen valmisteluun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja avustaminen kaikissa kiinteistökehittämiseen liittyvissä asioissa. Toimimme projektinjohtajana, joka tuo hankkeen kaikki osapuolet yhteen ratkaisemaan ja varmistamaan onnistuneen ja tarkoituksenmukaisen lopputuloksen. Hankkeen alkuvaiheessa luodaan myös eväät kestävän kehityksen mukaisille ratkaisuille. Oleellisena osana hankesuunnittelua on tiivis ja rakentava yhteistyö kaupungin kaavoittajien ja muiden hallintoyksiköiden kanssa.

Tutustu hankkeisiimme

VRGroup_rautatieasema_kuvaaja Tuomas_Uusheimo
Päärautatieaseman muutostyöt, Helsinki

NCC muuttaa Helsingin päärautatieaseman toimistotilat hotellikäyttöön soveltuvaksi. Muutostöiden lisäksi rakennuksen pohjoispuolelle rakennetaan uudisosa. Työt alkoivat talvella 2018 ja hotelli valmistuu vuodenvaihteessa 2020–2021.

Ankkuri_NCC
Ankkurin liikerakennus palvelukodiksi

Espoonlahdessa sijaitseva vajaakäytöllä ollut Ankkurin liikerakennus muutettiin aiemmin monipuolisessa liiketoiminnallisessa käytössä olleesta tilasta palveluasumisen yksiköksi. Aiemmasta rakennuksesta jäivät lähinnä ulkoseinät ja runko. Tilalle luotiin moderni 84 palveluasunnon palvelukoti Mainiokoti Joutsen Mehiläisen käyttöön.

Joutsenmerkki_Kaskelantie_NCC
Suomen NCC:n ensimmäinen Joutsenmerkitty asuinkerrostalo

Vantaan Hakunilaan rakentamamme asuinkerrostalo täyttää pohjoismaisen Joutsenmerkin tiukat ympäristökriteerit. Kaskelantie 1:n kiinteistö oli valmistuessaan suurin Suomessa toteutettu rakennus, jolle Joutsenmerkki myönnettiin. NCC rakensi 127 vuokra-asunnon kiinteistön VAV Asunnot Oy:n omistukseen.

Tarjoa kiinteistöä!

Sanni Tuomainen_NCC
Tuomainen Sanni

Johtaja, Urban Development, NCC Building Nordics

Arpiainen Kaisu
Arpiainen Kaisu

Hankekehityspäällikkö, NCC Urban Development, NCC Building Nordics

Elizaveta_Ageeva_NCC
Ageeva Elizaveta

Hankekehittäjä, NCC Urban Development, NCC Building Nordics

NCC:n pääkonttori
NCC:n pääkonttori
Käyntiosoite:

Nauvontie 2, Helsinki

Postiosoite:

Mannerheimintie 103a, PL 13, 00281 Helsinki

Puhelin: 010 507 51

Avoinna: maanantai–perjantai klo 7.45–16.00