Lehdistötiedotteet

NCC rakentaa uuden Valkeavuoren kampuksen Kaarinaan

NCC on allekirjoittanut Kaarinan kaupungin kanssa sopimuksen Valkeavuoren kampuksen rakentamisesta. Hanke on arvoltaan 37,1 MEUR ja se toteutetaan kokonaisvastuu-urakkana. NCC kirjaa hankkeen kolmannen kvartaalin tilauskantaan.

NCC käynnistää syksyllä Länsi-Pakilan uuden koulu- ja päiväkotirakennuksen rakentamisen

Tulevana syksynä käynnistetään Pakilanpuiston kouluhankkeen allianssin toinen vaihe, jossa Elontielle rakennetaan uusi päiväkoti- ja koulurakennus.

NCC:n Fredriksbergin viimeinen vaihe valmistui – MTV:n Pöllölaakso muuttaa loppuvuodesta

NCC:n kehittämä ja rakentama Fredriksberg D on valmistunut kiinteistökokonaisuuden viimeisenä osana Helsingin Vallilan Konepajan alueelle. MTV:n Pöllölaakso, Suora Broadcast Oy ja Kanresta muuttavat uuteen rakennukseen loppuvuoden aikana. Fredriksberg on toteutettu BREEAM-ympäristösertifikaatin Excellent-tason mukaisesti.

Mikkelin kouluhankkeen rakennuslupa lainvoimainen

NCC aloittaa Mikkelissä 850 oppilaan eteläisen aluekoulun rakennustyöt rakennusluvan saatua lainvoimaisuuden. Koulun nimeksi valikoitui nimikilpailun jälkeen Saimaanportin yhtenäiskoulu.

NCC:n työkykypäällikkö Taina Tuhkanen valittu Vuoden Työterveyshoitajaksi

NCC:n työkykypäällikkönä työskentelevä Taina Tuhkanen on valittu Vuoden Työterveyshoitajaksi. Valinnan teki Suomen Työterveyshoitajaliitto. Taina Tuhkanen on ensimmäinen Vuoden Työterveyshoitaja, joka työskentelee yrityksessä työterveyden ja työkyvyn asiantuntijana.

NCC työturvallisuuskilpailun voittoon

NCC on voittanut Rakennusteollisuus ry:n alueellisen työturvallisuuskilpailun Uudellamaalla. NCC palkittiin parhaana suurten yritysten sarjassa, lisäksi NCC sai myös Etelä-Suomen aluehallintoviraston luovuttaman kiertopalkinnon.  Nämä tunnustukset jaettiin tänään Rakennusteollisuuden turvallisuusviikon pääseminaarissa Helsingissä.

Jarkko Salmenoja nimitetty NCC:n Sisä-Suomen toimialajohtajaksi

Jarkko Salmenoja aloittaa elokuun alussa NCC Buildingin Sisä-Suomen toimialajohtajana. Sisä-Suomen toimialaan kuuluvat toiminnot Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

NCC vuokraa Woltille Kulma21-toimistotalon Helsingin Kampissa

Wolt on tehnyt sopimuksen NCC:n kanssa Kulma21-toimistotalon vuokraamisesta. Kyseessä on entinen KY-talo. NCC:n kehittämä ja peruskorjaama rakennus valmistuu kesällä 2023. Talo on ensimmäinen BREEAM Excellent -ympäristöluokitusta tavoitteleva korjausrakentamiskohde.

NCC rakentaa Helsingin NMKY:lle urheiluareenan Pakilaan

NCC on sopinut Helsingin NMKY:n omistaman KOy Namika Areenan kanssa urheiluareenan rakentamisesta Helsingin Pakilaan. Uudet tilat valmistuvat syksyllä 2023. Kokonaisvastuu-urakan arvo on noin 12,0 miljoonaa euroa.

NCC rakentaa NREPille 526 asuntoa Turun Pukkilaan

NCC on sopinut NREPin kanssa viiden kerrostalon ja 526 asunnon rakentamisesta Turun Pukkilaan. Hankkeen arvo on yhteensä noin 59 miljoonaa euroa.