Lehdistötiedotteet

NCC työturvallisuuskilpailun voittoon

NCC on voittanut Rakennusteollisuus ry:n alueellisen työturvallisuuskilpailun Uudellamaalla. NCC palkittiin parhaana suurten yritysten sarjassa, lisäksi NCC sai myös Etelä-Suomen aluehallintoviraston luovuttaman kiertopalkinnon.  Nämä tunnustukset jaettiin tänään Rakennusteollisuuden turvallisuusviikon pääseminaarissa Helsingissä.

Jarkko Salmenoja nimitetty NCC:n Sisä-Suomen toimialajohtajaksi

Jarkko Salmenoja aloittaa elokuun alussa NCC Buildingin Sisä-Suomen toimialajohtajana. Sisä-Suomen toimialaan kuuluvat toiminnot Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

NCC vuokraa Woltille Kulma21-toimistotalon Helsingin Kampissa

Wolt on tehnyt sopimuksen NCC:n kanssa Kulma21-toimistotalon vuokraamisesta. Kyseessä on entinen KY-talo. NCC:n kehittämä ja peruskorjaama rakennus valmistuu kesällä 2023. Talo on ensimmäinen BREEAM Excellent -ympäristöluokitusta tavoitteleva korjausrakentamiskohde.

NCC rakentaa Helsingin NMKY:lle urheiluareenan Pakilaan

NCC on sopinut Helsingin NMKY:n omistaman KOy Namika Areenan kanssa urheiluareenan rakentamisesta Helsingin Pakilaan. Uudet tilat valmistuvat syksyllä 2023. Kokonaisvastuu-urakan arvo on noin 12,0 miljoonaa euroa.

NCC rakentaa NREPille 526 asuntoa Turun Pukkilaan

NCC on sopinut NREPin kanssa viiden kerrostalon ja 526 asunnon rakentamisesta Turun Pukkilaan. Hankkeen arvo on yhteensä noin 59 miljoonaa euroa.

Ruoholahdessa toimistotalo We Landin peruskivi on nyt muurattu ja talo alkaa nousta ylöspäin

Rumbanaukiolle keväällä 2024 valmistuvan We Land -toimistotalon peruskivenmuurausjuhlallisuudet järjestettiin koronatilanteen mukaisesti etätapahtumana. Perinteisen rakentamisen alkuvaiheen juhlallisuuden avasi Helsingin kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki. We Land on aikakautemme malliesimerkki toimistorakentamisesta.

NCC rakentaa yhtenäiskoulun Mikkeliin

NCC on allekirjoittanut sopimuksen Mikkelin kaupungin kanssa eteläisen aluekoulun rakentamisesta.

NCC:lle uusi kaupunki- ja hankekehityksen yksikkö

NCC perustaa kaupunki- ja hankekehityksen yksikön. Yksikön vetäjänä aloittaa 1.6. mennessä Otto Oksanen. Hän on NCC Suomen johtoryhmän jäsen ja raportoi maajohtaja Kari Onniselälle.

NCC korjaa Ratamestarinkatu 9:ssä sijaitsevan toimistorakennuksen

NCC kunnostaa Helsingin Pasilassa Ratamestarinkatu 9:ssä sijaitsevan toimistotalon, jossa toimivat mm. Helsingin hallinto-oikeus, markkinaoikeus ja työtuomioistuin. Hankkeelle on asetettu tiukat kiertotalous- ja hiilijalanjälkitavoitteet. Urakan arvo on noin 16 miljoonaa euroa.

NCC:n Suomen asfalttiliiketoiminta on siirtynyt Asfalttikallion omistukseen

Liiketoiminnan siirtyminen uuden omistajan hallintaan on sujunut suunnitelmien mukaan ja liiketoiminta on nyt siirtynyt Asfalttikalliolle.