Lehdistötiedotteet

NCC:n rakentamalle asuinkerrostalolle LEED Gold -ympäristösertifikaatti

NCC:n Espoon Niittykummussa Nrepille toteuttaman Riihitonttu-asuinkorttelikokonaisuuden toiselle vaiheelle on myönnetty LEED Gold -ympäristösertifikaatti.

NCC sopimukseen Toijalan uuden alakoulun suunnitteluvaiheesta

Akaan kaupunki ja NCC ovat allekirjoittaneet sopimuksen Toijalan uuden alakoulun rakentamiseen liittyvästä suunnitteluvaiheesta. Tämän vaiheen pituus tämänhetkisten arvioiden mukaan noin puoli vuotta. Seuraavaan vaiheeseen päästään etenemään asemakaavan vahvistumisen jälkeen.

NCC toteuttaa Kansallismuseon peruskorjauksen Helsingissä

NCC on sopinut Senaatti-kiinteistöjen kanssa Kansallismuseon osittaisesta peruskorjauksesta syksyn kestäneen kehitysvaiheen jälkeen. Korjaustyöt alkavat marraskuussa.

Peruskorjatun toimistorakennuksen päästöt noin 40 % uudisrakennuksen päästöistä

NCC kehitti entisestä KY-talosta Helsingin Kampissa tiloiltaan modernin toimistorakennuksen. Nykyisen Kulma21-kiinteistön hiilijalanjälki laskettiin todellisen toteutuman mukaan ja sitä verrattiin vastaavaan uuteen rakennukseen, mikä samalle paikalle olisi ollut mahdollista rakentaa. Tulokseksi saatiin kiinnostavaa dataa kysymykseen, kannattaako vanha rakennus purkaa vai korjata.

NCC voitti Vuoden työmaa -kilpailun

NCC:n työmaa Project Boost C5 Helsingin Vallilassa on voittanut Rakennuslehden järjestämän Vuoden työmaa -kilpailun. Kyseessä on Nordean käyttöön tuleva toimistorakennus, hankkeen tilaaja on globaali kiinteistökehittäjä Pembroke.

NCC ja NRC Group sopimukseen kiviaineksien toimittamisesta Turun ratapihan parannusurakkaan

NCC toimittaa Pohjoismaiden johtavalle raideinfra-alan yritykselle, NRC Groupille noin 200 000 tonnia kiviaineksia Turun ratapihan parannusurakkaan vuosina 2023-2025. Sopimukseen kuuluu myös maa-aineksien vastaanottoa.

NCC rakentaa Tuiran monitoimitalon Ouluun

Uusi monitoimitalo tulee vuonna 1900 rakennetun Tuiran koulun yhteyteen. NCC toteuttaa tilatehokkaan monitoimitalon haastavaan rakennuspaikkaan valmiiden suunnitelmien pohjalta. Rakennustyöt alkavat heti.   

NCC rakentaa HOK-Elannolle päivittäistavarakaupan Järvenpäähän

NCC on allekirjoittanut S-ryhmän suurimman osuuskaupan HOK-Elannon kanssa sopimuksen uuden S-marketin rakentamisesta Järvenpään Ainolaan.

MTV:n uusi Pöllölaakso sai ympäristösertifikaatin – kaikki NCC:n toimitilat ovat BREEAM-sertifioituja

NCC:n kehittämälle ja rakentamalle Fredriksberg D -toimitilarakennukselle on myönnetty arvostettu BREEAM Excellent -tason ympäristösertifikaatti. MTV:n Pöllölaakso muutti toimitiloihin viime talvena.

NCC rakentaa Rovaniemelle Napsun monitoimitalon

NCC on tehnyt sopimuksen Rovaniemen kaupungin kanssa Napsun monitoimitalon toteutuksesta Nivavaarassa. Lisäksi koulujen piha-alueet rakennetaan uudelleen, myös viereinen urheilukenttä uudistetaan. Rakennushankkeen arvo on NCC:lle noin 34 miljoonaa euroa.

NCC toteutti Helsingin NMKY:lle urheiluareenan Pakilaan

NCC:n Helsingin NMKY:lle kokonaisvastuu-urakkana toteuttama Namika Areena on valmistunut. NMKY on vastaanottanut uudet tilat, jotka luovat hienot puitteet sekä koripallon että muiden lajien pelaamiselle. Ensimmäiset pelit pelataan tänään!

NCC:n We Land -toimistotalon kierrätetty kuparijulkisivu loistaa jo Ruoholahdessa – Talo edustaa kunnianhimoista vastuullisuusajattelua rakennusalalla

Rakenteilla oleva ja juuri harjakorkeuden saavuttanut We Land -toimistotalo on NCC:n kunnianhimoisin kehittämishanke vastuullisuuden näkökulmasta. Siitä näkyvin osa on rakennuksen persoonallinen julkisivu, joka on kierrätettyä ja uudelleen kierrätettävää kuparia.

NCC:n rakentamalle Viialan yhtenäiskoululle myönnettiin Joutsenmerkki

Kesäkuun lopussa valmistuneelle Viialan yhtenäiskoululle luovutetaan tänään Joutsenmerkki. Koulu on ensimmäinen joutsenmerkitty koulu Pirkanmaalla ja vasta kuudes koko Suomessa.  

NCC:n peruskorjaamalle Sampotalolle Turussa korkeatasoinen kansainvälinen ympäristösertifikaatti

Sampotalo Yliopistonkadulla Turun keskustassa on saanut korkeimman korjausrakennuskohteelle Suomessa myönnetyn kansainvälisen BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatin. Aiemmin vastaavan tason on saavuttanut vain kolme korjausrakennuskohdetta. Hankkeen tilaajana toimi Schroder Capital, ja kohdetta manageroi Colliers Finland.

NCC rakentaa Asuntosäätiölle 82 asumisoikeusasuntoa uudelle Lamminrahkan alueelle Kangasalle

NCC on allekirjoittanut Asuntosäätiön kanssa sopimuksen 82 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Kangasalan ja Tampereen rajalle rakentuvalle uudelle Lamminrahkan alueelle. Sopimus on arvoltaan noin 14 MEUR.