We Land, Helsinki

NCC on kehittänyt yhteistyössä Helsingin kaupungin ja JKMM Arkkitehtien kanssa Ruoholahden alueelle We Land -toimistotalon, jonka ytimenä ovat alueen toimijoille ja asukkaille avoimet tilat, tasokkaat ravintolat, kahvilat ja tapahtumat. Rakennus toteutetaan BREEAM-ympäristöluokituksen mukaisesti, tavoitteena kansainvälisesti poikkeuksellinen BREEAM Outstanding -luokitus. Arvioitu valmistumisaika on alkuvuodesta 2024.

Hyvä We Landin naapuri,

Toimistotalon rakennustyöt ovat käynnissä.

Meluilmoituksen mukaisia meluavia töitä tehdään arkisin aina ma-pe klo 7-18 välillä. Muita rakennustöitä teemme satunnaisesti ma-pe klo 18-22 ja viikonloppuisin klo 7-22. Rakennustyöt pyritään kuitenkin tekemään pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä.

Meluilmoitus on kokonaisuudessaan tehty ajalle 1.8.2020-31.12.2022. Alueella liikkuu tuona aikana myös normaalia enemmän raskaita ajoneuvoja. Pahoittelemme naapureille ja alueen toimijoille aiheutuvaa häiriötä, jota maarakennus- perustus- ja elementtiasennustyöt väistämättä ympäristöön aiheuttavat.

Käynnissä oleviin työvaiheisiin, turvallisuuteen tai muihin rakennustyömaatamme koskeviin asioihin liittyen voitte ottaa yhteyttä työmaan numeroon 050 4117 007 tai täyttää alla olevan lomakkeen.

Rakennustyöt aiheuttavat muutoksia lähialueen liikennejärjestelyihin

Porkkalankadun liikennejärjestelyt muuttuivat 24.11.2020 alkaen. Jalankulku ja polkupyöräliikenne ovat siirtyneet pois Porkkalankadun eteläpuolelta. Helsingin suuntaan on toistaiseksi vain yksi ajoneuvokaista käytössä, bussipysäkkiä on siirretty noin 100 metriä keskustan suuntaan ja polkupyöräliikenne on kielletty Itämerenkadulta Tallberginkadulle.

Liikennejärjestelyihin tehdään rakennustöiden aikana vaihtelevasti muutoksia. Uusimmat muutokset on tehty pyöräilyreittien osalta 24.6.2021 alkaen. Katso päivitetty kartta kulkureiteistä täältä!

Lue viimeisin viikkotiedote

Viikkotiedote 11

Viikkotiedote 10

Viikkotiedote 9

Viikkotiedote 8

Viikkotiedote 7

Työmaan tiedotteiden tilaus

Seuraa rakentamisen etenemistä työmaakamerasta

Palaute