We Land, Helsinki

NCC on kehittänyt yhteistyössä Helsingin kaupungin ja JKMM Arkkitehtien kanssa Ruoholahden alueelle We Land -toimistotalon, jonka ytimenä ovat alueen toimijoille ja asukkaille avoimet tilat, tasokkaat ravintolat, kahvilat ja tapahtumat. Rakennus toteutetaan BREEAM-ympäristöluokituksen mukaisesti, tavoitteena kansainvälisesti poikkeuksellinen BREEAM Outstanding -luokitus. Arvioitu valmistumisaika on loppuvuodesta 2023.

Hyvä We Landin naapuri,

Toimistotalon työmaalla aloitettiin huhtikuun alussa louhintatyöt.

Työvaihe kestää kokonaisuudessaan elokuuhun 2021 asti. Töistä aiheutuu lähiympäristöön meluhaittaa.

Meluilmoituksen mukaisia töitä tehdään aina arkisin Ma-Pe klo 7- 18  välillä.

Meluilmoitus on kokonaisuudessaan tehty ajalle 1.8.2020-15.10.2021. Alueella liikkuu tuona aikana myös normaalia enemmän raskaita ajoneuvoja ja muuta maansiirtokalustoa. Pahoittelemme naapureille ja alueen toimijoille aiheutuvaa häiriötä, jota maarakennus- ja louhintatyöt väistämättä ympäristöön aiheuttavat.

Käynnissä oleviin työvaiheisiin, turvallisuuteen tai muihin rakennustyömaatamme koskeviin asioihin liittyen voitte ottaa yhteyttä työmaan numeroon 050 4117 007 tai täyttää alla olevan lomakkeen.

Työmaan yhteyshenkilöt:

Vastaava työnjohtaja Mikko Kolehmainen

Yksikönjohtaja Reijo Vuorio

Rakennustyöt aiheuttavat muutoksia lähialueen liikennejärjestelyihin

Porkkalankadun liikennejärjestelyt muuttuivat 24.11. 2020 alkaen. Jalankulku on siirtynyt pois Porkkalankadun eteläpuolelta, Helsingin suuntaan on toistaiseksi vain yksi kaista käytössä ja bussipysäkkiä on siirretty noin 100 metriä keskustan suuntaan.

Liikennejärjestelyihin tehdään rakennustöiden aikana vaihtelevasti muutoksia. Uusimmat muutokset on otettu käyttöön 19.4. alkaen. Katso päivitetty kartta kulkureiteistä täältä!

Lue viimeisin viikkotiedote

Viikkotiedote 29

Työmaan tiedotteiden tilaus

Seuraa rakentamisen etenemistä työmaakamerasta

Palaute