NCC Property Development

NCC Property Development kehittää ja myy liikekiinteistöjä rajatuilla kasvumarkkinoilla Pohjoismaissa. Toiminta keskittyy kestävän kehityksen mukaisiin toimisto- ja kauppapaikkahankkeisiin kasvukeskuksissa.

Toiminta keskittyy houkuttelevilla alueilla sijaitseviin, kestävän kehityksen mukaisiin toimisto-, liike- ja varastotiloihin, ja sitä leimaa asiakkaiden tarpeiden syvällinen ymmärtäminen. 

Koska kiinteistöjen kehittäminen on pitkä prosessi, alan trendeihin pitää kiinnittää huomiota, jotta tulevaisuuden asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset pystytään täyttämään. On tärkeää tietää, millä maantieteellisillä alueilla ja minkälaisissa kiinteistöissä asiakkaat tahtovat työpaikkojensa sijaitsevan 5–10 vuoden kuluttua.

NCC kerää asiasta järjestelmällisesti tietoa tulevaisuudentutkimuksen, asiakashaastattelujen ja trendien seurannan avulla. Megatrendit kuten kaupungistuminen ja kilpailu osaajista vahvistavat NCC:n potentiaalia kehittää urbaaneja keskittymiä tarjoamalla vetovoimaisia toimisto- ja liiketiloja, joissa on otettu huomioon myös tarve hyvin toimivasta infrastruktuurista.

Toimitiloja paremman huomisen tekijöille

NCC tarjoaa toimitilaratkaisuja, jotka yhdistävät ihmisten yksilölliset ja yhteisölliset tarpeet sekä yritysten liiketoiminnalliset tavoitteet samaan käyttäjäkokemukseen. Kestävä kehitys, tilojen joustavuus ja käyttäjäystävällinen digitaalinen infra ovat siinä keskeisiä asioita. Tuomme sykettä ja inspiraatiota sinne, missä ihmiset kohtaavat ja rauhaa sinne, missä sitä kaivataan. Haluamme toimitilaratkaisuillamme auttaa yrityksiä paremman huomisen rakentamisessa. Tutustu tarjontaamme.

Bergström Petri

Head of NCC Property Development Finland, NCC Property Development

Holmberg Joachim

Liiketoiminta-alueen johtaja, NCC Property Development