Hankekehitys Tampere

Tampereen hankekehitysyksikkömme toimii Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Kehitämme, rakennamme ja korjaamme asuinrakennuksia ja toimitilakiinteistöjä erilaisiin tarpeisiin. Toimimme Tampereen talousalueen kasvukunnissa, sekä mm. Porissa. Olemme luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani sekä kiinteistösijoittajille, rakennuttajille, kiinteistönomistajille että toimitiloja tarvitseville yrityksille.

Seuraa käynnissä olevia hankkeitamme

Akaan hyvinvointikeskus
Akaan hyvinvointikeskus, Akaa

Akaaseen rakennetaan uusi sosiaali- ja terveyspalvelutoimintoja laajasti yhden katon alle keräävä hyvinvointikeskus. Keskukseen tullaan sijoittamaan mm. lääkärivastaanotto, hammashoitola, fysioterapia-, mielenterveys-, päihdehuolto- ja sosiaalipalvelut. Hanke valmistuu kesällä 2021.

Annalan_Tahti_NCC
Annalan Tähti, Tampere

Tampereen Annalaan rakennetaan viisikerroksinen asuinkerrostalo puretun kerrostalon tilalle. Annalan Tähteen valmistuu 86 uutta vuokra-asuntoa. Kohteessa noudatetaan NCC:n Vastuullinen työmaa -konseptia, jonka avulla tuetaan kestävää kehitystä. Kohde valmistuu toukokuussa 2020.

Ristitie 1, Kangasala
Ristitie 1, Kangasala

Rakennamme Kangasalan Suoramalle seitsemänkerroksisen asuinkerrostalon, johon tulee 77 asuntoa sekä kaksi liiketilaa. Kohteessa noudatetaan NCC:n Vastuullinen työmaa -konseptia ja se valmistuu kesäkuussa 2021.

Ratina_toimistotalo_Tampere_NCC
Toimistotalo Ratina, Tampere

Uuden kauppakeskus Ratinan viereen rakentuu nykyaikainen liike- ja toimistotalo Ratina. Toimistotalo jakautuu kahteen rakennukseen. Korkeammassa rakennuksessa on seitsemän ja matalammassa neljä kerrosta. Ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu toimisto-, liike-, aula- sekä neuvottelutiloja. Toimistotalo valmistuu keväällä 2020.

Vareliuksen koulu_NCC
Vareliuksen koulu, Sastamala

Vareliuksen koulu rakennetaan Sastamalan Varilan kaupunginosaan. Uuteen koulurakennukseen tehdään uuden opetussuunnitelman mukaiset tilat luokille 1-6 ja esikoululle. Urakkaan kuuluu myös vanhan koulun purku sekä pihatyöt. Kokonaisuudessaan kaiken tulisi olla valmiina elokuussa 2020.

Tutustu valmistuneisiin hankkeisiimme

Kumpupilvi_NCC
As Oy Tampereen Kumpupilvi, Tampere

Tampereen Vuorekseen rakennettiin Ahti Invest Oy:n tilaama asuntokohde, As Oy Tampereen Kumpupilvi. Vuoreksen keskuspuistoon ja Vuoresaukioon rajoittuvalle tontille sijoittuva kokonaisuus koostuu kerrostalosta ja kolmesta paritalosta, joissa on huoneistoja yhteensä 77.

Arvo-2-Tampere_NCC
Tampereen yliopisto – Arvo 2

Arvo 2 on Tampereen yliopiston ja teknillisen yliopiston yhteiskäytössä oleva rakennus. NCC rakensi 25.000 bruttoneliön uudisrakennuksen kaksivaiheisena projektinjohtourakkana Kaupin kampusalueelle Tampereella.

kauppakeskus_goodman
Kauppakeskus Goodman

Moottoritien päälle rakennetun kauppakeskuksen liiketilat sijaitsevat täydellisellä paikalla poiketa niin kaupungin asukkaille kuin matkalaisille.

tampereen-sammontakoja
Asuntoja Tampereen Sammontakojaan

Tampereen keskustan lähelle on muodostunut uusi asuinalue.

kodinkeskus-lielahti
Kodinkeskus Lielahti

Enemmän tarjontaa huippusijainnilla Tampereen Lielahdessa.

Tarjoa kiinteistöä!

Nikander Marko
Nikander Marko

Aluejohtaja, Rakentaminen Tampere, NCC Building Nordics

Jaakkola Risto

Hankekehityspäällikkö, Rakentaminen, Tampere, NCC Building Nordics

NCC Tampere
NCC Tampere
Käyntiosoite:

Åkerlundinkatu 11 C, 33100 Tampere

Postiosoite:

PL 64, 33101 Tampere

Puhelin: 010 507 4200