Lehdistötiedotteet

NCC rakentaa 153 asuntoa Roihuvuoreen

NCC on sopinut Helsingin Asuntotuotannon eli Att:n kanssa kahden eri asuntokohteen rakentamisesta Helsingin Roihuvuoreen. Kohteisiin tulee yhteensä 153 asuntoa. Molemmat kohteet ovat kiinteähintaisia urakoita, ja niiden arvo on noin 19 ja 17,5 MEUR.

NCC hakee tonttivarausta Ruoholahdesta

NCC hakee tonttivarausta Ruoholahden alueen kehittämiseksi ja rakentamiseksi toimistokäyttöön. Maa-alueet omistaa Helsingin kaupunki. NCC:n tavoitteena on kehittää yhdessä Helsingin kaupungin kanssa Ruoholahden työpaikka-aluetta entistä toiminnallisemmaksi ja viihtyisämmäksi.

NCC rakentaa SATOlle 143 asuntoa Herttoniemeen

NCC on sopinut SATOn kanssa yhteensä 143 uuden asunnon rakentamisesta Herttoniemen Laivalahdenkaarelle. Kyseessä on tekninen kokonaisvastuu-urakka, jonka arvo on noin 22 MEUR.

NCC muuttaa toimistorakennuksen kouluksi Espoon Niittykummussa

NCC remontoi Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman omistamaan rakennukseen tilat Uusikummun koululle Espoon Niittykumpuun. Uudet koulutilat valmistuvat keväällä 2019.

NCC peruskorjaa ulkoministeriön tilat Helsingin Katajanokalla

NCC on valittu korjausrakentajaksi ulkoministeriön perusparannukseen Helsingissä. Asiakas on Senaatti-kiinteistöt. NCC:n urakan osuus hankkeesta on noin 48 MEUR.

NCC myy sijoittajalle kaksi kauppapaikkakohdetta 54 miljoonalla eurolla

NCC on tänään myynyt Niamille kaksi kehityshanketta: Suurpellon keskuksen Espoosta ja Laajasalon uuden ostoskeskuksen Helsingistä. Kohteiden yhteisarvo on noin 54 miljoonaa euroa.

Vantaa rakennuttaa kaksi uutta koulua allianssimallilla – käyttäjäkokemukset hyödynnetään suunnittelussa

NCC on valittu rakentajaosapuoleksi allianssiin, joka kehittää ja rakentaa Vantaalle Rajatorpan ja Hämeenkylän koulut.

Savon koulutuskuntayhtymä rakennuttaa Varkauteen oppilaitoksen yhteistyömallilla

NCC on valittu kehitysvaiheen rakentajaosapuoleksi hankkeeseen, jossa rakennetaan uutta ja korjataan vanhaa.