Toimitilojen rakentamispalvelut kokemuksella

Meillä on kyky toteuttaa erilaisin palvelukokonaisuuksin ja sopimusmallein toimitiloja asiakkaan tarpeisiin – suunnittele ja rakenna -urakat, allianssi- ja partnering-hankkeet sekä erilaiset hintakilpailutoteutukset ovat meille arkipäivää.

NCC:llä on vuosikymmenten kokemus toimitilarakentamisesta Suomessa ja Pohjoismaissa. Erityisenä vahvuutenamme on kattava kokemuksemme koulujen, sairaaloiden, toimistojen, liiketilojen ja logistiikkatilojen rakentamisesta.

Allianssimallin edelläkävijä

Projektinjohto- ja hintakilpailu-urakat kuuluvat työkalupakkiimme. Parhaimmillamme olemme allianssihankkeissa, koska hyvä ja avoin yhteistyö kiinteistön omistajien ja käyttäjien kanssa on kokemuksemme mukaan usein paras tapa rakentaa. Meillä on kyky hallita suuriakin kokonaisuuksia ja yhteistyöhankkeissamme asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

Kehitämme toimintaamme asiakkaan hyväksi

NCC on alansa edelläkävijä VDC:ssa (Virtual Design and Construction) ja digitaalisen rakentamisen saralla. VDC:n avulla voidaan tunnistaa parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut jo ennen varsinaisen rakentamisen aloittamista. Haemme myös aktiivisesti ratkaisuja, joilla tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Suunnittelussa ja toteutuksessa huomioidaan tiloihin sijoittuvien yritysten toiminnan erityispiirteet.

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

joonas-saikkonen_NCC
Saikkonen Joonas

Yksikön johtaja, Yhteistoimintarakentaminen, NCC Building Nordics

ReijoVuorio_NCC
Vuorio Reijo

Yksikönjohtaja, Toimitilaurakointi, NCC Building Nordics