KOy Ratamestarinkatu 9, Helsinki

Helsingin Itä-Pasilassa sijaitseva, vuonna 1984 valmistunut KOy Ratamestarinkatu 9 koostuu kahdesta yhteen liitetystä toimistorakennuksesta ja pihakannen alla olevista kellaritiloista. NCC:n korjaushanke käsittää mm. julkisivujen, pihakannen, vesikaton ja IV-konehuoneiden peruskorjauksen. Lisäksi tehdään joitakin sisäpuolisia korjaustöitä sekä käyttäjän toiveiden mukaisia muutostöitä. Korjaushanke valmistuu keväällä 2023.

Lue viimeisin viikkotiedote

Talotekniikkaurakat ovat loppusuoralla

NCC:n johdolla kokoontuvassa toiminnanvarmistuspalavereissa varmistetaan järjestelmien toiminta ja että testaukset tehdään ajallaan.

Työmaan toimintaa arvioidaan auditoinneilla

Rakentaminen etenee aikataulussa. Julkisivut saavat uutta pintaa, sisätiloissa itselleluovutukset ovat käynnissä A-talossa ja valvojakierroksia tehdään viikoittain. NCC:n sisäinen auditointi pidettiin viikolla 3.

Kurottajalla ja nostimilla käyttöä

Julkisivutöissä tarvitaan turvallisia nostimia.

IV-koneiden mittaus- ja säätötyöt käyntiin

Telineet on purettu A-talon julkisivulta Radanrakentajantien puolella ja sen myötä etupihan vuokra-aluetta pienennetään entisestään. Talotekniikan testit pyörähtävät käyntiin.

Vuosi sitten aloitettiin

KOy Ratamestarinkatu 9:n korjaushanke on ollut käynnissä nyt vuoden. Jäljellä on vielä nelisen kuukautta, mutta loppusuoralla jo ollaan.

Työmaan tiedotteiden tilaus

Palaute

Tapaturmatonta työpäivää

79