Smart Choices tarjoaa vaihtoehtoja paremman tulevaisuuden puolesta

Maapallon hyvinvoinnin säilyttäminen luo paljon odotuksia, vaatimuksia ja haasteita myös yrityksille. Toiminnassamme asfaltti- ja kiviainesalalla meillä on erityisen hyviä mahdollisuuksia tehdä tuloksellista kestävän kehityksen työtä. Smart Choices -valikoimamme helpottaa asiaan perehtymistä. Toivomme keskustelua kanssasi siitä, miten voimme tehdä kestäviä valintoja yhdessä!

Haluatko tehdä päätöksiä, jotka luovat meille hyvät elinolosuhteet nyt vaarantamatta kuitenkaan tulevia sukupolvia? Voimme kehittää yhdessä merkityksellisiä ja kestäviä ratkaisuja. Smart Choices -valikoimamme avulla asiaan tutustuminen käy helposti.

Kunnianhimoinen tavoitteemme on

  • Olla aktiivinen muutosvoima alamme ajattelutavassa.
  • Mitata edistymistämme jatkuvan parantamisen varmistamiseksi.
  • Tehdä työssämme viisaita valintoja, jotka lopulta varmistavat turvallisen tulevaisuuden maapallollemme.

Smart Choices käytännössä

NCC:n Smart Choices -konsepti tavoittelee paljon. Smart Choices -tarjontamme pienentää ympäristövaikutuksia elinkaarinäkökulmasta, vähentää ilmastonmuutoksen kielteisiä vaikutuksia tai parantaa hyvinvointia työ- tai vapaa-ajalla. Koska haluamme, että tavoitteita voidaan seurata, olemme määrittäneet itsellemme laatuun ja toimintaan liittyviä kriteerejä, joita NCC:n Smart Choices -tarjonnan täytyy täyttää.

Smart Choices -tuotteet ja -ratkaisut

Teemme NCC:llä kovasti työtä vähentääksemme oman alamme hiilijalanjälkeä ja ollaksemme edelläkävijä pitkäikäisillä, kestävillä tuotteilla ja palveluilla. Smart Choicesin perusta löytyy NCC:n kestävän kehityksen viitekehyksen kuudesta painopistealueesta. Meillä ei ole kaikkia ratkaisuja vielä olemassa, mutta olemme aktiivisia tutkimaan ja kehittämään niitä yhdessä kanssasi.

Smart Choices -tarjontamme kiviaines- ja asfalttituotannossa:

Saavuta CO2-tavoitteesi NCC Green Asphaltin avulla

Hiilidioksidi- ja muita ilmastolle haitallisia kaasupäästöjä voidaan vähentää huomattavasti asfaltin tuotannossa optimoimalla energiaa, säästämällä neitseellistä materiaalia ja vähentämällä fossiilisten polttoaineiden käyttöä. NCC Green Asphalt on tapamme tuottaa asfalttia, jolla on pienimmät vaikutukset ympäristöön. Lue lisää NCC Green Asphaltista!

Depositphotos_229293076_el0 (1)
Suojele ranta-alueita NCC Armour Stone -kivituotteen avulla

Onko sinun vastustettava aaltojen, sateiden tai veden virtauksen voimaa? Kun rakennat rantavallia, laituria, satamia, siltoja, kanavia ja teitä rannalla, NCC Armor Stone auttaa sinua vastaamaan haasteeseen. Kiviaineksen kestävyys lisää myös rakenteidesi kestävyyttä ja vakautta. 

GettyImages_625274174
Korvaa luonnonhiekka ja sora NCC Machine Sandilla

Luonnonhiekkaa ja soraa on käytetty rakennustarkoituksiin vuosituhansien ajan, mutta itse asiassa tätä neitseellistä materiaalia pitäisi käyttää säästeliäästi. Käytä sen sijaan kalliokivestä valmistettua NCC Machine Sand -hiekkaa. Tuotteella saavutetaan huippulaatua, mikä tarkoittaa, että tarvittavan sementin osuutta betonissa voidaan vähentää.

iStock-173668236_rajattu
Monimuotoisempaa luontoa, kiitos NCC Kielon

NCC Kielo pyrkii säilyttämään ja edistämään kalliokivialueidemme luonnon monimuotoisuutta. Tuemme, kehitämme ja parannamme systemaattisesti alueelle ominaista biodiversiteettia sekä toiminnan aikana että sen jälkeen. Annamme takaisin enemmän ja jätämme toiminnastamme mahdollisimman vähän jälkiä. Lue lisää NCC Kielosta!

iStock-500727291 (1)
Ensiluokkaisen vastuulliset työmaat

Tuotannon kestävyyskysymysten hallitsemiseksi meillä on jokaisessa tuotantolaitoksessa joukko pakollisia ja laajennettuja kestävyysvaatimuksia - päästöt, jätteet, energia, materiaalit, sosiaalinen osallisuus ja paljon muuta. Projektissasi voit vaikuttaa toteutettujen toimien laajuuteen luodaksesi paremman tai jopa ensiluokkaisen kestävän kehityksen mukaisen työmaan. Tavoitellaan yhdessä korkealle!

SaraVäänänen_5606_500x500px
Väänänen Sara

Tuotepäällikkö, Asfaltti, NCC Industry

jan-liimatainen
Liimatainen Jan

Kehitysjohtaja, Kiviaines, NCC Industry