We Land, Helsinki

NCC on kehittänyt yhteistyössä Helsingin kaupungin ja JKMM Arkkitehtien kanssa Ruoholahden alueelle We Land -toimistotalon, jonka ytimenä ovat alueen toimijoille ja asukkaille avoimet tilat, tasokkaat ravintolat, kahvilat ja tapahtumat. Rakennus toteutetaan BREEAM-ympäristöluokituksen mukaisesti, tavoitteena kansainvälisesti poikkeuksellinen BREEAM Outstanding -luokitus. Arvioitu valmistumisaika on loppuvuodesta 2023.

Hyvä We Landin naapuri,

Rakentamista valmistelevat työt ovat nyt edenneet siihen vaiheeseen, että työmaalla on aloitettu porapaalutus. Työvaihe kestää arviolta noin kolme kuukautta ja sen aikana paaluja ja pontteja lyödään kallioon asti kannattelemaan mm.  katualueen rakenteita ja rajoittamaan pohjavesien nousua kaivantoon. Paalutus on yksi eniten melua aiheuttavista työvaiheista rakentamisen aikana ja töistä on tehty etukäteen ympäristönsuojelulain mukainen meluilmoitus.

Meluilmoitus on kokonaisuudessaan tehty ajalle 1.8.2020-15.10.2021, sillä porapaalutuksen lomassa ja työn valmistumisen jälkeen työmaalla suoritetaan myös muita meluhaittaa aiheuttavia maanrakennustöitä, kuten louhintaa. Alueella liikkuu tuona aikana myös normaalia enemmän raskaita ajoneuvoja ja muuta maansiirtokalustoa. Pahoittelemme naapureille ja alueen toimijoille aiheutuvaa häiriötä, jota maarakennus- ja louhintatyöt väistämättä ympäristöön aiheuttavat.

Meluilmoituksen mukaisia töitä tehdään aina arkisin Ma-Pe klo 7- 18  välillä.

Käynnissä oleviin työvaiheisiin, turvallisuuteen tai muihin rakennustyömaatamme koskeviin asioihin liittyen voitte ottaa yhteyttä työmaan numeroon 050 4117 007 tai täyttää alla olevan lomakkeen.

Työmaan yhteyshenkilöt:

Vastaava työnjohtaja Mikko Kolehmainen

Yksikönjohtaja Reijo Vuorio

Rakennustyöt aiheuttavat muutoksia lähialueen liikennejärjestelyihin

Porkkalankadun liikennejärjestelyt ovat muuttuneet 24.11. lähtien. Jalankulku on siirtynyt pois Porkkalankadun eteläpuolelta, Helsingin suuntaan on toistaiseksi vain yksi kaista käytössä ja bussipysäkkiä on siirretty noin 100 metriä keskustan suuntaan. Lue lisää täältä!

Naapuruston infotilaisuus 10.12.2020

Naapurustolle ja medialle avoin infotilaisuus rakentamisen etenemisestä järjestettiin 10.12.2020.

Koronatilanteen vuoksi tilaisuus järjestettiin etänä ja tilaisuuden materiaali on nyt katsottavissa täältä.

 

Lue viimeisin viikkotiedote

Viikkotiedote 02-03

Työmaan tiedotteiden tilaus

Tällä lomakkeella voit tilata työmaamme tiedotteet suoraan sähköpostiisi.

Palaute

Anna palautetta työmaalle