”Kehittyvän alueen sydämessä”, Plaza Business Park, Vantaa

Vantaan Innovaatioinstituutin tehtävänä on kasvattaa kaupungin vetovoimaa. Tehtävän toteuttamista tukevat ja vertaiset tilat löytyivät Plaza Business Parkin Hehkusta.

Vuonna 2009 perustettu voittoa tavoittelematon kehitysyhtiö Vantaan Innovaatioinstituutti Oy kehittää Vantaan liiketoimintaympäristöä, yritysten kasvua ja kansainvälistymistä sekä niiden sijoittumista alueelle. Yhteistyötä tehdään yritysten, yliopistojen sekä tutkimus- ja koulutuslaitosten kanssa.

Asettautuminen Plaza Business Parkin yrityskeskittymään oli yhtiölle luonteva vaihtoehto.

Toimitilat sijaitsevat metropolialueen ytimessä ja kansainvälisen lentokentän läheisyydessä. Sijaintimme tässä jatkuvasti rakentuvassa ympäristössä tukee erinomaisesti strategiaamme, toimitusjohtaja Ritva Alatalo sanoo.

Toimitiloilla on merkitystä

Vantaa on Alatalon mukaan Suomen kansainvälinen innovaatiokeskittymä. Kaupunki sijaitsee pääkaupungin naapurissa ja sen kautta kulkee sekä rautateitä että valtateitä. Kaupungista pääsee kätevästi niin Vuosaaren suursatamaan kuin Pietarin miljoonakaupunkiin.

Vantaalla sijaitsevan ja Suomen ainoan kansainvälisen lentokentän ansiosta kaupungista pääse nopeasti paitsi Eurooppaan, myös Aasiaan ja Amerikkaan. Koska Innovaatioinstituutissa käy paljon kansainvälisiä vieraita, sijainnilla on ratkaiseva merkitys. Tärkeää on myös toimitilojen toimivuus ja edustavuus.

”Tänne kehtaamme kutsua tärkeitä vieraitamme. Sijainti on erinomainen. Valoisat ja kauniit tilamme herättävät aina ihastusta. Koko ympäristö ja Plaza Business Park kokonaisuudessaan antavat toiminnastamme dynaamisen ja kehittyvän kuvan”, Alatalo kiittää.

Kaikki toiveet toteutuivat

Hyvän sijainnin ja läheisten majoituspalveluiden, edustavien toimitilojen sekä Plaza Business Parkin kokous- ja seminaaritilojen lisäksi muuttoon vaikutti yrityksen henkilömäärän kasvu. Hehkussa riittää tilaa ja kasvuvaraakin löytyy.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön NCC:n kanssa. Tilojen suunnitteluvaiheessa kaikki toiveemme otettiin huomioon, Alatalo kertoo.

”Työviihtyvyys on parantunut muuton jälkeen huomattavasti. Muutto Plaza Business Parkiin oli koko toimintamme kannalta kaiken kaikkiaan erinomainen ratkaisu. Tunnemme olevamme nyt kehittyvän liiketoiminta-alueen sydämessä.”