Lehdistötiedotteet

NCC rakentaa Tuiran monitoimitalon Ouluun

Uusi monitoimitalo tulee vuonna 1900 rakennetun Tuiran koulun yhteyteen. NCC toteuttaa tilatehokkaan monitoimitalon haastavaan rakennuspaikkaan valmiiden suunnitelmien pohjalta. Rakennustyöt alkavat heti.   

NCC rakentaa HOK-Elannolle päivittäistavarakaupan Järvenpäähän

NCC on allekirjoittanut S-ryhmän suurimman osuuskaupan HOK-Elannon kanssa sopimuksen uuden S-marketin rakentamisesta Järvenpään Ainolaan.

MTV:n uusi Pöllölaakso sai ympäristösertifikaatin – kaikki NCC:n toimitilat ovat BREEAM-sertifioituja

NCC:n kehittämälle ja rakentamalle Fredriksberg D -toimitilarakennukselle on myönnetty arvostettu BREEAM Excellent -tason ympäristösertifikaatti. MTV:n Pöllölaakso muutti toimitiloihin viime talvena.

NCC rakentaa Rovaniemelle Napsun monitoimitalon

NCC on tehnyt sopimuksen Rovaniemen kaupungin kanssa Napsun monitoimitalon toteutuksesta Nivavaarassa. Lisäksi koulujen piha-alueet rakennetaan uudelleen, myös viereinen urheilukenttä uudistetaan. Rakennushankkeen arvo on NCC:lle noin 34 miljoonaa euroa.

NCC toteutti Helsingin NMKY:lle urheiluareenan Pakilaan

NCC:n Helsingin NMKY:lle kokonaisvastuu-urakkana toteuttama Namika Areena on valmistunut. NMKY on vastaanottanut uudet tilat, jotka luovat hienot puitteet sekä koripallon että muiden lajien pelaamiselle. Ensimmäiset pelit pelataan tänään!

NCC:n We Land -toimistotalon kierrätetty kuparijulkisivu loistaa jo Ruoholahdessa – Talo edustaa kunnianhimoista vastuullisuusajattelua rakennusalalla

Rakenteilla oleva ja juuri harjakorkeuden saavuttanut We Land -toimistotalo on NCC:n kunnianhimoisin kehittämishanke vastuullisuuden näkökulmasta. Siitä näkyvin osa on rakennuksen persoonallinen julkisivu, joka on kierrätettyä ja uudelleen kierrätettävää kuparia.

NCC:n rakentamalle Viialan yhtenäiskoululle myönnettiin Joutsenmerkki

Kesäkuun lopussa valmistuneelle Viialan yhtenäiskoululle luovutetaan tänään Joutsenmerkki. Koulu on ensimmäinen joutsenmerkitty koulu Pirkanmaalla ja vasta kuudes koko Suomessa.  

NCC:n peruskorjaamalle Sampotalolle Turussa korkeatasoinen kansainvälinen ympäristösertifikaatti

Sampotalo Yliopistonkadulla Turun keskustassa on saanut korkeimman korjausrakennuskohteelle Suomessa myönnetyn kansainvälisen BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatin. Aiemmin vastaavan tason on saavuttanut vain kolme korjausrakennuskohdetta. Hankkeen tilaajana toimi Schroder Capital, ja kohdetta manageroi Colliers Finland.

NCC rakentaa Asuntosäätiölle 82 asumisoikeusasuntoa uudelle Lamminrahkan alueelle Kangasalle

NCC on allekirjoittanut Asuntosäätiön kanssa sopimuksen 82 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Kangasalan ja Tampereen rajalle rakentuvalle uudelle Lamminrahkan alueelle. Sopimus on arvoltaan noin 14 MEUR.

NCC Building tehostaa toimintaansa uudella organisaatiorakenteella

NCC uudistaa Suomessa Buildingin organisaatiorakenteen heinäkuun alusta alkaen. Suurin muutos tapahtuu pääkaupunkiseudulla, jossa rakentamisen toimialat järjestellään uudelleen.