NCC Property Development

NCC Property Development kehittää ja myy liikekiinteistöjä rajatuilla kasvumarkkinoilla Pohjoismaissa. Toiminta keskittyy kestävän kehityksen mukaisiin toimisto- ja kauppapaikkahankkeisiin kasvukeskuksissa.

Toiminta keskittyy houkuttelevilla alueilla sijaitseviin, kestävän kehityksen mukaisiin toimisto-, liike- ja varastotiloihin, ja sitä leimaa asiakkaiden tarpeiden syvällinen ymmärtäminen. 

Koska kiinteistöjen kehittäminen on pitkä prosessi, alan trendeihin pitää kiinnittää huomiota, jotta tulevaisuuden asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset pystytään täyttämään. On tärkeää tietää, millä maantieteellisillä alueilla ja minkälaisissa kiinteistöissä asiakkaat tahtovat työpaikkojensa sijaitsevan 5–10 vuoden kuluttua.

NCC kerää asiasta järjestelmällisesti tietoa tulevaisuudentutkimuksen, asiakashaastattelujen ja trendien seurannan avulla. Megatrendit kuten kaupungistuminen ja kilpailu osaajista vahvistavat NCC:n potentiaalia kehittää urbaaneja keskittymiä tarjoamalla vetovoimaisia toimisto- ja liiketiloja, joissa on otettu huomioon myös tarve hyvin toimivasta infrastruktuurista.

Esimerkkejä siitä, miten toimimme, löytyy Future Office by NCC –prosessista, joka perustuu kattavaan tutkimukseen tulevaisuuden työpaikoissa- ja ympäristöissä. Future Retail by NCC -konseptimme avulla kehitämme kauppapaikkoja, joissa ihmiset haluavat asioida, syödä, seurustella ja viihtyä pitkään.

Petri Bergström
Bergström Petri

Head of NCC Property Development Finland, NCC Property Development

Joachim Holmberg 3
Holmberg Joachim

Liiketoiminta-alueen johtaja, NCC Property Development