Hankekehitys Turku

Turun hankekehitysyksikkömme toimii Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Kehitämme, rakennamme ja korjaamme asuinrakennuksia ja toimitilakiinteistöjä erilaisiin tarpeisiin. Toimimme Varsinais-Suomen ja Satakunnan kaupungeissa, kuten Turussa, Porissa, Salossa, Kaarinassa, Laitilassa ja Raisiossa sekä niiden kehittyvillä kehysalueilla. Olemme luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani sekä kiinteistösijoittajille, rakennuttajille, kiinteistönomistajille että toimitiloja tarvitseville yrityksille.

Tutustu hankkeisiimme

Harppuunakortteli, Turku

Rakennamme kivenheiton päähän Turun linnasta uniikkia asuinkohdetta, Harppuunakorttelia. Rakenteilla ovat Harppuunan Meripoiju ja Harppuunan Ankkuri, jotka ovat molemmat noin sadan asunnon kokonaisuuksia. Korttelin ensimmäinen talopari, Harppuunan Puosu valmistui keväällä 2019. Työmaa noudattaa NCC:n Vastuullinen työmaa -toimintamallia, jossa pyritään rakentamaan entistä tehokkaammin kestävän kehityksen näkökulmasta.

Kirstinpuiston Helmi, Turku

Rakennamme Turun Iso-Heikkilän Kirstinpuistoon Asuntoyhtymälle 7-8-kerroksisen asuinkerrostalon ullakkokerroksineen. Loppuvuodesta 2022 valmistuvaan As Oy Turun Kirstinpuiston Helmeen tulee yhteensä 129 vuokra-asuntoa. Kohteessa panostetaan asukkaiden viihtyvyyteen ja yhteisöllisyyteen.

Satamaportti, Turku

KOy Satamaportin hankkeessa rakensimme kahden kerrostalon asuin- ja liikerakennuskokonaisuuden ns. vanhalle satama-alueelle Turun sataman ja Turun linnan välittömään läheisyyteen. Tontilta purettiin lisäksi lähes kokonaan vanha, vuonna 1940 valmistunut toimitilarakennus. Vanhan rakennuksen Vallihaudankadun puoleinen julkisivu ja osa 1. kerroksesta säilytettiin ja tiloihin rakennettiin asuntojen aputiloja. Kohde valmistui elokuussa 2022.

Puubyygeli, Turku

Rakensimme Turun Linnanfältin puutaloalueelle Fleminginkadulle As Oy Turun Puubyygelin. Puubyygeli valmistui syksyllä 2020 ja taloihin tuli yhteensä 70 huoneistoa.

Medisiina D, Turku

Turun Kupittaan kampukselle, sairaala-alueen kylkeen valmistunut Medisiina D on monikäyttäjärakennus, jossa on lääketieteen opetus-, tutkimus- ja diagnostiikkatiloja. Rakennushanke toteutettiin tavoitehintaisena projektinjohtourakkana. Se valmistui keväällä 2018.

Syvälahden monitoimitalo, Turku

Tuhannen ihmisen monitoimitalo rakennettiin allianssiurakkana. Bruttoalaltaan yli 11 000 neliömetrin Syvälahden monitoimitalo valmistui Turun Hirvensaloon. Rakennus sisältää tilat noin 800 peruskouluikäiselle koululaiselle, 140 varhaiskasvatuksen lapselle, kirjastolle, nuorisolle, kouluterveydenhoidolle ja neuvolatoiminnalle. Rakennus valmistui kesällä 2018.

Lähetä yhteydenottopyyntö!

Janne Alho
Alho Janne

Hankekehitysjohtaja, Rakentaminen, Länsi-Suomi, NCC Building Nordics

Mäkelä Elias

Hankekehityspäällikkö, Rakentaminen, Länsi-Suomi, NCC Building Nordics

NCC Turku
NCC Turku
Käyntiosoite:

Helsinginkatu 15, 20500 Turku

Postiosoite:

PL 56, 20101 Turku

Puhelin: 010 507 8700