Lehdistötiedotteet

NCC rakentaa Espoon Asunnoille 126 uutta asuntoa

NCC ja Espoon Asunnot ovat solmineet As Oy Espoon Perkkaantien kokonaisvastuurakentamista koskevan urakkasopimuksen. 

Työrauha tulee nappia painamalla

NCC aloitti pari kuukautta sitten asiakaskäyttöön tarkoitetun työrauhanappulan pilotoinnin. Asiakas voi painaa nappulaa, jos rakennustyömaalta kuuluu liikaa meteliä. NCC:n työmaa saa häiriöilmoituksen välittömästi ja pyrkii heti hiljentämään äänitasoa.

Tulikattila syttyy Tampereella – NCC:n luonnon monimuotoisuusohjelma jatkuu Teiskossa

NCC on saanut viranomaisilta luvan aloittaa Tampereen Etelä-Teiskossa sijaitsevalla kiviainesalueellaan luonnon monimuotoisuutta edistävän ohjelmansa, Kielon. Kielo (Kiviaineksen elävä luonto) on ohjelma, jonka tavoitteena on toteuttaa luonnon monimuotoisuutta ylläpitäviä ja edistäviä ratkaisuja kiviainestoiminnan aikana ja sen päätyttyä, huomioiden alueiden omat erityispiirteet.

HURRAA! -palkinto NCC:n peruskorjaamalle Aalto-yliopiston oppimiskeskukselle

Espoon rakennuslautakunta on palkinnut NCC:n peruskorjaaman Aalto-yliopiston oppimiskeskuksen vuoden 2016 HURRAA! -palkinnolla. 

NCC rakentaa toimistokokonaisuuden Vallilan vetovoimaiselle bisnesalueelle

NCC on mukana kehittämässä nopeasti kasvavaa Pasila-Kalasatama-akselin välistä aluetta Helsingissä. Fredriksberg tarjoaa näkyvän sijainnin yritykselle, joka haluaa olla keskusta-alueella lähellä pääväyliä ja raideliikennettä. Fredriksbergiin luodaan elävä työympäristö, joka kytkeytyy luontevasti alueen palveluihin ja tapahtumiin 24/7.

NCC:n biodiversiteettiohjelma sai tunnustuksen parhaasta ympäristökäytännöstä

NCC:n biodiversiteettiohjelma, Kielo, on saanut tunnustuksen eurooppalaisen kiviainesliiketoiminnan etujärjestön, UEPG:n, palkintotilaisuudessa 16.11.2016.

NCC:n rakennustyömaista 100 prosenttia mobiilituettuja

Digitaalisuudesta tehdään arkipäivää myös rakennusalalla

Vuosi ilman tapaturmia

NCC:n pääkaupunkiseudun asuntorakentamisessa saavutettiin lokakuussa merkkipaalu turvallisuustyössä: omien työntekijöiden osalta tuli täyteen vuosi ilman tapaturmataajuudessa huomioitavia työtapaturmia, eli tapaturmia, joista aiheutuu yhden tai useamman päivän sairauspoissaolo.

NCC rakentaa uusia vuokra-asuntoja Jätkäsaareen

NCC rakentaa Helsingin seurakuntayhtymälle Jätkäsaareen asunto-osakeyhtiö Helsingin Jätkäsaaren Atriumin. Rakennukseen tulee noin 80 vuokra-asuntoa sekä liike- ja seurakunnan tiloja. Urakka on arvoltaan yli 11 miljoonaa euroa.

Muutoksia NCC:n Suomen johdossa

NCC:n Suomen maajohtajana ja rakennustoiminnoista vastaavan NCC Buildingin johtajana toimiva Harri Savolainen on nimitetty NCC-konsernin Operational Support -toiminnon johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Harri Savolainen aloittaa uudessa tehtävässään vuoden 2017 alussa.

Hovioikeus hylkäsi NCC:hen kohdistuneet asfalttikartelliin liittyvät korvausvaatimukset

Suomen valtion ja kuntien vahingonkorvausvaatimukset liittyen asfalttikartelliin on NCC:n osalta hylätty Helsingin hovioikeuden päätöksellä. Päätös annettiin tänään 20.10.2016. 

NCC rakentaa Vantaalle 96 asuntoa

NCC on solminut urakkasopimuksen AVAIN Rakennuttaja Oy:n kanssa Asunto-osakeyhtiö Vantaan Keimolankurvin rakentamisesta.

NCC rakentaa kiinteistörahastolle suunnittelemansa neljän kerrostalon kokonaisuuden Turkuun

NCC kehittää ja rakentaa neljän kerrostalon kokonaisuuden eli noin 200 asuntoa sekä parkkihallin Turkuun. Asiakas on FinCap Fund I Ky, joka on osa FinCap Kiinteistörahastot Oy:tä. Kaupan arvo on 27,1 miljoonaa euroa. 

NCC ja Optiplan kehittämään Jakomäkeä

NCC:n ja Optiplanin muodostama konsortio on tänään allekirjoittanut hankesopimuksen Helsingin kaupungin kiinteistöviraston kanssa Jakomäen kaupunginosan keskuksen kehittämisestä allianssihankkeena yhdessä Helsingin kaupungin kanssa.

Suurpellon keskus rakenteille Espoossa

NCC on käynnistänyt ostoskeskuksen rakentamisen Espoon Suurpellossa. Liikekiinteistössä on vuokrattavaa liiketilaa reilut 4500 neliömetriä ja se valmistuu marraskuussa 2017.