Kehitämme ja rakennamme toimitiloja

NCC:llä on pitkä kokemus asiakaslähtöisten toimitilojen kehittämisestä ja rakentamisesta. Pohjoismaisena toimijana meillä on myös laaja-alaista kansainvälisten trendien seurantaa ja osaamista. Asiakkaitamme ovat toimitilojen loppukäyttäjät, rakennuttajat ja sijoittajat. Olemme toimitilaratkaisujen ammattilaisia ja vastuullinen kumppanuus on kunnia-asiamme.

Koulurakentajana olemme menossa kovaa vauhtia uusia suuntia kohden, sillä olemme jo olleet mukana monissa uuden opetussuunnitelman määrittelemissä hankkeissa. Meillä on myös ollut ilo olla mukana useissa sairaala- ja terveydenhuoltohankkeissa. Näissä projekteissa vaatimukset ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla ja olemme onnistuneet saavuttamaan kiitettävän asiakastyytyväisyyden. Toimisto- ja kauppapaikkarakentamisessa ja -kehittämisessä olemme erittäin kokeneita ja tietoisia myös sen nykyvaatimuksista ja työhyvinvoinnin näkökulman yhä nousevasta merkityksestä.

rantaroustin-koulu-tyrnava_NCC
Rantaroustin koulu, Tyrnävä

Rantaroustin koulun uudisrakennus toteutettiin Tyrnävän kirkonkylään lähelle muita kunnan keskeisiä palveluja. Vuonna 2017 valmistuneen koulun suunnittelussa on huomioitu uuden opetussuunnitelman vaatimukset. NCC on sitoutunut koulun ylläpitoon ja kiinteistön huoltoon 20 vuodeksi.

Jarvenpaan-uusi-sosiaali-ja-terveyskeskus_NCC
Järvenpään uusi sosiaali- ja terveyskeskus JUST

JUSTin suunnittelu ja rakentaminen toteutettiin uudentyyppisen yhteistoimintamallin mukaisesti. Avoimen rakentamisen periaatteiden mukaisesti rakennus jaettiin kiinteään perusosaan ja muuntuvaan tilaosaan. Hankkeen VDC-osaaminen palkittiin alan kilpailuissa.

iso-omena-espoo_NCC
Ison Omenan laajennus

Ison Omenan laajennusosaan on valmistunut uutta liiketilaa kaiken kaikkiaan noin 25.400 neliömetriä sekä asiakas- että liityntäliikenteen pysäköintiä. Espoon kaupunki toi uudenlaisen, monipuolisen palvelutorin keskukseen.

Laukaan-Ekokoulu-havainnekuva_NCC
Laukaan Ekokoulu

Uuteen aluekyläkouluun Laukaan Vuonteelle yhdistettiin vuoden 2018 syksyksi vanhat Savion, Tarvaalan ja Vuonteen kyläkoulut. Tavoitteena oli tehdä ekologisesti kestävä koulu reilulle sadalle oppilaalle sadaksi vuodeksi. Koulu rakennettiin massiivipuusta.