NCC Property Development

NCC Property Development kehittää ja myy liikekiinteistöjä rajatuilla kasvumarkkinoilla Pohjoismaissa. Kehitämme tulevaisuuden toimitiloja, jotka suunnitellaan tukemaan yritysten toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkaille ja yhteiskunnalle arvoa luovilla laaturatkaisuilla kehitämme pitkäkäaikaisia ja kestävän kehityksen mukaisia ympäristöjä, joissa ihmiset ja yritykset viihtyvät.

Tavoitteenamme jokaisessa projektissa on saada aikaan myönteinen nettovaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan sekä edistää kestäviä ominaisuuksia, parempia työpaikkoja sekä entistä osallistavampia kaupunkeja. Tavoittelemme kohteissamme minimissään BREEAM-ympäristösertifikaatin toiseksi korkeinta Excellent-tasoa ja niissä lasketaan hiilijalanjälki. 

Toimitiloja paremman huomisen tekijöille

NCC tarjoaa toimitilaratkaisuja, jotka yhdistävät ihmisten yksilölliset ja yhteisölliset tarpeet sekä yritysten liiketoiminnalliset tavoitteet samaan käyttäjäkokemukseen. Kestävä kehitys, tilojen joustavuus ja käyttäjäystävällinen digitaalinen infra ovat siinä keskeisiä asioita. Tuomme sykettä ja inspiraatiota sinne, missä ihmiset kohtaavat ja rauhaa sinne, missä sitä kaivataan. Haluamme toimitilaratkaisuillamme auttaa yrityksiä paremman huomisen rakentamisessa. Tutustu tarjontaamme.