Hankekehitys pääkaupunkiseutu

NCC Urban Development on hankekehitysyksikkö, joka keskittyy pääkaupunkiseudun aluekehityshankkeisiin, asuin-, hoiva- sekä toimitilarakennuksiin.

Kehitämme kiinteistöjä ja aluekokonaisuuksia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pääkaupunkiseudulla. Tuomme osaamisellamme lisäarvoa ja tukea kumppaneidemme liiketoimintaan niin sijoittamisen, omistamisen kuin tilojen käyttäjän näkökulmasta. Toimimme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa.

Toimintamme kulmakiviä ovat osallistuminen hankkeen valmisteluun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja avustaminen kaikissa kiinteistökehittämiseen liittyvissä asioissa. Toimimme projektinjohtajana, joka tuo hankkeen kaikki osapuolet yhteen ratkaisemaan ja varmistamaan onnistuneen ja tarkoituksenmukaisen lopputuloksen. Hankkeen alkuvaiheessa luodaan myös eväät kestävän kehityksen mukaisille ratkaisuille. Oleellisena osana hankesuunnittelua on tiivis ja rakentava yhteistyö kaupungin kaavoittajien ja muiden hallintoyksiköiden kanssa.

Tutustu hankkeisiimme

Ankkuri, Espoo

Rakennamme Espoonlahteen kolme asuinkerrostaloa: Epoletti, Aarholli ja Myrskypurje. Epoletti on 4-12-kerroksinen kerrostalo, jossa on 76 asuntoa. Aarholli on 5-12-kerroksinen kerrostalo, jossa on 80 asuntoa. Myrskypurje on 6-9-kerroksinen kerrostalo, jossa on 61 asuntoa. Myrskypurjeen kolme alinta kerrosta on pysäköintihallia, joka palvelee muidenkin talojen pysäköintiä.

Lammasrinne, Vantaa

As Oy Vantaan Lammasrinne on Vantaan Pähkinärinteeseen rakennettiin seitsemänkerroksinen asuinkerrostalo, joka toteutettiin NCC:n kehittämän Bertta-talokonseptin mukaisesti. Tämä Pähkinäbertaksi kutsuttu rakennus valmistui alkuvuonna 2020.

Scandic Grand Central Helsinki

NCC muutti Helsingin päärautatieasemalla sijaitsevan VR:n vanhan hallintorakennuksen Scandic Hotels -ketjun hotelliksi. Vanhan pääkonttorin muutostöiden lisäksi rakennuksen pohjoispuolelle rakennettiin uudisosa. Hotelli valmistui tammikuussa 2021.

Illustration of the Murata factory expansion in Vantaa.
Muratan tehdaslaajennus, Vantaa

Murata Electronics Oy:n tehdaslaajennus rakennettiin vanhan tehtaan jatkoksi Vantaan Martinlaaksoon. Projekti oli teknisesti haasteellinen mm. erittäin suuren puhdastilan vaatimusten ansiosta. Vieressä toimivan anturitehtaan vuoksi työmaa ei myöskään saanut aiheuttaa tärinää. Hankkeen laajuus oli kerrosalaltaan vajaat 9000 m2 ja se valmistui loppuvuonna 2019.

Ankkurin liikerakennus palvelukodiksi

Espoonlahdessa sijaitseva vajaakäytöllä ollut Ankkurin liikerakennus muutettiin aiemmin monipuolisessa liiketoiminnallisessa käytössä olleesta tilasta palveluasumisen yksiköksi. Aiemmasta rakennuksesta jäivät lähinnä ulkoseinät ja runko. Tilalle luotiin moderni 84 palveluasunnon palvelukoti Mainiokoti Joutsen Mehiläisen käyttöön.

Suomen NCC:n ensimmäinen Joutsenmerkitty asuinkerrostalo

Vantaan Hakunilaan rakentamamme asuinkerrostalo täyttää pohjoismaisen Joutsenmerkin tiukat ympäristökriteerit. Kaskelantie 1:n kiinteistö oli valmistuessaan suurin Suomessa toteutettu rakennus, jolle Joutsenmerkki myönnettiin. NCC rakensi 127 vuokra-asunnon kiinteistön VAV Asunnot Oy:n omistukseen.

Lähetä yhteydenottopyyntö!

Tuomainen Sanni

Liiketoimintajohtaja, NCC Urban Development, NCC Building Nordics

Ahlroos Vesa

Hankekehitysjohtaja, NCC Urban Development, NCC Building Nordics

Björn Anne

Hankekehityspäällikkö, NCC Urban Development, NCC Building Nordics

Elizaveta Ageeva

Hankekehittäjä, NCC Urban Development, NCC Building Nordics

Penttinen Tatu

Hankekehittäjä, NCC Urban Development, NCC Building Nordics

NCC:n pääkonttori, Helsinki
NCC:n pääkonttori, Helsinki
Käyntiosoite:

Nauvontie 2, Helsinki

Postiosoite:

Mannerheimintie 103a, PL 13, 00281 Helsinki

Puhelin: 010 507 51

Avoinna: maanantai–perjantai klo 7.45–16.00