Lehdistötiedotteet

NCC kehittää Ruoholahteen avoimia pääkonttoritason toimistotaloja

NCC on laatinut Ruoholahteen asemakaavamuutoksen tueksi viitesuunnitelmia pääkonttoritason toimistorakennuksista yhteistyössä Helsingin kaupungin, JKMM Arkkitehtien, alueen toimijoiden ja vuokralaisten kanssa. Konseptina on syntynyt korkean palvelutason toimistorakennuksia, joissa oleellista on alueen muille toimijoille ja asukkaille avoimet palvelut.

NCC voitti valtakunnallisen työturvallisuuskilpailun historiallisella täyden sadan pisteen tuloksella

NCC on voittanut valtakunnallisen Turvallisuus alkaa minusta -työturvallisuuskilpailun. Voittajatyömaan työturvallisuuden tasoa mittaava TR-indeksi oli historiallinen: täydet 100.

NCC käynnistää Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 uudisrakentamisen ensimmäisen vaiheen

NCC aloittaa Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -sairaalaprojektin ensimmäisen vaiheen rakentamisen Oulussa. Marraskuussa 2017 allekirjoitetun sopimuksen jälkeen tehtyjen uusien suunnitelmien myötä NCC:n osuus allianssimallilla toteutettavasta hankkeesta on kasvanut noin 35 MEUR ja on nyt yhteensä noin 109 MEUR. Asiakkaana on Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Kaskelantien Joutsenmerkki-asuintalo ilmastoinnovaatiokilpailun finaaliin

NCC:n VAV:lle rakentama Joutsenmerkitty asuintalo on valittu Asuntomarkkinoiden innovaatiokilpailun finaaliin. Tänä vuonna kilpailun painopisteenä ovat ilmastonmuutoksen hillintään ja torjuntaan tähtäävät ratkaisut ja palvelut.