Hankekehitys pääkaupunkiseutu

Kaupunki- ja hankekehitys keskittyy pääkaupunkiseudun kehityshankkeisiin, asuin-, hoiva-, liike- sekä toimitilarakennuksiin.

Kehitämme kiinteistöjä ja hankekokonaisuuksia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pääkaupunkiseudulla. Tuomme osaamisellamme lisäarvoa ja tukea kumppaneidemme liiketoimintaan niin sijoittamisen, omistamisen kuin tilojen käyttäjän näkökulmasta.

Toimintamme kulmakivi on osallistuminen hankkeen valmisteluun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Hoidamme asiakkaan puolesta kiinteistökehittämiseen liittyvät asiat. Toimimme projektinjohtajana, joka tuo hankkeen kaikki osapuolet yhteen ratkaisemaan ja varmistamaan onnistuneen ja tarkoituksenmukaisen lopputuloksen. Oleellisena osana hankesuunnittelua on tiivis ja rakentava yhteistyö kaupungin kaavoittajien ja muiden hallintoyksiköiden kanssa. Hankkeen alkuvaiheessa luodaan myös suuntaviivat kestävän kehityksen mukaisille ratkaisuille. 

Tutustu hankkeisiimme

 • Ankkuri, Espoo

  Rakensimme Espoonlahteen kolme asuinkerrostaloa: Epoletin, Aarhollin ja Myrskypurjeen. Epoletti on 4-12-kerroksinen kerrostalo, jossa on 76 asuntoa. Aarholli on 5-12-kerroksinen kerrostalo, jossa on 80 asuntoa. Myrskypurje on 6-9-kerroksinen kerrostalo, jossa on 61 asuntoa. Myrskypurjeen kolme alinta kerrosta on pysäköintihallia, joka palvelee muidenkin talojen pysäköintiä. Kokonaisuus valmistui syksyllä 2022.

 • Ankkurin liikerakennus palvelukodiksi

  Espoonlahdessa sijaitseva vajaakäytöllä ollut Ankkurin liikerakennus muutettiin aiemmin monipuolisessa liiketoiminnallisessa käytössä olleesta tilasta palveluasumisen yksiköksi. Aiemmasta rakennuksesta jäivät lähinnä ulkoseinät ja runko. Tilalle luotiin moderni 84 palveluasunnon palvelukoti Mainiokoti Joutsen Mehiläisen käyttöön.

 • Scandic Grand Central Helsinki

  NCC muutti Helsingin päärautatieasemalla sijaitsevan VR:n vanhan hallintorakennuksen Scandic Hotels -ketjun hotelliksi. Vanhan pääkonttorin muutostöiden lisäksi rakennuksen pohjoispuolelle rakennettiin uudisosa. Hotelli valmistui tammikuussa 2021.

 • Illustration of the Murata factory expansion in Vantaa.
  Muratan tehdaslaajennus, Vantaa

  Murata Electronics Oy:n tehdaslaajennus rakennettiin vanhan tehtaan jatkoksi Vantaan Martinlaaksoon. Projekti oli teknisesti haasteellinen mm. erittäin suuren puhdastilan vaatimusten ansiosta. Vieressä toimivan anturitehtaan vuoksi työmaa ei myöskään saanut aiheuttaa tärinää. Hankkeen laajuus oli kerrosalaltaan vajaat 9000 m2 ja se valmistui loppuvuonna 2019.

 • Riihitonttu, Espoo

  Rakennamme Espoon Niittykumpuun 600-700 asuntoa sekä autohallit. Maaliskuussa 2020 alkanut vaihe 1 valmistui kesällä 2022. Vaiheessa 2 rakennamme 191 asuntoa ja autohallin, kohde luovutetaan elokuussa 2023. Vaihe 3 on käynnistynyt ja käsittää 191 asuntoa sekä autohallin. Vaihe 3 valmistuu keväällä 2024.

Lähetä yhteydenottopyyntö!