Lehdistötiedotteet

NCC rakentaa koulun Järvenpäähän – käyttäjäkokemuksia hyödynnetään suunnittelussa

NCC on valittu allianssin rakentajaosapuoleksi Järvenpään Kinnarin uusi koulu -hankkeeseen. Asiakas on Järvenpään kaupunki. Urakan arvo on noin 26,5 MEUR.

NCC rakentaa Sälinkään koulun ja päiväkodin Mäntsälään

NCC on sopinut Mäntsälän kunnan kanssa Sälinkään koulun ja päiväkodin rakentamisesta. Kyseessä on kokonaisvastuu-urakka, jonka arvo on 9,1 miljoonaa euroa.

NCC rakentaa Kangasvuoren päiväkoti-koulun Jyväskylään

NCC on allekirjoittanut Jyväskylän Tilapalvelun kanssa sopimuksen Kangasvuoren päiväkoti-koulun rakentamisesta. Urakan arvo on noin 9 miljoonaa euroa.

NCC aloittaa Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 uudisrakentamisen ensimmäisen vaiheen – hanke toteutetaan allianssimallilla

NCC on valittu kumppaniksi sairaalaprojektin toteutukseen Ouluun. Projektiin kuuluu kaksi uutta rakennusta – lasten ja naisten sairaala sekä uuden ydinsairaalan ensimmäinen vaihe. Asiakkaana on Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Hanke toteutetaan projektiallianssina ja NCC:n osuus hankkeesta on noin 74 MEUR.

NCC:n uusi ostoskeskus tuo palvelut Suurpeltoon

Suurpellon keskuksen avaus on pitkään odotettu tapahtuma Espoon Suurpellossa. Kasvavan alueen asukkaat saavat odotetut lähipalvelut ja yhteisen kohtaamispaikan.

NCC rakentaa FinCapille asuntoja Tapiolan urheilupuistoon

NCC ja FinCap Fund I Ky ovat allekirjoittaneet sopimukset As Oy Espoon Tapiolan Sykkeen ja As Oy Espoon Tapiolan Pulssin rakentamisesta Tapiolan urheilupuiston alueelle. Pulssiin ja Sykkeeseen rakennetaan yhteensä 158 asuntoa, 3kpl liiketiloja sekä monipuoliset yhteistilat. 

Rakennusmateriaalit kiertoon NCC:n kehittämän Loop Rocksin avulla

NCC on kehittänyt Loop Rocks -alustan ja sovelluksen, jonka avulla kivi- ja maa-aineksia sekä muita sekundäärisiä materiaaleja voi kierrättää entistä tehokkaammin yritysten ja yksityishenkilöiden välillä. Nyt tämä alusta otetaan käyttöön Suomessa. Avoimella Loop Rocks -alustalla ja -sovelluksella on jo yli 7 000 käyttäjää Ruotsissa ja Tanskassa.

NCC rakentaa palvelutalon Turkuun

NCC on sopinut palvelutalon rakentamisesta Turun kaupungin vanhuspalveluille. Hankkeen toteuttaa Turun Palvelutilat Oy, joka on TVT Asunnot Oy:n tytäryhtiö.

NCC lanseeraa kaikki kestävän kehityksen näkökulmat huomioivan työmaakonseptin

NCC ottaa käyttöön uuden vastuullista rakentamista tukevan toimintamallin. Vastuullinen työmaa kattaa ensimmäisenä Suomessa kaikki kestävän kehityksen näkökulmat työmaalla. Se kokoaa vastuulliset teot konkreettisiksi ja mitattaviksi toimenpiteiksi.

Metsähallitus ja NCC pilotoivat ekologista kompensaatiota

Yhteiskunta tarvitsee toimiakseen teitä ja rakennuksia. Niiden rakentaminen muuttaa luontoa ja heikentää luonnon monimuotoisuutta paikallisesti. Metsähallitus ja NCC selvittävät pilottiprojektissaan voisiko haittavaikutukset hyvittää. Projekti on ainutlaatuinen Suomessa ja jopa Pohjoismaissa.

NCC:n ja Auratum Asuntojen yhteistyö jatkuu – As Oy Momentumin rakentaminen alkamassa

NCC rakentaa Auratum Asunnot Turku Oy:lle asuntoja Turun Kupittaanpuiston tuntumaan. Kaivokadun ja Itäisen Pitkäkadun kulmaan valmistuu keväällä 2020 As Oy Momentum, johon tulee 182 omistusasuntoa, yleiset tilat sekä kolme liiketilaa.

Omat vaikutusmahdollisuudet asuinalueiden kehittämiseen koetaan huonoiksi – tätä mieltä on kaksi kolmesta asukkaasta

Kutsu: tervetuloa kuulemaan lisää Inclusive City -kyselyn tuloksista Lähiöfest-viikon avajaisiin Teurastamon Kellohalliin ma 25.9. klo 9:00 sekä sen jälkeen Dome of Visions -paviljonkiin.

NCC lanseeraa uudenlaisen energiaoppimisen työkalun kouluille

NCC tarjoaa kouluille uudenlaista tapaa hyödyntää koulurakennusta ilmiöoppimisen välineenä. MySchool on palvelu, joka perehdyttää kiinteistöstä saatavan datan kautta energiansäästöön ja rakennuksen sisäilmasto-ominaisuuksiin. Palvelua kehitetään Tyrnävän Rantaroustin koulun kanssa.

NCC lunastaa lupauksia uudessa Rovaniemen tienhoitourakassa

NCC huolehtii Rovaniemen alueen valtion tieverkon turvallisuudesta ja liikennöitävyydestä seuraavan viiden vuoden ajan. Kyseessä on uudenlainen alueurakka, joka perustuu yksityiskohtaisten laatusuunnitelmien sijaan NCC:n antamille laatulupauksille. Urakassa keskitytään aiempaa enemmän tienkäyttäjien huomioimiseen ja digiteknologioiden hyödyntämiseen.

Lahden kansanopisto haluaa yhden katon alle - NCC kumppaniksi Harjukadun kaavakehitykseen

Lahden kansanopisto on solminut NCC Suomi Oy:n kanssa sopimuksen, joka käynnistää asemakaavan muutoksen haun opiston päärakennuksen tontille Harjukatu 46:een. Tavoitteena on laatia tontin rakentamattomalle osalle kehittämissuunnitelma sekä mahdollistaa päärakennuksen käyttötarkoituksen muutos.