Hankekehitys Turku

Turun hankekehitysyksikkömme toimii Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Kehitämme, rakennamme ja korjaamme asuinrakennuksia ja toimitilakiinteistöjä erilaisiin tarpeisiin. Toimimme Varsinais-Suomen ja Satakunnan kaupungeissa, kuten Turussa, Porissa, Salossa, Kaarinassa, Laitilassa ja Raisiossa sekä niiden kehittyvillä kehysalueilla. Olemme luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani sekä kiinteistösijoittajille, rakennuttajille, kiinteistönomistajille että toimitiloja tarvitseville yrityksille.

Tutustu hankkeisiimme

Medisiina D, Turku

Turun Kupittaan kampukselle, sairaala-alueen kylkeen valmistunut Medisiina D on monikäyttäjärakennus, jossa on lääketieteen opetus-, tutkimus- ja diagnostiikkatiloja. Rakennushanke toteutettiin tavoitehintaisena projektinjohtourakkana. Se valmistui keväällä 2018.

Puulinna, Turku

As Oy Turun Puulinna sijaitsee Turun Linnanfältin puutaloalueella. Asunto-osakeyhtiöön kuuluu kaksi kerrostaloa, joissa on yhteensä 94 korkealuokkaista asuntoa ja pihakannen alle rakennettu 55-paikkainen autohalli. Turun Puulinna on OP-Vuokratuoton ensimmäinen puukerrostalokohde. Se valmistui keväällä 2018.

Syvälahden monitoimitalo, Turku

Tuhannen ihmisen monitoimitalo rakennettiin allianssiurakkana. Bruttoalaltaan yli 11 000 neliömetrin Syvälahden monitoimitalo valmistui Turun Hirvensaloon. Rakennus sisältää tilat noin 800 peruskouluikäiselle koululaiselle, 140 varhaiskasvatuksen lapselle, kirjastolle, nuorisolle, kouluterveydenhoidolle ja neuvolatoiminnalle. Rakennus valmistui kesällä 2018.

Lähetä yhteydenottopyyntö!

Alho Janne

Hankekehitysjohtaja, Rakentaminen, Länsi-Suomi, NCC Building Nordics

Mäkelä Elias

Hankekehityspäällikkö, Rakentaminen, Länsi-Suomi, NCC Building Nordics

NCC Turku
NCC Turku
Käyntiosoite:

Helsinginkatu 15, 20500 Turku

Postiosoite:

PL 56, 20101 Turku

Puhelin: 010 507 8700