Hankekehitys Tampere

Tampereen hankekehitysyksikkömme toimii Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Kehitämme, rakennamme ja korjaamme asuinrakennuksia ja toimitilakiinteistöjä erilaisiin tarpeisiin. Toimimme Tampereen talousalueen kasvukunnissa, sekä mm. Porissa. Olemme luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani sekä kiinteistösijoittajille, rakennuttajille, kiinteistönomistajille että toimitiloja tarvitseville yrityksille.

Seuraa käynnissä olevia hankkeitamme

Akaan hyvinvointikeskus, Akaa

Rakensimme Akaaseen uuden sosiaali- ja terveyspalvelutoimintoja laajasti yhden katon alle keräävän hyvinvointikeskuksen. Keskuksessa toimivat mm. lääkärivastaanotto, hammashoitola, fysioterapia-, mielenterveys-, päihdehuolto- ja sosiaalipalvelut. Hanke valmistui kesällä 2021.

Ristitie 1, Kangasala

Rakensimme Kangasalan Suoramalle seitsemänkerroksisen asuinkerrostalon, johon tuli 77 asuntoa sekä kaksi liiketilaa. Kohde valmistui kesällä 2021.

Tutustu valmistuneisiin hankkeisiimme

As Oy Tampereen Kumpupilvi, Tampere

Tampereen Vuorekseen rakennettiin Ahti Invest Oy:n tilaama asuntokohde, As Oy Tampereen Kumpupilvi. Vuoreksen keskuspuistoon ja Vuoresaukioon rajoittuvalle tontille sijoittuva kokonaisuus koostuu kerrostalosta ja kolmesta paritalosta, joissa on huoneistoja yhteensä 77.

Tampereen yliopisto – Arvo 2

Arvo 2 on Tampereen yliopiston ja teknillisen yliopiston yhteiskäytössä oleva rakennus. NCC rakensi 25.000 bruttoneliön uudisrakennuksen kaksivaiheisena projektinjohtourakkana Kaupin kampusalueelle Tampereella.

Kauppakeskus Goodman

Moottoritien päälle rakennetun kauppakeskuksen liiketilat sijaitsevat täydellisellä paikalla poiketa niin kaupungin asukkaille kuin matkalaisille.

Asuntoja Tampereen Sammontakojaan

Tampereen keskustan lähelle on muodostunut uusi asuinalue.

Kodinkeskus Lielahti

Enemmän tarjontaa huippusijainnilla Tampereen Lielahdessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö!

Alho Janne

Hankekehitysjohtaja, Rakentaminen, Länsi-Suomi, NCC Building Nordics

NCC Tampere
NCC Tampere
Käyntiosoite:

Vuolteenkatu 2, 33100 Tampere

Puhelin: 010 507 4200