Hankekehitys Turku

Turun hankekehitysyksikkömme toimii Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Kehitämme, rakennamme ja korjaamme asuinrakennuksia ja toimitilakiinteistöjä erilaisiin tarpeisiin. Toimimme Varsinais-Suomen ja Satakunnan kaupungeissa, kuten Turussa, Porissa, Salossa, Kaarinassa, Laitilassa ja Raisiossa sekä niiden kehittyvillä kehysalueilla. Olemme luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani sekä kiinteistösijoittajille, rakennuttajille, kiinteistönomistajille että toimitiloja tarvitseville yrityksille.

Tutustu hankkeisiimme

 • Harppuunakortteli, Turku

  NCC rakensi kivenheiton päähän Turun linnasta uniikkeja talopareja. Harppuunakortteliin valmistui keväällä 2019 Harppuunan Puosun, keväällä 2020 Harppuunan Majakka sekä alkuvuonna 2021 Harppuunan Ankkurin. Viimeisin talopari on Harppuunan Meripoiju, joka valmistui keväällä 2022.

 • Kirstinpuiston Helmi, Turku

  Rakensimme Turun Iso-Heikkilän Kirstinpuistoon Asuntoyhtymälle 7-8-kerroksisen asuinkerrostalon ullakkokerroksineen. Loppuvuodesta 2022 valmistunut As Oy Turun Kirstinpuiston Helmeen rakentui yhteensä 129 vuokra-asuntoa. Kohteessa panostettiin asukkaiden viihtyvyyteen ja yhteisöllisyyteen.

 • Satamaportti, Turku

  KOy Satamaportin hankkeessa rakensimme kahden kerrostalon asuin- ja liikerakennuskokonaisuuden ns. vanhalle satama-alueelle Turun sataman ja Turun linnan välittömään läheisyyteen. Tontilta purettiin lisäksi lähes kokonaan vanha, vuonna 1940 valmistunut toimitilarakennus. Vanhan rakennuksen Vallihaudankadun puoleinen julkisivu ja osa 1. kerroksesta säilytettiin ja tiloihin rakennettiin asuntojen aputiloja. Kohde valmistui elokuussa 2022.

 • Puubyygeli, Turku

  Rakensimme Turun Linnanfältin puutaloalueelle Fleminginkadulle As Oy Turun Puubyygelin. Puubyygeli valmistui syksyllä 2020 ja taloihin tuli yhteensä 70 huoneistoa.

 • Medisiina D, Turku

  Turun Kupittaan kampukselle, sairaala-alueen kylkeen valmistunut Medisiina D on monikäyttäjärakennus, jossa on lääketieteen opetus-, tutkimus- ja diagnostiikkatiloja. Rakennushanke toteutettiin tavoitehintaisena projektinjohtourakkana. Se valmistui keväällä 2018.

 • Syvälahden monitoimitalo, Turku

  Tuhannen ihmisen monitoimitalo rakennettiin allianssiurakkana. Bruttoalaltaan yli 11 000 neliömetrin Syvälahden monitoimitalo valmistui Turun Hirvensaloon. Rakennus sisältää tilat noin 800 peruskouluikäiselle koululaiselle, 140 varhaiskasvatuksen lapselle, kirjastolle, nuorisolle, kouluterveydenhoidolle ja neuvolatoiminnalle. Rakennus valmistui kesällä 2018.

Lähetä yhteydenottopyyntö!