Lehdistötiedotteet

Asfalttityöntekijät ovat huolissaan ylinopeuksien aiheuttamasta turvallisuusriskistä päällystystyömailla

NCC:llä on käytössä mobiilikäyttöinen Synergi-sovellus, jonka avulla henkilöstö voi tehdä työhön liittyviä turvallisuushavaintoja. Niistä käy ilmi, että asfalttitöissä ohikulkevan liikenteen ylinopeudet koetaan merkittäväksi vaaratekijäksi.

NCC vuokraa Espoon Hatsinanpuistossa 10 000 m2:n toimitilat ja myy noin 80 miljoonan euron kohteen Varmalle

NCC on solminut pitkän vuokrasopimuksen Trimble Solutions Corporationin kanssa 10 000 m2:n toimitiloista Espoon Hatsinanpuistoon rakennettavasta uudiskohteesta. NCC on myös allekirjoittanut Eläkeyhtiö Varman kanssa kohteen myyntiä koskevan sopimuksen.

NCC rakentaa infrastruktuurin kahteen uuteen tuulipuistoon Pohjanmaalla

NCC on saanut OX2:n Storbackenin ja Kröpulnin tuulipuistojen infrarakentamisurakan, joka on arvoltaan yli 10 miljoonaa euroa. 

Kinnaria kelpaa esitellä – koulu on Järvenpään lippulaiva

Kinnarin melkein 1 000 käyttäjän koulu on esimerkki siitä, millaisia tulevaisuuden koulut ovat niin Järvenpäässä kuin muuallakin. Oppilaskeskeisyys, vuorovaikutus ympäristön kanssa, muuntojoustavuus ja teknologia oppimisen tukena korostuu uudessa pedagogiikassa.

OP Pohjois-Savolle uusi pääkonttori – NCC kumppaniksi Kuopion kehityshankkeeseen

OP Pohjois-Savo on solminut NCC:n kanssa esisopimuksen hankkeesta, jossa Kuopion ydinkeskustan kortteliin tehdään uusi asemakaava. Tavoitteena on yhtenäistää kaupunkikuvaa sekä rakentaa OP:lle uusi kestävän kehityksen mukainen pääkonttori.

Ruoholahteen kansainvälisen tason pääkonttorialue, jossa yhdistetään ympäristö ja palvelukulttuuri täysin uudella tavalla

Deloitte tuo Suomen pääkonttorinsa ja noin 700 työntekijäänsä vuonna 2022 valmistuvaan We Land -taloon K.A. Fagerholmin aukiolle Ruoholahteen. NCC:n kehittämä We Land -konsepti nostaa Ruoholahden yhdeksi Helsingin vetovoimaisimmista alueista. Rakennukselle suunnitellaan poikkeuksellisen korkeaa BREEAM -ympäristöluokituksen Outstanding -tasoa. 

Kaupunkilaisten kynnys osallistua kaupunkikehitykseen madaltuu – We Land osallistaa ohikulkijat Ruoholahdessa

NCC tekee yhteistyötä tekoäly-yhtiö CHAOSin kanssa täyttääkseen Ruoholahden asukkaiden, alueella oleskelevien ja työskentelevien toiveet sekä rakentaakseen Helsingin kestävimmän, innovatiivisimman ja yhteisöllisimmän yrityskeskittymän – We Landin. CHAOS tukee projektia keräten suunnittelun tueksi demografiatietoja ja asukkaiden mielipiteitä.

Helsingin Rautatieaseman 4. laiturin julkisivujen kunnostustyöt kaventavat kulkuväylää 17.6. lähtien

NCC muuttaa VR:n vanhan pääkonttorin hotelliksi Rautatieasemalla. Urakkaan kuuluvat 4. laiturin julkisivun kunnostustyöt, jota varten tarvittavat rakennustelineet pystytetään laiturille 17.6. alkaen. Rakennustelineet kaventavat matkustajille varattua laiturileveyttä, mutta väylä pysyy auki koko kunnostuksen ajan.

Outokummun Kemin kaivokselle nousee uusi malminnostotorni

NCC on allekirjoittanut sopimuksen Outokummun kanssa malminnostotornin rakentamisesta Kemin kaivokselle. Kyseessä on kokonaisurakka ilman talotekniikkaa ja sen arvo on noin 13,6 MEUR.

Lahdessa kehitetään terveellistä betonirakentamista

Lahden Tilakeskus on valinnut Nastolaan rakennettavan Rakokiven monitoimitalon urakoitsijaksi NCC:n. Kyseessä on kokonaisurakka, jonka arvo on 22,7 MEUR. Monitoimitalohankkeelle on asetettu korkeat sisäilmatavoitteet ja sen yhteydessä toteutetaan Terve betonirakenteinen koulu -kehityshanke.

NCC rakentaa THL:n uudet oikeuslääketieteen tilat Helsinkiin -  korkea vaatimustaso hygienia- ja turvallisuusjärjestelmille

NCC rakentaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle (THL) uudisrakennuksen Helsingin Mannerheimintielle. Asiakas on Senaatti-kiinteistöt ja kyseessä on Senaatin kärkihankeallianssisopimus, jonka arvo on noin 30,5 MEUR.

NCC suuntaa vahvemmin kohti erikois- ja teollisuusrakentamisen markkinaa

NCC Buildingiin on perustettu uusi erikois- ja teollisuusrakentamiseen keskittyvä toimiala, Erikoisprojektit. Taustalla on halu keskittää toimintaa ja osaamista markkinaan, jossa NCC näkee tarvetta laaja-alaiselle osaamiselleen. Tavoitteena on tuoda vahva yhteistoiminnallinen toimintamalli myös teollisuusrakentamiseen. Toimialan johtajaksi on nimitetty Frej Weurlander. Erikoisprojekteille haetaan uusia työmaatoimihenkilöitä erityisesti Oulun ja Pohjois-Suomen alueelle.

NCC:n Dome of Visions -paviljonki palaa Lähiöfestiin 23.-29.9.2019

Kolmatta kertaa järjestettävä Lähiöfest tuo tälläkin kertaa yhteen kaupungit, yritykset, yhdistykset, paikalliset toimijat ja asukkaat keskustelemaan lähiöiden tulevaisuudesta. Tapahtumapaikkoina ovat Riihimäki, Kauniainen, Helsinki sekä isäntäkaupunkina toimiva Espoo, joka on syyskuun viimeisen viikon päätapahtumapaikka. NCC:n paviljonki toimii jälleen tapahtumassa ”ideoiden kasvihuoneena”, tällä kertaa Espoon Otaniemessä.

NCC rakentaa Lahden Taloille kaksi A-luokan kerrostaloa Lahden keskustaan

NCC toteuttaa Lahden Taloille kaksi kerrostaloa KVR-urakkana Lahden keskustaan. Taloihin tulee 110 korkealaatuista ja ympäristöystävällistä vuokra-asuntoa. 

NCC rakentaa 86 vuokra-asuntoa Tampereelle

NCC on allekirjoittanut sopimuksen Luotsi Asuntorahasto Ky:n kanssa 86 asunnon rakentamisesta Tampereelle. Kyseessä on KVR-urakka, jonka arvo on noin 7,4 MEUR.