”Tilat toiveiden mukaan”, Plaza Business Park, Tuike, Vantaa

Carestream Health Finland Oy etsi yrityksen kasvustrategiaan vastaavia ja tarpeiden mukaan joustavia toimitiloja. Toiveet täyttyivät Plaza Business Parkin Tuikkeessa.

Maajohtaja Pekka Hännikäinen on tyytyväinen. Uusista toimitiloista löytyy kaikki se, mitä yritys tarvitsee: äänieristetty neuvottelutila, rauhallinen työhuone, muuntuvaa avotoimistotilaa, oma palvelinhuone ja asennushuone – Business Parkin palveluilla höystettynä.

Tarvitsimme uudet tilat, sillä vanhat eivät enää vastanneet liiketoiminnan kehittymisen tarpeita. Täällä on kaikki kohdillaan, Hännikäinen tiivistää.

Paras sijainti

Carestream Health Inc. on erikoistunut terveydenhuollon kuvantamislaitteiden ja tietojärjestelmäohjelmien valmistamiseen, kehittämiseen ja markkinointiin. Yritys on kasvanut alallaan merkittäväksi globaaliksi toimijaksi. Toimipisteitä on yli 150 maassa ympäri maailmaa.

”Teemme omissa tiloissamme ohjelmistojen esiasennusta ja testausta sekä toimittamiemme järjestelmien etävalvontaa. Näin tehostamme toimintaa ja parannemme asiakastyytyväisyyttä”, Hännikäinen kertoo tiloissa komeilevaan palvelin- ja tietokonelaitepinoon viitaten.

Tilaa tarvitaan myös kotimaisten yhteistyökumppaneiden ja ulkomaisten vieraiden vastaanottamiseen. Sijainti lentokentän naapurissa hotelleineen ja hyvine liikenneyhteyksineen onkin Hännikäisen mukaan optimaalinen. ”Vaikea olisi kuvitella toimivansa muualla.”

Tutulla tiellä

Yritys muutti Vantaan Äyritielle lokakuussa 2013 ja palasi ikään kuin juurilleen. Kodak-konserniin kuuluessaan Carestream Health Finland toimi samalla tiellä vielä parikymmentä vuotta sitten. Sittemmin tehtiin kierros muualla pääkaupunkiseudulla, mutta viime vuonna vanhat tilat olivat tulleet lopullisesti tiensä päähän.

”Tutustuimme useaan vaihtoehtoon, sillä tarjontaa oli yllättävän paljon. Vakavasti katsottiin 4-5 kohdetta, mutta aika nopeasti Plaza Business Park erottui joukosta”, Hännikäinen sanoo.

Kun vielä päämajasta Yhdysvalloista näytettiin vihreää valoa, homma oli sillä selvä. Asiat sujuivat jouhevasti ja tiloista saatiin muokattua tarpeisiin sopivat. Hännikäinen arvostaa erityisesti tilojen toimivuutta, joustavuutta ja työrauhaa sekä saatavilla olevia palveluja.

"Kun kaikki tämä on kunnossa, pystymme keskittymään olennaiseen, jaksamme enemmän ja viihdymme paremmin."