Airport Plaza Business Park

Menestyvä yrityspuisto Aviapolis alueen sydämessä, lähellä lentokenttää.

Vantaan Aviapolis-alueella sijaitseva Airport Plaza Business Park on uusi ja nykyaikainen yrityspuisto vahvasti kasvavalla ja kehittyvällä Vantaan Aviapolis-alueella.

Airport Plaza Business Parkin 1-3 vaiheet muodostuvat 13 toimistorakennuksesta sekä kolmesta pysäköintitalosta. Plaza on uuden vuosituhannen bisneskeskus, joka tarjoaa kansainväliset puitteet kaikenlaisten ja -kokoisten yritysten toiminnalle. Nopeat tietoliikenneyhteydet, moderni arkkitehtuuri, käyttäjäystävälliset tilaratkaisut, uusin teknologia sekä monipuoliset oheis- ja lisäpalvelut tekevät Plazasta paikan, jossa työntekijät viihtyvät ja yritykset menestyvät.

Läheisen lentokentän ansiosta alueen hotellipalvelut ja majoitusmahdollisuudet ovat erinomaiset. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitseva kauppakeskus Jumbo tarjoaa suuren valikoiman erilaisia palveluita.

Airport Plaza Business Parkin ensimmäinen vaihe valmistui vuosina 2001–2002, toinen vaihe 2005-2009 ja kolmas eli viimeinen vaihe vuosina 2010-2013. Kaikkiaan 13 toimistorakennusta käsittävä Plaza Business Park on yksi Euroopan suurimmista yrityspuistoista.